Doc Johnson The Hand

Doc Johnson The Hand

Absolut et must, hvis du er til noget stort. Formet 1:1 efter en almindelig mandehånd. Perfekt til parret der har alt, eller til den alene person, som ønsker noget stor og realistisk i sig. Benyttes til fisting. Vi har alt i sexlegetøj og SM-udstyr. Benyt den med fordel sammen med vores vandbaseret glidecreme, for et bedre resultat. 

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 44 VIP point. Din kurv total 44 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 44,00 DKK.


Yderligere information

Fisting hånd 

Doc Johnson, The Hand.

Hvis man tænder på at blive fistet, og man ikke lige har en hjælpende hånd i nærheden, kunne denne være en mulighed. Eller du kan lade din partner føre den og nyde fornemmelsen.

Den er formet således, at den er ret nem at starte med for de utrænede, da den starter småt for enden af fingrene og bliver så større og større. Det gør, at man langsomt kan arbejde sig op og derefter tage mere og mere. Følelsen af at blive fyldt helt ud tænder rigtigt mange, og med denne hånd er der garanti for gode stunder.

Den er også rigtig god i forbindelse med Dominans og opgaver. Det kunne være, at bunden fik besked på, at øve sig og lave 10 minutters træning hver dag - og så skal der selvfølgelig sendes lidt billeder.

Den kan bestemt også bruges som en del af et mind fuck op til et game: Send et billede af den og skriv: "Hvor tror du denne skal sidde næste gang du kommer?". 

I fuld håndstørrelse uden phalater. 16 inches. Glidecreme er en rigtig god ide, og hvis man kan tåle en silikone creme er det klart at anbefale. 

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

kæmpe dildoer the hand Doc Johnson