SM Shop

SM Shop

Det er her du finder det du søger til dit sm liv, hvor du kan opleve en verden af sensuel dominans, spænding og ekstase. Vi er dedikeret til at give dig alt, hvad du har brug for til at udforske dine BDSM-fantasier og skabe uforglemmelige oplevelser af kontrol og nydelse.

Aktive filtre

Steel Torture Cockring


271,20 kr.

En Stål Penisring med Skruespænde

Indvendig diameter på ringen er 44 mm, den er 90 mm lang og 26 mm tyk.

Denne Spiked torture cockring fra Kiotos er lavet i high-gloss rustfrit stål. 

nem at rengøre med intim sæbe

3 Reel Pinwheel


239,20 kr.

3 hjulet Pinwheel i rustfrit stål, med 22 spidse tænder på hvert hjul.

Når kroppen er tændt, og alle sanser er vakt, så prøv at køre dette pinwheel på huden og mærk hvordan den prikkende fornemmelse vil give sanserne næring og velvære.

Brug hjulet til sensetiv leg. 

De 3 hjul kører uafhængigt af hinanden.

Fuld længde: 16 cm.

Hjul: 3 cm. i dia

Sterilt Vand klinikudstyr


20,00 kr.

Til bi stik

Steriltvandspapler er sterilt vand, som den Dominante sprøjter ind lige under hudens overflade. Det kan for eksempel være over skambenet eller den nedre del af ryggen, hvor det har en betydelig effekt.

Bistik sterilvandspapler

Anal speculum klinikudstyr


311,20 kr.

Anal speculum

er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse. Benyt den med fores andet SM-legetøj!

Bondage ring.


319,20 kr.

stål bondagering i 10 mm. gods, omkreds 180 mm.

Bruges til ophængning i reb.

Bad Kitty Silikone Gagball


183,20 kr.

Den søde pine med komfort!
Sort gagball med lufthuller og justerbar rem. Gagball-Ø 4 cm. Materiale: Silikone.

Plys Håndjern


103,20 kr.

Disse pels / plys håndjern

 er et must-have til soveværelset. De er bløde og behagelige - men alligevel stærke nok til at begrænse, hvilket gør dem til det perfekte erotiske tilbehør.

ButtPlug set - 3 piece


271,20 kr.

Kiotos Butt Plug sæt - 3 dele tilbyder en smidig og silkeblød oplevelse, designet til at imødekomme anale behov. Med tre kvalitetssilicone butt plugs fra det anerkendte brand Kiotos i Holland, kan du udforske nye niveauer af nydelse. Disse fleksible plugs følger kroppens konturer og er lette at bruge og rengøre. Specifikationerne inkluderer tre størrelser, let indføring og fjernelse samt brugen af alle typer smøremidler. En ideel mulighed for både nybegyndere og erfarne inden for anale lege.

Kanylepakken (Nåle)...


79,20 kr.

Kanylepakken

indeholder alt hvad man skal bruge, til nåle lege! Så har du/i brug for at afprøve legen med nåle, så er denne pakke det helt ideele til dette. Her får du alt til at starte legen op!

Kanylepakken indeholder:

1 x nyrebakke

10 x alko. swaps

20 x kanyler grå 0,4 x 19 mm.

20 x kanyler grøn 0,8 mm. x 40 mm.

3 par handsker (M, L el. XL)

1 x lille kanylebox

Grey Box - 50 Shades of...


279,20 kr.

Grey Box - 50 Shades of Grey Boksen

Pakken indeholder:

1 x Bondage tørklæde (til bindelege).

1 x Håndjern.

1 x Minipisk.

1 x Kæde til brystvorterne (unisex).

1 x Vibrator med batterier.

1 x Analplug.

1 x Penishylster.

1 x Secura dark desire kondomer (3 stk).

1 x Supergleiter glidecreme.

1 x Vokslys.

10 stk. kanyler (Nåle)...


15,20 kr.

Kanyler til nåle leg

Her fåes der kanyler i forskellige størrelser, så det er muligt at prøve sig frem til, hvilke man bedst kan lide. Dette er klinik udstyr til de mere ekstreme sexlege, som fx. " Lægen og patienten ". Vores SM shop byder på andre spændende stykker sexlegetøj!

10 stk. grønne eller grå kanyler i henholdvis størrelse 0,8 mm. x 40 mm. eller 0,4 mm. x 19 mm.

20 stk. kanyler (Nåle)...


28,00 kr.

kanyleleg og nåle

På klinikken skal der benyttes en lang række udstyr, som der kan findes i vores SM/sexlegetøj shop! Med nåle er der meget at hente, da det påvirker det psykiske og giver sexlegen en mere ekstrem pift!

20 stk. grønne eller grå kanyler i henholdvis størrelse 0,8 mm. x 40 mm. eller 0,4 mm. x 19 mm.

Håndleds manchetter


279,20 kr.

Håndledsmanchetter

i blødt ruskind. Meget ideel til første gangs BDSM/ bondage eventyr, som ønsker at udforske BDSM verdenen. Her er der tale om bløde manchetter, hvilket gør at de er behagelige at pådrage sig på kroppen. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores håndlavede piske, eller vort andet SM-udstyr. 

100 stk kanyler (Nåle)


68,00 kr.

100 kanyler

Pakken indeholder 100 kanyler. Det anbefales at man køber vores startudstyr først, for at mærke området med nåle. Denne pakke er til jer, som har fundet det fantastiske i legen med nåle. Benyttes med vores andet klinik udstyr fra vores SM shop. Perfekt til doktor lege. 

