Ny
ELECTROHELIX fra E-Stim

ELECTROHELIX fra E-Stim

Med 5 tilstande har ElectroHelix (TM) masser at tilbyde ud over standard Flo- og Pulse-tilstande sammen med Fire-tilstanden, den har Milk- og Tease-tilstande, som begge er programmeret til at give mere interessante fornemmelser, og begge er fuldt kontrollerbare med både hastighed og følelseskontrol.

find mere Her

899,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Flere forbedringer, der findes på ElectroHelix (TM), inkluderer ændringer i pulstilstand, der giver kortere og længere pulsintervaller i forhold til serie 1 og et udvidet Feel-interval for alle tilstande, begge disse styres af de glatte analoge kontroller, der giver næsten uendelig kontrol over alle fornemmelser.

E-Stim Systems har også indarbejdet en 'Sport' -tilstand for dem, der ønsker en mere intens kørsel. Tænd for ElectroHelix (TM), og det fornemmelsesniveau, du får, passer til de fleste mennesker, men tænd for ElectroHelix (TM), mens du holder ildknappen nede, og alt bliver bare lidt skarpere og mere intens.

Med et redesignet etui har E-Stim Systems gjort ElectroHelix (TM) mindre og lettere, hvilket sikrer, at den let passer i hånden og med alle kontrollerne lige ved hånden, men ikke så lille, at du mister den under sengen og med gummigrebet drejeknapper og tørre ren fascia, du kan lege med handsker eller med glidecreme på fingrene, men stadig have et fast greb om, hvad der foregår. I modsætning til mange andre virksomheder har E-Stim Systems valgt ikke at gå ruten for et genopladeligt batteri og foretrækker i stedet at sige med det pålidelige PP3-batteri, der stadig giver masser af spilletid, og hvis det går fladt under en session, er der ingen lang ventetid på for at genoplade batteriet, skal du blot skifte batteriet ud, så er du tilbage i øjeblikket.