Steel Catnails

Cat Nails i stål.

Sæt de to spidser udenpå dine fingre, til at pirre din partner. Alt efter hvordan du bruger Steel Catnails, vil din partner vride sig af lyst eller smerte. 

199,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 19 VIP point. Din kurv total 19 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 19,00 DKK.


Yderligere information

Giv din partners hud nogle intense og pirrende fornemmelser med Cat Nails i rustfrit stål

Sæt disse rustfri Cat nails på en finger og lad de to spidser glide på din partners hud. De to spidser vil stimulere din partner så vedkommende vil komme til at vride sig af liderlighed.

Lad dem eventuelt glide på ryg, bryst, ben, eller andre steder, som du ønsker og se, hvordan din partner reagerer på selv små forskelle i tryk og hastighed.

De virker fantastisk til både Dominans, men er også særdeles effektive til smerte leg. Dominans og mindfuck er de super gode til! Man kan meget nemt lave en følelse af, at der bliver skåret i huden, hvis modtageren ikke kan se hvad der sker.
Sammen med smerte leg er de rigtig gode på huden man lige har brugt piske eller padler på, og så snart man går i gang med disse nails vil kroppen begynde at ryste fordi kroppen frigiver nogle af kroppens lykke stoffer og morfin.

Spidserne er af medicinsk rustfri stål af høj kvalitet. De vil derfor ikke ruste eller pletruste. Du kan nemt gøre dem rene ved at afspritte dem.