Pikbur (Fængslet)

Elsker du

 når pirrende underkastelse og kinky sexlege med dominans er i hovedsædet? Er du til Male Chastity? Hvis svaret er ja – så kig med her. Dette lækre kyskhedsbur fra Rimba, ”Spiralen”, giver den ultimative følelse af at være underlagt en andens vilje og lyst. Kyskhedsburet er udført i rustfrit stål, som giver en pirrende og tyngende fornemmelse 

489,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 48 VIP point. Din kurv total 48 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 48,00 DKK.


Yderligere information

og alting holdes på den rette plads og giver ikke meget bevægelsesfrihed. Første ring er 45 mm i diameter og burets indgangs åbningen er 35 mm i diameter, det hele holdes på plads med en hængelås. Til hængelåsen medfølger der to nøgler. Med disse to nøgler følger en verden af muligheder for leg – skal han selv have en nøgle i hans besiddelse, eller skal du beholde begge nøgler og have hans rejsning og orgasmer i din magt? Kyskhedsburet kan også bruges i sensation play, du kan med fordel kombinere legen med kyskhedsburet med vores S/m-lys eller køle den ned i fryseren for yderligere fornemmelser for modtageren. Kyskhedsburets udførelse i rustfrit stål sørger for, at buret er let at rengøre. Elsker du fornemmelsen af at være bag lås og slå? At stå til rådighed, hvis din partner vælger det og har et behov? Så er Spiralen det perfekte valg for dig, der ønsker få kontrolleret dine rejsninger og orgasmer.

Åbningen af buret har en diameter på 40 mm og den første ring en diameter på 45 mm.

Metal-buret sættes ned over penis hvorefter metalringen åbnes og sættes fast omkring penis og kugler.
Hængelåsen sættes derefter i ringen og han er låst fast.