Råt rør mini, spanskrør som i gamle dage i skolen. godt Sm udstyr

Spanskrør mini 10 mm cane

Reference:

Råt spanskrør

eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!
Made by Lei

Antal

Råt spanskrør, hvor barken er slebet af

så den fremstår blød og ubehandlet. Ø 10mm. Og ca. 60 cm. lang. Et tyndt rør giver smerte i huden (typisk sådan et man bruger til straf).
Der er mange muligheder med et spanskrør og det kan bruges til flere typer smerte, dog er et tyndt rør best til hud smerte hvor er tykkt går ned i musklen. 
Et tyndt spansk rør som dette kan bruges over hele kroppen med lidt omtanke på slagstyrke. 
Et fantastisk redskab som kan skabe stor nydelse hvis man bruger spanskrøret rigtig og lige det modsatte ved forkert brug (Straf) 

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM shop med alt i SM sexlegetøj og læder piske Du finder flere spanskrør her

Dan Lei anbefalerDan Lei

Når man modtager et spanskrør så start med at give det vand for det er sikkert tørt. så slipper du for at det brækker. jeg gør typisk det at jeg pakker det ind i det håndklæde jeg lige har brugt efter et bad.
et 10 mm rør gør ondt i huden, om man slår og flytter røret med det samme eller man lader det ligge der hvor man rammer så giver det to forskældige følelser. tapping er oplagt med et tyndt rør, men nogle kan ha svært ved at arbejdet med smerten i det tempo. 


Produktinformation

Længde
70cm

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: