Leg & Bum Support Over The Door Swing
  • Fjernlager

sexgynge Leg & Bum Support Over The Door Swing

Reference:

499,00 kr.

Sexgynge Leg & Bum Support Over The Door Swing er din nøgle til at tilføje spænding og variation til dit sexliv. Designet til frække vægtløse stillinger, åbner den op for nye intense oplevelser med din partner. Den er let at installere og justere, passer til alle standarddøre og kan bære op til 150 kg. Lavet af robust materiale sikrer den holdbarhed og maksimal komfort, så du kan nyde hver eneste øjeblik. Perfekt til par, der ønsker at eksperimentere og udforske nye positioner.

Antal

Hvorfor skal jeg vælge Sexgynge Leg & Bum Support Over The Door Swing?

Sexgynge Leg & Bum Support Over The Door Swing er en fantastisk måde at tilføje spænding og variation til dit sexliv. Denne sexgynge er designet til at give dig vægtløse stillinger, som kan føre til nye og intense oplevelser med din partner. Den er lavet af robust materiale, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Nem at installere og justere, passer denne sexgynge til alle standarddøre og kan holde en vægt på op til 150 kg.

Hvordan kan man bruge Sexgynge Leg & Bum Support Over The Door Swing?

Det er utrolig nemt at bruge denne sexgynge. Start med at hænge enderne over toppen af en solid dør og lukke den. Sæt dig derefter i gyngen, før dine ben gennem løkkerne, og hold håndtagene over hovedet. Stropperne er lette at justere, så du kan finde den perfekte højde og pasform. Når alt er på plads, er du klar til at nyde en unik seksuel oplevelse med din partner, hvor I kan udforske vægtløse positioner og maksimere komforten.

Hvad er fordelene ved Sexgynge Leg & Bum Support Over The Door Swing?

Fordelene ved Sexgynge Leg & Bum Support Over The Door Swing inkluderer dens brugervenlighed og alsidighed. Den kan nemt installeres på enhver standarddør og justeres til dine behov, hvilket gør den ideel for par, der ønsker at eksperimentere med nye positioner. Materialet er robust og holdbart, hvilket sikrer en sikker og pålidelig oplevelse. Derudover er gyngen designet til maksimal komfort, så du kan fokusere på nydelsen uden distraktioner.

Produktspecifikationer

Materiale: Robust og holdbart

Vægtkapacitet: Op til 150 kg

Farve: Sort

Dimensioner: Passer til standarddøre op til 2.20 meter

Justerbar: Ja, tilpasser sig dine behov

Komfort: Designet til maksimal komfort

Brug: Let at installere og justere

Specifikke referencer

10 andre varer i den samme kategori: