Satisfyer Pro Penguin

Producenter:

Satisfyer Pro

Det handy design af Satisfyer Pro Penguin vil især imponerer nyankomne til sensuel solo leg med sin søde facon og enkle brug. Det buede hoved på denne trykbølge vibrator skaber uanede nye højdepunkter med 11 forskellige programmer. De genopladelige batterier gør det klar til ethvert eventyr, hvor som helst og når som helst.

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 44 VIP point. Din kurv total 44 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 44,00 DKK.


Yderligere information

Penguin fra Satisfyer Pro

men man ikke undervuder den lille penguin. de forførenden trykbølger giver en helt anden stimulering end en vibratorer vil gøre. den er nem at håndter dog vil vi anbefale at man bruger lidt glidecreme sammen med den for at opnå den optimale nydelse.

Dette kan denSatisfyer Pro

  • trykbølge teknologi
  • berøringsfri stimulation
  • vandtæt (IPX7)
  • genopladelige
  • 100% hygiejnisk og sikker
  • legende pink design
  • materiale: silikone, ABS

 

Tryk på den lille tænd / sluk-knap i ca. 2 sekunder for at slå Satisfyer Pro Penguin til. Dette vil aktivere legetøjets blideste massage indstilling.

Hold dine skamlæber til side, for at eksponere din klitoris. Placer legetøjets hovedet på dine klitoris, så din klitoris ligger behageligt i dens hule. Når du har fundet den ideelle position, vil du ikke behøver at flytte legetøjet igen.

Tip: Brug en vandbaseret glidecreme hvilket vil gøre brugen af legetøjet endnu mere behagelig. Som bruger Satisfyer Pro Penguin under vand (fx under bruseren eller i badekarret) kan du opnå endnu mere intense pulseringer.

OPLADNING

Legetøjet er forsynet med et genopladeligt batteri

Du finder meget andet sexlegetøj Her