Beaver Tail paddel i Klar Gummi

Producenter:

Lille kræft stor virkning 

En hardcore paddel der er ret tung. Den dækker et større område og da den er i gummi bider den også i huden. 
Beaver tail er en paddel på 50 cm hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget påsat et 15 cm lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm klar gummi og er 10 cm bred på det bredeste sted.

Made by Lei

299,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 39 VIP point. Din kurv total 39 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 39,00 DKK.


Produkt information

Længde 50cm

Yderligere information

Beaver tail i klar gummi den lede paddel.

snerten er i klar gummi skåret i en form der minder om en bæver hale, kanterne er rundet så der ikke er skarpe kanter der kan slå hul på huden så det ikke kommer til at bløde når det ikke er planlagt. Håndtaget er et stålhåndtage med en gummibelægning der giver et godt greb, bagerst på håndtaget er der en lille krave som også er med til at fastholde grebet.

Gode råd til brugen af Beaver tail

Som alt andet Gummi bider denne også i huden, men da den også er lidt tung i slaget går den også dybt.

Smerten starter i huden og arbejder sig ned af og det bliver den ved med i et stykke tid, så slagende skal ikke komme for hurtig hvis man vil arbejde med den i længer tid.
Den er fantastisk til straf i forbindelse med Dominans da den der modtager den vil få fornøjelse af den slag i noget tid.
Den er forholdvis nem at håndtere men ret svær at dosere, så jeg vil anbefale at man går stille frem med den, forbi at virkningen af de kommer først efter et par sek. og virker i nogle sek. og det gør denne paddel til noget man ikke finder så tit. og den kan løfte dit SM game. den er også god sammen med Bondage fordi den ikke er så lang.....

Fra Din SM Shop med alt i Sm udstyr, Piske og paddels

Dan Lei Anbefaler Dan Lei

Hud smerte paddle. dette Pvc produkt kan noget som ikke så meget kan. lige i slaget brander den i huden og så kommer der en lille efter brander lige efter. sådan den kommer i to omgange. som med de fleste paddles vil jeg bruge så meget af snerten som muligt. sådan jeg bruger så stort et område. hvis man vil bruge den til straf skal man være bevist om at slagene ikke kommer for hurtig. 

Tilbehør

 • Tilbud!

  Beaver tail er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted. Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Tilbud!

  Smerte på et lille område... Dragon Tail er en paddle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet paddle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj! Hos os kan du...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Paddel i lædersnører Rat Tail er et lille og let værktøj som ikke kræver det store arbejde af sadisten, det giver dog en ret stor effekt hos m'eren. Med andre ord, er padlen en led satan! Dette stykke sexlegetøj er håndlavet af høj kvalitet! Den er cirka 35 cm. lang, hvoraf de 15 cm. er håndtag. Snerten/løkken er 20 cm. af 9 mm. lædersnøre.Kig vores...

  249,00 DKK