The Belt læder paddle.

Producenter:

En Tavs til SM som kan bruge i stedet for livremmen.

En paddel/tavs lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder 35 cm. lang 3 cm. bred. Kræver lidt øvelse at få det optimale ud af. Men når man har øvelsen med den, kan den bruges på mange måder, ikke mindst til at få dobbelt slag ud af den.

Fås i farverne sort og hvid.

Vi har et godt udvalg af piske og BDSM udstyr.

Hos os kan du betale med mobilepay

Made by Lei

199,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 19 VIP point. Din kurv total 19 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 19,00 DKK.


Yderligere information

En paddel til BDSM som erstatter livremmen

Med padlen The Belt behøver du ikke længere tage livremmen af, når der skal straffes. Det specielle udseende som sjældent ses hos en paddel er et psykisk spil i legen og virker psykisk ret godt sammen med bondage. Giver en rigtig følelse af, at man afstraffer sin partner for sine frækheder.

Med en lang paddel som dette bælte, muliggør det både at slå ekstra hårdt, men også et sætte nogle mærker, uden at modtager giver op. Et rigtigt bælte, som dog rammer mere behageligt.

Denne paddel er lavet i kernelæder af god kvalitet, som sikrer en god virkning med en lækker lydeffekt og maksimal holdbarhed.

Køber du et eksemplar af denne paddel, vil den med garanti ikke skuffe når først øvelsen lige er på plads - kan bruges igen og igen, specielt når SM legen skal være lidt anderledes end den plejer.

Gode råd til brugen af denne paddel:
Der er en psykisk virkning i denne paddel, da den ligner et bælte. Den kræver lidt øvelse, men når man lige har følelsen med den, er det en rigtig god paddel, som kan bruges over hele kroppen. Smerten ligger sig typisk lidt dybt i huden, men det er ret nem at variere mellem den dybe og overfladiske smerte.

Vidste du:
At Sadistens Toolbox har en fysisk SM shop beliggende i Skive gågade? Kom og besøg os i Frederiksgade 14D, 7800 Skive - her ligger vores erotiske butik med sexlegetøj i Skive også. Vi rummer et stort lager af alt fra piske, spanskrør, manchetter til buttplugs, dildoer og vibratorer.

Dan Lei anbefaler 

en livrem kan noget. men det er svært at holde bukserne oppe i mens. der for denne fede paddle. vil jeg bruge som en livrem. og den opføre sig også på samme måde. lidt blød og livlig. men hvis der kommer lidt fart på den er den ret lige til at bruge. den laver hudsmerte. og ligger sig fint ind til huden. 

Tilbehør

 • Tilbud!

  Beaver tail er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted. Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Tilbud!

  Smerte på et lille område... Dragon Tail er en paddle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet paddle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj! Hos os kan du...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Paddel i lædersnører Rat Tail er et lille og let værktøj som ikke kræver det store arbejde af sadisten, det giver dog en ret stor effekt hos m'eren. Med andre ord, er padlen en led satan! Dette stykke sexlegetøj er håndlavet af høj kvalitet! Den er cirka 35 cm. lang, hvoraf de 15 cm. er håndtag. Snerten/løkken er 20 cm. af 9 mm. lædersnøre.Kig vores...

  249,00 DKK
 • Lille kræft stor virkning  En hardcore paddel der er ret tung. Den dækker et større område og da den er i gummi bider den også i huden. Beaver tail er en paddel på 50 cm hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget påsat et 15 cm lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm klar gummi og...

  299,00 DKK