Satisfyer Wand-er Woman

Magic Wand, Wand-er Woman fra Satisfyer

Reference:

479,20 kr.

Satisfyer pro Magic Wand 

En stilfuld wand der virkelig kan få dig til at nå klimaks med den bløde silikone hoved, og 50 forskellige indstillinger, som består af 10 forskellige programmer som hver kan køre med 5 forskellige intensiteter. Den er vandtæt, så du kan gøre badet endnu mere afslappende. 

Vi har mange flere wand-vibrator her

Antal

Satisfyer Wand Vibrator – En ekstra kraftig vibrator

Du kan godt indstille din søgning efter en alsidig og kraftig magic wand vibratorer. Du har fundet den. Satisfyer Magic Wand Vibrator Wand-er Woman er ikke alene kraftfuld. Den er også XXL. Dermed kan den ikke kun bruges til at opnå episke orgasmer, men du kan også bruge den til en omgang afslappende helkropsmassage.

Satisfyer Magic Wand-er Woman (wonderwoman) er en wand vibrator, der tilbyder 10 tilstande og 5 vibrationsintensiteter, i alt 50 forskellige vibrationskombinationer. 

Vibratoren er kraftig, lydløs og heller ikke bange for vand. Den fungerer uden kabel takket være det integrerede batteri, der kan genoplades via USB.

Produktet med dets strømlinede form og imponerende størrelse er designet til at kunne opfylde flere ønsker og behov. Denne tryllestav er velegnet til terapeutisk fuldkropsmassage samt til intens stimulering og pirring af de mest intime steder. Magic Wand er velegnet til alle dele af kroppen, der enten trænger til afspænding eller stimulering. Start for eksempel med en gennemgående og afslappende kropsmassage for derefter at skure op for pirringen og afslut sessionen helt oppe i skyerne.

Forlæng levetiden på din Satisfyer Magic Wand Vibrator

På grund af det slidstærke og medicinske silikone, som udgør hovedet på din Satisfyer vibrator, er den også meget let at rengøre. Vand og en mild sæbe kan sagtens klare rengøringen, men vi anbefaler, at du bruger en rengøringsspray for at være sikker på, at holdbarheden forlænges.

Oveni det kan en god vandbaseret glidecreme gøre underværker for din Wand-er Woman Wand Vibrator. Ikke alene er det også med til at forøge levetiden, men det kan også være med til at gøre dine orgasmer endnu kraftigere.

intens Vibrering og Stor Størrelse

Wand-er Woman er en imponerende Magic Wand vibrator fra Sttisfyers, der vil tage din nydelse til nye højder. Trods sin store størrelse er denne vibrator udstyret med fine vibrationer, der sikrer intens stimulering af dine mest følsomme områder. Du vil blive forført af de kraftfulde vibrationer og opnå uforglemmelige orgasmer med Wand-er Woman.

Nem Håndtering og Ekstase

Selvom Wand-er Woman er stor, er den designet med fokus på nem håndtering og brugervenlighed. Den ergonomiske form og det skridsikre greb gør det let at styre og styre vibrationerne præcist, hvor du ønsker det. Du kan eksperimentere med de forskellige hastigheder og indstillinger for at finde den perfekte kombination af stimulering og nydelse.

Bestil din Wand-er Woman Magic Wand vibrator i dag og oplev ekstase på et helt nyt niveau. Lad dens fine vibrationer tage dig med på en erotisk rejse fyldt med intensitet og tilfredsstillelse. Uanset om du bruger den alene eller med en partner, vil Wand-er Woman være din pålidelige ledsager til at opnå utrolige højdepunkter.

Specifikationer

Længde:340 mmHøjde:78 mm

Farve: Sort/Guld, Lilla/Guld

Bredde:56,8 mm

Vægt:647,13 g

Med vibration:Ja

Stimulering:Klitoral

Vandtæt:Ja

Batteri:Genopladeligt batteri, USB opladning

Materiale:ABS kunststof, Silikone

Magic Wand fra Satisfyer

Specifikke referencer

15 andre varer i den samme kategori: