Tilbud!
"Dicte" Sættet

"Dicte" Sættet (Læder Piske)

Producenter:

Dicte fra TV serien 

Sættet består af to forskellige piske, Easy Heat Kort og Easy Heat Kile, de er med i 3. afsnit af Dicte. Hvor vi var konsulenter på SM delen.
De er så nemme at lære at bruge, at vi kunne lære skuespilleren at bruge dem på få minutter så det ser overbevisende  ud.
og sådan vil det også være for dig der skal bruge dem rigtig.. så det også føles overbevisende for modtagerne. 

Made by Lei

699,00 DKK inkl. moms

-119,00 DKK

818,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 69 VIP point. Din kurv total 69 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 69,00 DKK.


Produkt information

Farve Sort

Yderligere information

Dette er et super godt sæt med rigtig mange muligheder. Easy Heat kort er en rigtig god opvarmer som p.g.a. længden kan bruges med stor fornøjelse af både nye og de mere erfarne, den er et rigtig godt sted at starte legen.
Den kan bruges over hele kroppen, lige som man ser Lars Brygmann gøre det i 4. afsnit af tv serien Dicte.

Men når man har fået det område varmet op, man vil arbejde med, kan man med fordel benytte en pisk der er tungere. Her vil jeg anbefale pisken Easy Heat kort kile.
Den har samme længde som Easy Heat kort, men der er fordi snerterne er skåret som kiler og har en del mere læder i snert enderne .Det giver et tungere slag, som man kan se i 3. afsnit af Dicte.

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Se andre af vore piske sæt Her