100ml Saltvand fyld brysterne med saltvand på klinikken med indsprøjtning. fra din SM shop

100ml Saltvand klinikudstyr

Reference:

31,20 kr.

saltvand til injektions lege

Ud over at denne type saltvand er godt til at skylle piercinger med hvis der skulle være en smule betændelse i den. 
Så kan det også bruges til at sprøjte ind i kroppen. Giver en dejlig fornemmelse i kroppen og en mere intens leg, som doktor og patient under SM-legen. Benyt den med vores mange andre varianter af SM-udstyr, fra vores SM shop!

Antal

Saltvand 100 ml.

Denne type af klinik lege - som også kaldes injektions lege - er en midlertidig form for krops modifikation, hvor sterilt saltvand (en steril blanding af rent salt og vand -ikke at forveksle med kontaktlinse saltvand) indsprøjtes i pungenskamlæber eller bryster

Resultatet er øget fornemmelse og hævelse. Fordi saltvand er kompatibel med kroppen, ekspandering falder over minutter til flere timer eller dage som saltvand er absorberet af det omkringliggende væv.

Gode råd til brugen af saltvand.

Når du skal sprøjte saltvand ind i kroppen så skal du gøre området (huden) ren med sprit og der efter tager du en sprøjte hvor på man sætter en nål så trækker med saltvand op, det gør med ved at knække toppen af flasken med saltvand og stikke nålen ned i vandet. her efter skifter man nål til en noget tynder nål og så går man i gang med at sprøjte vand ind i det område man gerne vil gøre støre. man skal dog ikke stikke mere end et par gange med den samme nål så bliver den sløv.

Hvis dette interesserer dig, kan du også læse vores guide, "Guiden til leg med nåle".

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: