EROS Fisting Gel SlideX 500ml

269,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 26 VIP point. Din kurv total 26 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 26,00 DKK.


Yderligere information

EROS Fisting Gel SlideX 500ml - Din Partner i Fisting

EROS Fisting Gel SlideX 500ml er din uundværlige partner, når du ønsker at tage din fisting-oplevelse til det næste niveau. Denne gel er designet til at gøre fisting både mere sikkert og nemt, uanset om du foretrækker anal eller vaginal stimulation.

Hybrid Gel - Vand- og Silikonebaseret

Denne fisting gel er både vand- og silikonebaseret, hvilket giver den en unik, glat konsistens, der hverken fedter eller klistrer. Dette gør den ideel til langvarig brug, da den ikke tørrer ud, men i stedet sikrer konstant glideevne.

Drøj i Brug & Nem Dosering

EROS Fisting Gel SlideX 500ml er utrolig drøj i brug. Den leveres i en stor, praktisk bøtte, der gør det let at dosere og påføre gelen. Du kan nemt få hele hånden ned i bøtten, så du altid har den mængde gel, du har brug for, lige ved hånden.

Sikker & alsidig

Denne fisting gel er kompatibel med latexkondomer og handsker, hvilket gør den ideel til både sikker anal og vaginal fisting. Den er et must-have for enhver fisting-entusiast.

Ingredienser & Egenskaber

EROS Fisting Gel SlideX 500ml indeholder Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate, Dimethiconol, Isohexadecane, Polysorbate 80, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Den er parfumefri og vegansk, hvilket gør den velegnet til alle, uanset hudtype eller præferencer.

Konklusion

Uanset om du er ny inden for fisting eller en erfaren bruger, er EROS Fisting Gel SlideX 500ml det ideelle valg. Med sin perfekte konsistens, holdbarhed og alsidighed, vil denne gel uden tvivl forbedre dine fisting-oplevelser.

Find andre lækre glidecremer i vores glidecreme kategori, så er du sikret lækker våd sex!

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  EROS Fisting Gel SlideX 500ml

  EROS Fisting Gel SlideX 500ml

  Skriv din produktanmeldelse

  Tilbehør

  • Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt. Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker. At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

   179,00 DKK
  • Kiotos Glide -Fist Butter, 500 ml - Tykkere glidecreme, der gør dine fisting-eventyr endnu bedre! Fist Butter er et uovertruffent tilbehør til dig, der elsker fisting. Det er et ekstremt fleksibelt og tykt analsmøremiddel, der letter indtrængning.

   229,00 DKK