Spanskrør kraftig ca 20mm cane

Producenter:

Råt rør hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Et tykt rør som giver en smerte, der går meget dybt. Den smerte som mange m'er elsker at hade. En fantastisk stykke redskab, som bør findes i alle SM hjem! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj!

Ø 20mm.
Ca. 60cm langt

Made by Lei

149,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 14 VIP point. Din kurv total 14 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 14,00 DKK.


Produkt information

Længde 70cm

Yderligere information

Mangler du et nyt slagredskab er et behandlet rattan spanskrør som dette måske noget for dig. Rattan er som slagredskab et bedre materiale end bambus, da bambus ved slag kan splintre og derved skade din partner. Rattan kan ved eventuelle knaster også knække. Men de splintre ikke som bambus gør. Derfor er rattan lidt dyrere, men man får ved at betale det mere, et slagredskab der efter vores mening har en bedre slagevne og fleksibilitet, samt et mere præcist slag. Det behandlede rattan spanskrør er pillet og derefter slebet.

Spanskrøret bliver af mange betragtet som et torturinstrument kun for hardcore masochister. Det synes vi er synd og skam, for et spanskrør kan også give en intim og sensuel oplevelse, når det bruges til hyggespanking. Desuden er det et fantastisk hjælpemiddel når man leger med dominans. Det fungerer disciplinerende ved sin blotte tilstedeværelse -som en trussel om hvad det KAN udrette.

Skole og spanskrør hænger sammen. Husk at hvis din kæreste har sagt ja til at lege skoleelev, så kan det skyldes en (evt. ubevidst) drøm om at prøve at blive afstraffet.

 Dette spanskrør ligger i den tykke enden af spanskrør og det vil sige at det påføre en dyb smerte.

Gode råd til brugen af et Spanskrør:

Et tyndt rør efterlader smerten i huden og et tykt efterlader en dyb smerte i musklen.

Når man slår med et rør, kan man med fordel slå og lade røret ligge på huden-  det gør det nemmere for modtageren at arbejde med smerten. eller lave en let berøring af det område der er blevet ramt 

 

Man kan også "tappe" og det betyder mange slag hurtig efter hinanden. Det giver ikke modtageren mulighed for at arbejde med smerten, og der vil være stor sandsynlighed for, at modtageren giver op.

Dette Spanskrør har en tykkelse og vægt der gør at man vil kunne slå kvinder til orgasme med det. Det man gør er at ligge hende ned så skal hun stritte med numsen. 
Slaget skal ligge lige der hvor ballen går over i lår og i en vinkel på ca 45 grader frem i mod klitten.

Fra Din SM shop med alt i SM sexlegetøj og læder piske

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  Spanskrør kraftig ca 20mm cane

  Spanskrør kraftig ca 20mm cane

  Råt rør hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Et tykt rør som giver en smerte, der går meget dybt. Den smerte som mange m'er elsker at hade. En fantastisk stykke redskab, som bør findes i alle SM hjem! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj!

  Ø 20mm.
  Ca. 60cm langt

  Made by Lei

  Skriv din produktanmeldelse
  Tilbehør

  • 0 Review(s) 

   Råt spanskrør eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!

   99,00 DKK
  • 0 Review(s) 

   Råt rør, hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs! Ø12 mm.Ca. 60 cm. langt.

   119,00 DKK
  • 0 Review(s) 

   Et rør som giver en smerte der både kan mærkes i huden, men også i dybden.. Et godt rør til en ny m'er, der skal lære, at tage imod et spanskrør. Altid et godt legetøj at have i sin toolbox. Både novicer og øvede kan have stor glæde af spanskrøret. Benyttes med fordel, sammen med vores brede sortiment af sexlegetøj! Ø 16mm. Ca. 60 cm. langt.

   129,00 DKK