Kæledæggen (Mini bussen) Kun i brun.

Producenter:

Kæledæggen aka Minibussen

. Meget hårdtslående pisk! At blive ramt af den føles som at blive kørt over af en mini bus. Denne læderpisk er tung og har snerter der er lavet i tykt kernelæder, men er overfladebehandlet så det føles meget blødere end kernelæder normalt er. Meget hårdtslående pisk. Ikke anbefalet til nybegynderen. Benyt den med fordel, sammen med vores masker eller gagballs!


Made by Lei

599,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 59 VIP point. Din kurv total 59 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 59,00 DKK.


Yderligere information

Tung sm pisk

Kæledæggen aka Minibussen. En tung pisk på 55 cm. hvoraf de 20 cm. er håndtag.  Denne pisk er bedst til den øvede Sadist. Pisken er lavet af kernelæder, der er 5-6 mm. tykt. Det er skåret i kiler, som giver stor tyngde i snert-enderne. Læderet er behandlet sådan, at det er blødt på overfladen og ikke har den hårde overflade man kender fra kernelæder.

Se vores video omkring hvordan man bruger denne pisk:

Gode råd til brugen af Kæledæggen:

Anvendes bedst på en varm numse og duer derfor ikke til opvarmning. Denne pisk går dybt og har en skøn lyd, som I begge vil nyde. Selv de mest erfarne masochister kan igen få skønne mærker med denne pisk.

Vidste du:

Køb pisk i dag og pisk i morgen - bestiller du ingen kl 17 så sender vi samme dag.

 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

find mange flere piske her

Dan Lei anbefaler Dan Lei

Her er der tale om en tung pisk, både at svinge med men også i slaget. det er ikke eń begynder pisk. det er en pisk jeg typisk bruger i den afsluttende del af legen. den er tung og ikke helt så nem at doser. men den har et fedt slag og man kan virkelig se virkningen.

 • Kommentarer
 • F. M.
  2019-08-20

  Minibussen :P

  Jeg er solgt til denne lækre pisk.
  Den er behaglig at bruge og nyder at jeg ikke behøver at bruge kræfter, den laver et dejligt stykke arbejde.

  A. O.
  2015-04-07

  Fed pisk...

  Testet et par gange nu, og som andre skriver, så er den tung. Syntes ikke den er svær at dosere, men man skal lige tænke sig om for at den lander rigtigt. Vær også opmærksom på brugerens håndled, da den er tung.
  Min tøs var ganske begejstret, men hvis man som jeg har en 45 kg lille sag, så skal hun kunne holde fast, være bundet eller ligge, for når den rammer er der megen vægt bag. Står hun f.eks op ad en væg, er der risiko for at hun rammer vægen hårdt med hovedet når man slår på ryggen - ja det bruger vi også her. Tøsen beskriver smerten som dyb og med en lille følelse af at miste luften lidt. Så vær også opmærksom på om din m bliver svimmel osv. Mærkerne går fra rød til mørk blå, og man skal ikke bruge den dagen før en tur på stranden, for den kan ses hvis man har fået et ordentlig tur.
  Alt i alt en god og lækker, men lidt speciel pisk. Stivheden kan måske overraske nogen, men den bliver hurtigt lidt blødere.

  Anonym
  2013-09-28

  kæledæggen

  Gode tunge slag på velopvarmet slaverøv - en fornøjelse både at give og modtage med denne dejlige pisk - vi har savnet værktøj med tyngde.....det har vi fået her!
  Fint at den er så kort og ikke kræver alverdens plads.

  Anonym
  2013-03-04

  Kæle bus

  Virkelig en dejlig pisk. Den er tung, men "lander" bredt, så der kan virkelig svinges igennem på en godt opvarmet røv.

  Anonym
  2013-02-24

  Kæledæggen

  Testede den i aftes, og den blev godkendt af både modtager og mig. Leverer et godt tungt dybt slag med en god lyd. Nem at bruge, kræver ikke meget plads. Og den kan lave blivende farve på min m`er, som ellers er svær at give farve.

  Anonym
  2013-02-24

  Tung (med stort T)

  Pisken er testet af to omgange. På uopvarmet og på opvarmet røv.

  Testen på den uopvarmede røv viste at den her pisk bestemt ikke er en opvarmningspisk, da den går virkelig dybt. Tilgengæld har den en virkelig fed lyd, ligger godt i hånden og er let at håndtere.

  Testen på den opvarmede røv viste at her er der virkelig en pisk med Godaw i, og som kan gøre rigtig meget gavn hvis man svinger igennem. Hende der tog imod sagde at den var sort/rød på farveskalaen og virkelig spillede på de dybe toner.

  Konklusionen må være at pisken er alle pengene værd. Det er en flot og lethåndterbar pisk med en god lyd, som her i huset fremover kun brugt på en opvarmet røv.

  Anonym
  2013-02-20

  Kæledæggen :)

  Hyggeligt navn til en dejlig pisk. Den er tung i slaget, går i dybden, og varmer godt. Så spænd din m ér godt fast, og brug denne fantastiske pisk. Varm lige området op først ;), da den ikke er for de sarte.. Den er smukt lavet, ligger rigtig godt i hånden. Selv for en Domina som mig, er den til at håndtere, da den gør det meste af arbejdet for mig. Sååå masser af ****** herfra :).

  Skriv din produktanmeldelse !

  Skriv din produktanmeldelse

  Kæledæggen (Mini bussen) Kun i brun.

  Kæledæggen (Mini bussen) Kun i brun.

  Kæledæggen aka Minibussen

  . Meget hårdtslående pisk! At blive ramt af den føles som at blive kørt over af en mini bus. Denne læderpisk er tung og har snerter der er lavet i tykt kernelæder, men er overfladebehandlet så det føles meget blødere end kernelæder normalt er. Meget hårdtslående pisk. Ikke anbefalet til nybegynderen. Benyt den med fordel, sammen med vores masker eller gagballs!


  Made by Lei

  Skriv din produktanmeldelse