Easy Heat Kile, (kort) læder pisk

Producenter:

Easy Heat er en læderpisk

med snerter på 35cm. Der er ca. 30 kraftige snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtig kan kæle for huden. Den er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Der er rigtig meget lyd i denne pisk, så den er super god på en ny m'er. Køb den sammen med vores gasmasker eller gagballs!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

429,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 42 VIP point. Din kurv total 42 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 42,00 DKK.


Yderligere information

Denne pisk er fantastisk til at give en god endefuld til både mænd og kvinder. Både pisk som smæk med fokus på lyst og glæde men kan også bruges som straf. At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket  En af de piske man bør havde i tasken 

Gode råd til brugen af Easy Heat Kile:

Den har samme størrelse som Esay Heat kort, men på denne pisk er snerterne bredere i det område der skal ramme huden. Det vil sige, at den lander tungere og går derved dybere i huden/musklen. Det er typisk en pisk man bruger når huden er ved at være varm.En fantastisk pisk til SM brug både for den nye SM'er men også den erfarende BDSM udøver. det er super god på stører muskel områder.Resultatet er en smuk rødmen og en følelse af intens varme, helt uden risioko for at gennembryde huden. Den er derfor optimal til opvarmning af masochisten, før man går over til hårdere midler, men også til lange sessions, hvor man langsomt og grundigt bygger smerten op.
Længden gør, at den er nem at bruge og at den ikke kræver så meget plads.

Og som alle andre slagredskaber er de håndlavet på eget værksted og af danske kvalitets varer.

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garanti

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM shop med alt i SM sexlegetøj og læder piske