Stålwire Flogger -Laban
  • På tilbud!

Stålwire Flogger -Laban

Reference:

449,00 kr.

Stålwire Flogger - Laban er det perfekte valg for den erfarne BDSM udøver, der ønsker intens og varierende stimulation. Med 16 snerter af 3 mm tyk stålwire, betrukket med gummi, tilbyder denne flogger en unik blanding af skarpe og dybe slag. Kombiner med en silikone maske eller en robust paddle for at maksimere din oplevelse. Køb nu og tag din BDSM leg til nye højder med denne kraftfulde flogger!

Antal

Laban, den lille lede satan

Leder du efter en flogger, der kan tage din BDSM leg til det næste niveau? Stålwire Flogger - Laban er svaret. Med sin robuste konstruktion og unikke design kan denne flogger skabe intense og varierede sanseoplevelser.

Stålwire pisk med 16 snerter 3 mm tykke af wire der er betrukket med et tyndt lag gummi. ca 70 cm lang

Hvorfor skal jeg vælge Stålwire Flogger - Laban?

Stålwire Flogger - Laban er perfekt for dem, der søger en anderledes og kraftfuld oplevelse. Denne flogger er lavet af 16 snerter af 3 mm tyk stålwire, betrukket med et tyndt lag gummi. Dette giver en kraftfuld og direkte impact, der kan variere fra skarpe, gennemtrængende slag til dybe, sløve stød afhængigt af energien og afstanden ved slaget. Ideel til den erfarne BDSM-udøver, der ønsker at eksperimentere med forskellige former for stimulation.

Hvornår kan man bruge Stålwire Flogger - Laban?

Denne flogger er designet til brug i intense BDSM sessioner, hvor præcision og kontrol er nøgleordene. Den er ideel til både forspil og mere avancerede lege, hvor du ønsker at udforske forskellige niveauer af smerte og nydelse. Tag din BDSM leg til nye højder med Laban, uanset om du er alene eller sammen med en partner.

Hvorfor skal jeg have Stålwire Flogger - Laban?

At have Stålwire Flogger - Laban i din samling betyder, at du altid har adgang til en kraftfuld og alsidig flogger, der kan levere præcis den stimulation, du ønsker. Dens unikke design og materiale sikrer en anderledes og intens oplevelse hver gang, hvilket gør den til et must-have for enhver seriøs BDSM udøver.

For at fuldende din samling anbefales det at kombinere Stålwire Flogger - Laban med en silikone maske for at intensivere sansefornægtelsen, eller en robust paddle for at variere mellem forskellige typer af stimulation. Disse kombinationer kan skabe en endnu rigere og mere nuanceret BDSM oplevelse.

Produktspecifikationer:

Materiale: 16 snerter af 3 mm tyk stålwire betrukket med et tyndt lag gummi

Længde: Ca. 70 cm

Effekt: Varierende fra skarpe, gennemtrængende slag til dybe, sløve stød

Design: Heavy Flogger - Hard and direct

Anvendelse: Ideel til intens BDSM leg og sansefornægtelse 

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: