Nedsat pris!
Tenga Eeg onani æg til mænd spændende Sm sexlegetøj fra Din SM shop

Tenga Egg

Tenga Egg

er et super fantastisk lækkert og nyskabende onani produkt til mænd. Gennemtænkt Japansk produkt, designet til nydelse. Engangs produkt, men bruger du kondom kan det genanvendes. Det særlige mønster på indersiden af "ægget" stimulerer dig og giver dit handjob en helt ny dimension.

69,00 DKK inkl. moms

-10,00 DKK

79,00 DKK inkl. moms

69,00 DKK pr. stk

Ved at købe denne vare kan du samle op til 6 VIP point. Din kurv total 6 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 6,00 DKK.


Yderligere information

TENGA Egg - Masturbator til Mænd

TENGA Egg er et sjovt og genialt onaniprodukt til mænd! Tag ægget ud af æggeskallen, hæld den medfølgende glidecreme ned i det lille hul, der er i ægget, og lad penis glide ind i det lille hul.

TENGA Egg kan strække sig op til 30 cm. i længden og passer til alle penis størrelser. Du eller din partner styrer ægget i hånden, og det fungerer faktisk som et håndjob, bare meget blødere og mere intenst.

Indersiden af Egg er fyldt med små silkebløde mønstre, der stimulerer og masserer penis.

Når du modtager dit TENGA Egg, vil du blive fascineret af, hvordan det lille 6,5 cm. æg kan strække sig helt op til 30 cm. i længden. TENGA Egg fås i flere forskellige varianter.

TENGA Egg er det perfekte rejse-legetøj til den lystfulde mand. Ingen gætter, hvad det er!

OBS: TENGA Egg er lavet som et engangsprodukt, men kan sagtens bruges flere gange, hvis du  passer på det, vasker det grundigt efter brug og påfører ny glidecreme. Hvor mange gange, det kan bruges, vil afhænge af, hvor hård du er ved sleevet, når du bruger det. Vi anbefaler, at du holder så langt nede på sleevet som muligt, for ikke at belaste den yderste del for meget.

Eller find mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

Specifikationer.

  • Diameter: Op til 15 cm
  • Passer Til: Alle Penis Størrelser
  • Glidecreme: Vandbaseret
  • Længde: 6,5 cm - 30 cm
  • Materiale: 100 % ftalatfri silikone
  • Mærke: Tenga
  • Phthalat-fri: Ja