E-STIM REMOTE SYSTEM

Producenter:

E-Stim er en fed måde at lege med strøm på.. og ikke mindst denne fjernbetjente udgave som også er lyd og bevægelses påvirket.
at sætte en enhed fast på bunden og sætte den bevægelse sensor og så bruge en flogger på h*n det er lidt forsinkelse på e-stim enheden sådan de kommer lige efter hinanden
og så kan man stå på afstand og reguler styrken 
Husk der er evigheds garanti 

Se mere E-Stim her

1.799,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 179 VIP point. Din kurv total 179 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 179,00 DKK.


Yderligere information

E-STIM FJERNSYSTEM elektrosex

Det nye bevægelses- og lydfølsomme E-Stim Remote System fra E-Stim Systems tilbyder elektrobaseret fjernbetjening i en lille diskret pakke. Enkel at bruge og meget effektiv.

Hvis du leder efter lidt mere i dit e-stim spil, så har vi det til dig med det nye E-Stim Remote System. Den originale E-Stim Remote (nu kaldet Classic Remote, var den første elektroafspilningsenhed i verden med en bevægelsessensor, og nu er de blevet endnu bedre ved at tilføje lyd.

Det nye E-Stim Remote System er nu en af de mest kraftfulde Remote E-Stim-enheder i verden, der tilbyder flere niveauer, mere kontrol og et nyt dynamisk output-bølgeformsystem for at give dig al den kontrol, du og dit motiv har brug for.

Ved at bruge en ny specialdesignet digitalt kodet fjernbetjeningssender i høj kvalitet og diskret modtager (der giver en rækkevidde på op til 100M afhængigt af miljøforhold) sammen med flere tilstande og justeringer end nogensinde før, kan du være sikker på, at den nye fjernbetjening tilbyder yderst effektiv og nem at bruge fjernstyret elektrospil til alle.

E-Stim Systems livstidsgaranti

Designet til leg

Den nye E-Stim Remote har nu 10 forskellige tilstande inklusive de nye bevægelses- og lydtilstande.

Alt kan nu nemt styres fra den enkle fjernbetjening. Det tilbyder heller ikke kun enkel kontrol over outputniveauet, Du kan nu styre de subtile nuancer af outputtet i hver tilstand direkte fra fjernbetjeningen.

Bevægelsestilstande

Bevægelsessensoren sørger for, at den mindste bevægelse af dit motiv kan 'straffes'. Hvis du keder dig ved at vente på, at de bevæger sig, kan Fire-knappen tilsidesætte bevægelsessensoren og få dem til at hoppe.

Nye lydtilstande

Den nye E-Stim Remote har nu to nye lydtilstande. Følsomme nok til at udløse et håndklap på flere meters afstand, de to nye lydtilstande har flere følsomhedsniveauer og to displaytilstande, der giver dig alle mulige nye og interessante muligheder.

Træningstilstand

Den meget populære træningstilstand er blevet udvidet, hvilket gør den endnu nemmere at bruge og endnu mere effektiv. med 4 niveauer af kraft... 25% 50% 75% og 100% alt sammen med et tryk på en enkelt knap.

Flere udgangsniveauer

Udgangen er digitalt styret over 27 niveauer, som alle nemt kan vælges fra fjernbetjeningen. Hvert enkelt trin er designet til at øge outputtet lige nok til at være effektivt. De nye dynamiske bølgeformer sikrer også, at højere niveauer føles endnu mere intense.

Lær tilstand

Hver fjernbetjening er digitalt kodet til en enkelt strømenhed, så ved normal brug vil din strømenhed ikke reagere på nogen anden fjernbetjening, men den indbyggede indlæringsfunktion gør det muligt for flere strømenheder at arbejde i kombination med flere fjernbetjeninger, såvel som den anden vej rundt. Med andre ord kan en fjernbetjening styre flere strømenheder, såvel som en fjernbetjening, der reagerer på flere forskellige fjernbetjeninger. Alt dette kan sættes op på få sekunder.

Mere Power

Den højkvalitets mikroprocessorstyrede spændingsgenerator betyder, at batterierne holder længere, og med et digitalt genereret pulssystem kan du være sikker på, at strømmen ledes præcis derhen, hvor den er mest effektiv. Med det nye Dynamic output-system giver højere niveauer nu betydelig mere kraft.

Bælteclips

Modtagerenheden er forsynet med en bælteclips, som er nem at stikke i en rem, en linning, en lomme eller andet du kan komme i tanke om. Bælteclipsen er også solidt fastgjort til Power Unit - så det er usandsynligt, at du mister den.

Kompatibilitet

E-Stim Remote System har et kraftigt 3,5 mm udgangsstik og er kompatibelt og kraftigt nok til at fungere med alle E-Stim Systems elektroder.

Sikkerhed, kvalitet og med livstidsgaranti
E-Stim-fjernbetjeningssystemet er designet og bygget i Storbritannien for at overholde de seneste britiske og EU-sikkerhedsstandarder, og i modsætning til nogle importerede e-stim-enheder, kommer fjernsystemet ikke kun med et CE-mærke, det kommer med et komplet E-Stim Systems livstidsgaranti.

OBS:
Apparatet må ikke benyttes på personer med pacemaker, hjerteproblemer eller af gravide!

Nøglefunktioner

  • Digitalt kodet radiokontrolsystem med en rækkevidde på op til 100M
  • 10 modes inklusive 2 Motion Sensor modes 2 nye Audio modes
  • Specialdesignet 4-knaps fjernbetjeningssender og lille diskret modtager med bælteclips
  • 27 udgangsniveauer over 10 forskellige tilstande med 7 justeringsniveauer i hver tilstand.
  • Evnen til at forbinde flere fjernbetjeninger og strømenheder.
  • Sikker BiPhasic strømbegrænset AC-udgang med nyt Dynamic Waveform System
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    E-STIM REMOTE SYSTEM

    E-STIM REMOTE SYSTEM

    E-Stim er en fed måde at lege med strøm på.. og ikke mindst denne fjernbetjente udgave som også er lyd og bevægelses påvirket.
    at sætte en enhed fast på bunden og sætte den bevægelse sensor og så bruge en flogger på h*n det er lidt forsinkelse på e-stim enheden sådan de kommer lige efter hinanden
    og så kan man stå på afstand og reguler styrken 
    Husk der er evigheds garanti 

    Se mere E-Stim her

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Opdag E-Stim Sterile Lube Sachets, en glidecreme designet specielt til elektroleg og metal sexlegetøj, såsom sounds. Den er sikker, mild mod huden og forbedrer din elektroleg oplevelse. Dyk ned i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer i dag.

      25,00 DKK
    • Dette electro æg måler 38 mm i diameter, mens den har en længde på 60 mm, hvilket gør at den kan give en følelses af at være lidt mere fyldt ud. Så skal der ske lidt nyt med jeres  e-stim, så kunne dette være et godt bud. 

      699,00 DKK
    • Med 5 tilstande har ElectroHelix (TM) masser at tilbyde ud over standard Flo- og Pulse-tilstande sammen med Fire-tilstanden, den har Milk- og Tease-tilstande, som begge er programmeret til at give mere interessante fornemmelser, og begge er fuldt kontrollerbare med både hastighed og følelseskontrol. find mere Her

      1.079,00 DKK