Lak lagen

Lak lagen til rigtigt sjov og frække sexlege, hvad enten man leger med bodyglide, massageolie eller golden shower.

Bemærk: Bør ikke maskinvaskes

239,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 23 VIP point. Din kurv total 23 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 23,00 DKK.


Produkt information

Farve Sort
Størrelse 200x230cm

Yderligere information

Lak Lagen

Her er tilbehøret der giver dig masser af muligheder for frække våde lege.

Lak lagnet passer til en dobbelt seng og har rigtigt mange anvendelses muligheder. Hvis man for eksempel vil lege med sprøjte orgasmer er det rigtigt praktisk, så sengen ikke bliver våd.
Man kan også bruge en massage olie - smøre hinanden ind i olien på et lak lagen - og så sexe dér! Det er rigtig fedt!

Man kan bestemt også bruge lagnet sammen med urin lege/golden shower. Det kan give en helt fantastisk følelse, som med dette tilbehør bliver en endnu bedre oplevelse.

Efter brug tørres det let af med en klud opvredet i sæbevand - undgå vaskemaskine. Lad det lufttørre efter rengøring inden det pakkes væk - kun for at blive fundet frem igen næste gang der er våde lege på programmet.

Dette lagen er 200 gange 220 centimeter og kan dermed dække en stor overflade af sengen eller bare på gulvet - til en fræk og våd leg uden ret meget oprydning bagefter.

Urinlege kan være en del af et BDSm game. Læs meget mere om det i vores store guide, som du finder her:

http://www.sadistenstoolbox.dk/SadistensBlogGuide/2_Sadistens-Guide-til-leg-med-Dominans.html

Tilbehør

  • Flutschi Orgy Olie og glidecreme er en olie, der giver mulighed for spændende leg. Førsteklasses kvalitetsolie med langvarige glideegenskaber ideel til glatte massagelege! Er smags- og duftneutral. Meget let at vaske af igen. 500 ml.Vi anbefaler at man ligger et lak eller latex lagen under.

    159,00 DKK