Råt rør lille, spanskrør som skole læreren brugte fra din Sm shop

Spanskrør lille ca 12 mm cane

Reference:

95,20 kr.

Råt rør,

hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs!

Ø12 mm.
Ca. 60 cm. langt.

Made by Lei

Indgravering
Antal

Gode råd til brugen af et Spanskrør:

 

Et tyndt rør efterlader smerten i huden og et tykt efterlader en dyb smerte i musklen.

Når man slår med et rør, kan man med fordel slå og lade røret ligge på huden; det gør det nemmere for modtageren at arbejde med smerten.
Man kan også "tappe" og det betyder mange slag hurtigt efter hinanden. Det giver ikke modtageren mulighed for at arbejde med smerten, og der vil være stor sandsynlighed for, at modtageren giver op.
Et tyndt spansk rør kan bruges over hele kroppen dog med omtanke for slagstyrken. det giver en bidende smerte der ligger i huden. men kan dog nemt få den til at gå ned i musklen ved som skrevet tideliger så lade røret ligge på huden der hvor man rammer og ligge et lille pres på. 

Du finder flere spanskrør her

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM shop med alt i SM sexlegetøj og læder piske

Produktinformation

Længde
70cm

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: