Penisring Secret Rouge

Penisring Secret Rouge

er meget mere en bare endnu en penisring. Den er samtidig klitoris stimulator der desuden kan bruges overalt på kroppen til at pirre din partner. En fantastisk tilføjelse til de små SM lege i soveværelset. brug ringen om et par finger så du har styr på den, så er det bare at udforske kroppen med dette frække sexlegetøj 
Denne penisringe er genopladelig. så altid klar.

299,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 29 VIP point. Din kurv total 29 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 29,00 DKK.


Yderligere information

Penisring med vibrator

med flere mulighedder. den genopladelige vibrator gør at den kan bruges som tiltænkt, men også sætte om et par finger og så bruge vibratoren til at holde på klitten eller køre den rundt på kroppen. så den kan bruges af både mand og kivinde, frækt sexlegetøj

Sådan kan en penisring bruges Penisring med vibrator

Skal der prøves noget nyt i soveværelset, er sexlivet gået i stå. eller kan det bare være vildt frækt. så kan denne penisring være en del af svaret, ud over at den kan hjælpe manden med at holde rejsningen eller at den er lige så hård som da man var ung, så kan den også give kvinden noget, de dejlige vibrationer der kommer i pikken og i det stykke der stikker op og er lige ud for klitten vil når han støder i bund stimuler både ham og hende. 
Den kan også bruges af ham eller hende alene ved at tage den om to finger og tænde for den, så kommer fingerne til at vibrer.

Materiale: Silikone

Hastigheder: 10

Genopladelig: Ja

Vandfast: Ja

Pose med snørelukning medfølger.

Find mange flere Penisring her