Glidecreme der er Vandbaseret

Vandbaseret Glidecreme med og uden Duft: Oplev Ren og Naturlig Glæde

Velkommen til vores kategori med vandbaseret glidecreme med og uden duft. Her finder du et bredt udvalg af glidecreme, der er specielt udviklet til at tilføje glæde og komfort til dine intime øjeblikke.

Vores vandbaserede glidecreme er skabt til at give en silkeblød og naturlig glid, der forbedrer enhver seksuel oplevelse. Den er velegnet til brug med kondomer og sexlegetøj af forskellige materialer og sikrer en ubesværet og gnidningsfri fornøjelse.

Aktive filtre

Aquaglide med smag 110ml


111,20 kr.

Oralsex nu med frugt smag!

Lækker ph neutral vandbaseret glidecreme med smag, som gør at det hele lige glider lidt bedre. 

Kan bruges med kondom.

*Husk at vælge smag

Fisting Gel 200ml


143,20 kr.

Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt.

Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker.

At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

Just Glide Bio Vegan...


79,20 kr.

Vores Just Glide Bio Vegan Vandbaseret Glidecreme er din billet til en verden af naturlig nydelse. Denne økologiske, veganske glidecreme er perfekt til både samleje og sexlegetøj, og giver en lækker, tyk konsistens, der sikrer maksimal komfort.

BIOglide Glidecreme 40ml


119,20 kr.

BIOglide - Økologisk Vandbaseret Glidecreme

Verdens første 100% økologiske glidecreme.

Denne unikke og vandbaserede glidecreme er uden konserveringsmidler, PH neutral og hudvenlig, samt tilpasset skedens miljø.

Dertil er den også kondomsikker og kan både bruges vaginalt og analt. Du kan få cremen i forskellige størrelser, alt efter hvad du har behov for.

Kiotos Glide - Water-Based...

63,20 kr.

Opdag Kiotos Glide, en vandbaseret glidecreme designet til at forbedre din sensuelle oplevelse. Denne glidecreme gør huden blød og smidig, glider godt og er ideel til brug med silikonelegetøj.

Just Glide Bio Vegan Anal...


79,20 kr.

Ungdommelig Friskhed Møder Visionær Innovation

Oplev Just Glide Bio Vegan Anal Glidecreme, der perfekt kombinerer ungdommelig friskhed med raffineret innovation. Designet med en frisk, innovativ tilgang, denne glidecreme er fyldt med egenskaber, der vil blive værdsat af brugere i alle aldre. Den emmer af en ungdommelig ånd, men rummer en visionær innovation, der vil resonere hos enhver bruger.

PJUR - POWER PREMIUM CREAM...


127,20 kr.

Vælg Pjur Power Premium Glidecreme for en langvarig, behagelig oplevelse. Denne 150 ml flaske er nem at bruge og perfekt til at tage med på farten. Gør din oplevelse mere glidende og komfortabel nu!.

Pjur ® Power er et af Pjur's mest kraftfulde silikone- og vandbaserede glidecremer.

Vandbaseret glidecreme

Du kender sikkert godt til begrebet glidecreme, og ved, hvad det skal bruges til. Men vidste du, at glidecreme ikke kun er et nødvendigt onde i forbindelse med analsex eller som hjælpemiddel mod vaginal tørhed?

 

Glidecreme – et frækt supplement til sex

Før i tiden blev glidecreme mestendels brugt, hvis kvinden havde problemer med manglende produktion af skedesekret. Selvom en vis friktion er at ønske i forbindelse med erotisk samvær, er det dog så langt fra særligt rart helt at skulle undvære fugt. Kvinder, som af den ene eller anden grund ikke bliver våde forneden under forspillet, kan således have stor glæde af en hjælpende hånd fra en god glidecreme.

Det samme gør sig gældende for par, der ønsker at dyrke analsex. Her er glidecreme i allerhøjeste grad en nødvendighed, da anus ikke er beregnet til formålet, og derfor slet ikke producerer fugtgivende sekreter overhovedet.

Nu om stunder findes glidecreme i varianter, som faktisk kan bibringe sexlivet en masse spænding og ekstra hotness. I det følgende kan du blive klogere på de muligheder, du har, når du køber vandbaseret glidecreme – den mest populære variant, når det handler om sikker sex og leg med erotiske hjælpemidler.

 

Hvad er vandbaseret glidecreme?

Vandbaseret glidecreme er en form for lubrikant, som er baseret på vand.

I modsætning til silikonebaseret glidecreme og massageolie vil du kunne bruge vandbaseret glidecreme sammen med latex- eller silikonebelagt sexlegetøj såvel som med kondomer uden at frygte, at nogen af delene går i stykker. Vandbaseret glidecreme reagerer nemlig ikke med andre materialer, hvilket gør denne form for glidecreme velegnet til sikker sex.

 

Hvilke typer vandbaseret glidecreme findes der?

Selv om vandbaseret glidecreme er berygtet for at være mindre drøj i brug og samtidig fedte mere, end den populære silikonebaserede glidecreme, er de moderne varianter dog utroligt lette i konsistensen.

Der er langt fra fortidens glidecreme til nutidens varianter, som er knap så geleagtige og samtidig fås i versioner, der er designet til at peppe den erotiske leg gevaldigt op. Eksempelvis fås vandbaseret glidecreme med kølende eller varmende effekt, hvilket kan virke utroligt stimulerende på de nedre regioner.

Nogle former for vandbaseret glidecreme fås med smag eller duft, som føjer en helt ny dimension til samværet. Og endelig er der vandbaseret glidecreme, som er særligt velegnet til mere voldsom lagengymnastisk så som for eksempel fisting.

Du kan se det store udvalg af vandbaseret glidecreme i vores online shop, og skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Opnå Silkeblød Glid og Sensualitet Med Vores Vandbaserede Glidecreme med og uden Duft

Vi tilbyder forskellige varianter af vandbaseret glidecreme, herunder dem uden duft samt dem med duftvarianter, der kan tilføje en ekstra sanselig dimension til dine intime stunder. Vores produkter er formuleret til at være skånsomme mod huden og er velegnede til både mænd og kvinder.

Vores vandbaserede glidecreme er desuden velegnet til veganere, da de er fri for animalske ingredienser og ikke testes på dyr. Vi lægger vægt på at tilbyde produkter, der er både effektive og ansvarlige.

Uanset om du ønsker en diskret og duftfri glidecreme eller en duftvariant for at skabe en særlig atmosfære, finder du det i vores sortiment. Vores produkter er nøje udvalgt for deres kvalitet og pålidelighed, og vi stræber efter at levere den bedste glidecremeoplevelse til vores kunder.

Forkæl dig selv og din partner med vores vandbaserede glidecreme og oplev ren og naturlig glæde under intime øjeblikke. Vores produkter er skabt til at give dig den ønskede glid og komfort, så du kan nyde intimitet på en behagelig og sanselig måde.

Hvad er vandbaseret glidecreme?
   

Vandbaseret glidecreme er glidecreme, som er baseret på vand og ikke på olie eller silikone.

Hvorfor bruge vandbaseret glidecreme?
   

et anbefales, at du anvender vandbaseret glidecreme hvis du bruger kondom eller sexlegetøj.

Kan jeg købe økologisk glidecreme?
   

Ja – i shoppen finder du BIOglide, som er en 100% økologisk vandbaseret glidecreme.