PlusPige Babydoll

Forførende og feminint undertøj til pluspige

Vil du føle dig sexet og selvsikker i forførende undertøj til pluspige? Vores udvalg af babydolls og natkjoler til pluspiger er skabt til at fremhæve dine kurver og give dig en fantastisk pasform. Uanset om du ønsker at tilføje lidt romantik til dine aftenlooks eller overraske din partner med et sensuelt udseende, har vi det perfekte valg til dig.

Et væld af stilarter, farver og mønstre

Vores babydolls og natkjoler fås i et bredt udvalg af stilarter, farver og mønstre, så du kan finde noget, der passer til din personlige stil. Uanset om du foretrækker blonder, satin, mesh eller en kombination af materialer, har vi noget, der passer til dig. Vælg mellem klassiske sorte eller hvide stykker til en tidløs elegance eller udforsk de levende farver og mønstre for at tilføje et strejf af sjov og flirt til dit look.

Aktive filtre

Pluspige babydolls - forførende og frække kjoler til soveværelset

Babydoll kjolen er lige som chemisen en klassisk beklædningsgenstand, som har været en del af modebilledet (også det i soveværelset) i flere årtier. Babydolls til pluspige som lingeri er typisk designet i en længde, der skærer midt på låret eller hoften, og for det meste er kjolerne designet i blonder eller transparente stoffer som mesh eller chiffon, der giver frækt kig til det, der er indenunder.

Erotiske babydoll i store størrelser til særligt kurvede kvinder

Men sexet lingeri er ikke kun velegnet til slanke kvinder -også de lidt buttede kvinder, der har lidt flere kurver, kan understrege deres feminitet med forførende lingeri i store størrelser og dygtigt iscenesætte deres sensuelle figur. Plus size babydolls er især meget populære hos buttede kvinder En neglige eller babydoll betyder lette og luftige natkjoler til kvinder, hvilket er ideelt, især i store størrelser, fordi de dækker de typiske problemområder, som mave og hofte, forsigtigt og får dig til ønske mere takket være det semi-gennemsigtige sexede look.

Et pluspige neglige eller en babydoll er så meget mere end bare nattøj!

Skal du forføre ham lidt nemmere og lidt ekstra, så skal du skifte natkjolen ud med et plus size negligé eller babydoll. Det giver et langt mere feminint og frækt udtryk. Det fører til at du ikke kun ser mere lækker ud, men også føler dig mere lækker. Kan med fordel krydres med et sæt frækker trusser. til pluspige

Frække babydolls i store størrelser er slet ikke uopnåeligt, som du måske går og tror – i hvert fald ikke, hvis du leder det rigtige sted. Vi har et rimelig stort og super flot udvalg. Her har vi samlet alle vores frække babydolls i store størrelser, som går lige fra XL og helt op til str. XXXXL.

Behagelige og flatterende pasformer

Vi ved, hvor vigtigt det er at have undertøj, der både er behageligt og flatterende. Vores babydolls og natkjoler er designet specielt til plus størrelser og har elastiske materialer og justerbare stropper for en optimal pasform. Du kan være sikker på, at vores undertøj vil fremhæve dine bedste træk og give dig den selvtillid, du fortjener.

Vælg dit næste babydoll eller natkjole fra vores brede udvalg hos PlusPige og gør dig klar til at føle dig forførende og feminin. Vi har det perfekte stykke undertøj til enhver lejlighed og enhver stil, så du kan udtrykke dig selv på den mest sensuelle måde.

Pluspige tøj og lingeri