PRETTY LOVE RANDOLPH

Producenter:

Sexlegetøj med vibrator 

En vibrator kan bruges på mange måder, og har mange muligheder. både alene eller sammen med andre. det vigtige er at finde den type vibrationer man bedst kan lidt. og det så er en dildo eller en vibratorer.
Mange vibratorer har vibrationer der er lidt overfladiske og lette som denne mens andre har nogle dybere vibrationer 

239,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 23 VIP point. Din kurv total 23 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 23,00 DKK.


Yderligere information

Vibratorer alene eller sammen med andre

Sexlegetøj kan være med til at få gang i et lidt kedeligt sex liv. her kunne en vibrator som denne være et godt sted at starte. om det skal være en dildo eller en dildo med vibrator eller måske bare en vibrator som denne. er jo den svære beslutning. 

Mange stater med at bruge en vibratorer uden på, på og omkring klitten det vil gøre oplevelsen lækkere hvis man bruger lidt glidecreme sammen med. denne måde at bruge vibratorer på er den måde de fleste nemmest kan opnå orgasme på. du finder meget mere sexlegetøj og vibratorer Her
Vibratorer

Info

Size Ø 2.7 x 16.7 cm
Weight 0.134
Power 2 x AAA
Waterproof Waterproof
Color Deep Rose
Material Silicone

Vedligeholdelse af vibratorer

efter brug vask den i intim sæbe tør den godt af og pak den i en pose eller tilsvarende. nogle produkter smelter hvis de rører ved hinanden.