magic wand Pixey Hammerhead – Trådløs

Producenter:

Magic Wand der kan.

Oplev den revolutionerende nye magic wand Pixey Hammerhead med et specielt designet fladt hoveddesign! En medium størrelse massagestav med en kraftig kraftig vibrerende motor til de mest intense dybdegående massager. Let at bruge 3 knapper til at skifte mellem de 5 vibrationshastigheder og 5 pulstilstande.
Den her den kan, meget mere end de fleste kan klare.. 

749,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 74 VIP point. Din kurv total 74 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 74,00 DKK.


Yderligere information

Magic wand der kan vibrere så du tror det er løgen

Men hører tit at de her Magic wands ikke helt kan det de lover. det kan denne her. den har dybe vibrationer som virkelig går dybt. der er noget forskæld på om man bruger toppen af hoved altså den flade side. den er ikke helt så dyb i slaget som som siden af hovedet er og giver der med en anden følelse.
det her er et godt køb. Fin flere Trådløs Wand

Wand Pixey

Info om Magic Wand 

Specielt lavet til kropsmassage og seksuelle oplevelser både denne tryllestav er et must-have elegant apparat, som ikke kan gå glip af nogens natbord.

Du skal blot tænde for Pixey Hammerhead ved at trykke på tænd/sluk-knappen. Pixey Hammerhead vil nu tænde for medium vibrationsindstilling, tryk på plus- eller minusknapperne for at øge eller mindske vibrationsintensiteten.

Tryk kort på tænd/sluk-knappen for at ændre pulsvibrationstilstanden. For at slukke for Pixey Deluxe skal du trykke og holde tænd/sluk-knappen nede i ca. 3 sekunder.

Lithiumbatteriet er bygget og kan nemt oplades med det medfølgende 2,5 meter lange USB Type-C kabel og strømadapter, du kan endda bruge Pixey Hammerhead mens du oplader. Det tager cirka 2 til 3 timer at oplade enheden helt. På en fuld opladning kan Pickey Hammerhead holde op til 40 til 60 minutter på dens maksimale indstilling.

Det specielle flade massagehoved er lavet af en hygiejnisk kropssikker TPE-silikone, som let kan rengøres. Til vaginal brug anbefaler vi et vand- eller silikonebaseret glidecreme. Ikke kun lavet til en kraftfuld og afslappende massage, men fantastiske orgasmer vil blive opnået med denne trådløse vibrerende massagestav, når den bruges de rigtige steder.

  • 3-knaps kontrol, op til 12000 RPM.
  • Indbygget lithiumbatteri.
  • Inkluderet USB Type-C ladekabel (2,5 meter langt).
  • Inkluderet strømadapter (EU-stik)
  • Stort fleksibelt silikonehoved.
  • Luksus opbevaringsboks medfølger.

FARVE: Roseguld
DIAMETER HOVED: 66 mm
TOTALLÆNGDE: 26,5 cm
VÆGT: 435 gr