Doc Johnson The Fist

Doc Johnson The Fist

, er på størrelse med en almindelige menneskehånd. Benyttes i vagina eller anus. Benyttes sammen med vores vandbaseret glidecreme, for bedre resultat. Kan både benyttes alene eller som par. Til de lidt mere ekstreme sexlege. Kan med fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj. 

479,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 47 VIP point. Din kurv total 47 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 47,00 DKK.


Yderligere information

Doc Johnson The Fist 14 inches.

Gør din fisting fantasi til virkelighedDenne 14 "Fist fra Doc Johnson er en kopi af en mands arm med en tilspidset knytnæve og i fuld længde underarmDen fleksible Fist er velegnet til både anal og vaginale legeDen er lavet af PVC der er uden phthalater, som omfatter Doc er antibakterielle Sil-A-Gel formel. 

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

Fuld håndstørrelse.

Uden phalater.

Tilbehør

  • Doc Johnson The Hand Absolut et must, hvis du er til noget stort. Formet 1:1 efter en almindelig mandehånd. Perfekt til parret der har alt, eller til den alene person, som ønsker noget stor og realistisk i sig. Benyttes til fisting. Vi har alt i sexlegetøj og SM-udstyr. Benyt den med fordel sammen med vores vandbaseret glidecreme, for et bedre resultat. 

    449,00 DKK