Anal speculum klinikudstyr

Anal speculum

er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse. Benyt den med fores andet SM-legetøj!

389,00 DKK inkl. moms

Produkt information

Diameter 21mm
Farve sølv

Yderligere information

Anal Speculum 

Anal leg kan være fantastisk hvis man går rigtig til det, og det modsatte hvis man går forkert til det. men med lidt viden kan man nemt få noget meget frækt ud af det,
Inden man kaster sig ud i anal leg er en god glide cream en rigtig god ide og der efter er tålmodighed også rigtig vigtig. inden du starter din undersøgelse kan man med meget stor fordel varme ringmusklen op med at smøre cream på uden på og efter noget tid så kan man trænge ind stille og rolig. 

Dette anal speculum er ideel til pirrende kliniske rollespils-lege. 

Anal speculummet kan åbnes op til ca. 3,5 cm., og på siden sidder der en låseordning, så speculummet kan holdes åbent.

Husk altid at gå frem i et stille og roligt tempo, når I leger med Anal Speculum.

Vi vil anbefale at der bruges rigeligt med glidecreme, når I leger analt, så føles indførelsen af speculummet også mere behagelig.

Man kan evt. inden brug enten køle eller opvarme spekulummet(en smule) inden brug. Dette vil give en helt ny og anderledes oplevelse. Hvis speculummet opvarmes til krops temperatur, vil indførelsen blive lettere. Hvor imod hvis det nedkøles en smule, vil det give en gysende oplevelse.

Tilbehør

  • Vaginal Speculum i stål lavet til at foretage gynækologiske undersøgelser. Perfekt til legen i klinikken, hvor rollerne er delt op som doktor og patient. Giver en mere fantasifuld oplevelse under hele SM legen. Brug den gerne sammen med vores andre produkter, fra vores SM shop!

    279,00 DKK