100 stk. grønne eller grå kanyler i henholdvis størrelse 0,8 mm. x 40 mm. eller 0,4 mm. x 19 mm.

Halsbånd med "O" ring  halsbånd, halssmykke. legehalsbånd
  • På tilbud!

Halsbånd med "O" ring i læder


263,20 kr.

Halsbånd med O ring

Zado Læderhalsbånd med "O" Ring er din billet til en verden fyldt med sensuel leg. Dette læderhalsbånd er elegant, holdbart og designet til at tage dine erotiske oplevelser til det næste niveau.

Kirurgisk skindstapler...


183,20 kr.

Klinisk hæfteklammer

 som er til dig som ønsker at køre kanyle "doktor" legen til et helt nyt niveau. Kan med fordel benyttes som et " kontor tema ", hvor legen udspiller sig i sekretær og chef. Benyt den sammen med vores brede sortiment af klinik udstyr. 

Kirurgisk skind-stapler med 35 staplers.

Sutur klinikudstyr


47,20 kr.

Nål og tråd

Det her er en af de mest extreme former for klinik-sex. Det kan blive en grænseoverskridende, intens og tillidsafprøvende oplevelse for dig og din partner. Men før du begiver dig ud i at sy munden, skamlæber eller noget helt tredje sammen på din partner, er det vigtigt at have viden om risici og hygiejne om dette område på plads.

Men dette er det perfekt udstyr til dette formål!

100ml Saltvand klinikudstyr


31,20 kr.

saltvand til injektions lege

Ud over at denne type saltvand er godt til at skylle piercinger med hvis der skulle være en smule betændelse i den. 
Så kan det også bruges til at sprøjte ind i kroppen. Giver en dejlig fornemmelse i kroppen og en mere intens leg, som doktor og patient under SM-legen. Benyt den med vores mange andre varianter af SM-udstyr, fra vores SM shop!

Lille kanyleboks. klinikudstyr


15,20 kr.

Lille kanyleboks

, som er perfekt til at opbevare dine brugte nåle i, under hele kliniklegen. Sikrer at de brugte nåle bliver kasseret, således at bakterier ikke bliver delt fra person til person. Perfekt til at opbevare de brugte når, så de ikke bliver rørt ved. Husk at købe kanyler, når du køber dette produkt. 

B-Vibe Rimming Anal Plug med Fjernbetjening Butt Plug
  • Fjernlager

B-Vibe Rimming Anal Plug...


1.119,20 kr.

Analsex vil nå nye højder med denne fjernbetjente butt plug og ikke mindst for dem der leger med Dominans. at kunne bevæge sig rundt i det åbne rum med sin underkastet og vide at h*n går rundt med en butt plug.

Injektionspakken klinikudstyr


79,20 kr.

Start pakke

til den klinik og doktor leg i vil udføre. Perfekt hvis man er ny indenfor emnet og ønsker at prøve tanken af, med kliniklege. Denne pakke indeholder alt hvad man skal bruge, for at begynde med disse kliniklege!

Injektionspakken indeholder:

1 x nåleboks

10 x alko. swaps

3 par handsker (M, L el. XL)

100 ml. NaCl

10 x kanyler

Suturpakken klinikudstyr


79,20 kr.

Sutur start pakke

Dette vil ikke gøre klinik legen kedelig. Her er der alt hvad der skal til, for at begynde at eksperimentere med at sy i hinanden. Om det er i kvindens skamlæber, i kinderne eller et helt 3. sted, så indeholder pakken det der skal til, for at udføre dette ordentligt. 

Suturpakken indeholder:

1 x sutur

10 x alko. swaps

3 par handsker

1 x nåleboks

Dinoo Primal - Hadro Dildo...


511,20 kr.

Oplev Fyldende Stimulering og Fantastisk Design

Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale). 

primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer. 

- Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

Vagina Sucker - Pumpe til...


255,20 kr.

Den gennemsigtig ergonomisk rigtig formede hætte presses ned over vagina'en og når undertrykket laves med den medleverede håndpumpe vil vagina'en blive mere følsom, hæve og man føler enhver vibration i hele underlivet.

Clit-Sucker


199,20 kr.

Den gennemsigtige sugeklokke presses ned mod klitoris og der suges vakuum med håndpumpen. Klitoris bliver mere følsom og det føles som om bløde læber sutter på klitoris. Den forstærkede gennemblødning hæver klitoris og bliver mere inviterende.

Bondage Læder Paddel,...

159,20 kr.

Maximus: En Ny Dimension af Sensuel Leg

Tag din bondage-oplevelse til det næste niveau med Maximus, en kompakt og kraftfuld BDSM paddle. Trods sin lille størrelse, leverer Maximus en overraskende effekt, der vil give dine erotiske lege en helt ny dybde.

Intim Bruser Deluxe til...


215,20 kr.

Nyd en ren og stimulerende oplevelse med vores Intim Bruser Deluxe til Bruseren. Dette fantastiske bruserhoved er designet til at tilfredsstille dine behov for renlighed og intim stimulering. Uanset om du er til kliniklege eller ønsker at opleve følelsen af at blive rengjort, er dette produktet for dig.
 

Buttplug Fanny Hills...


215,20 kr.

Butt plug der er oppustlig 

her får man hele pakken. en butt plug med vibrator og som også kan pustes op. så har man mulighed for at få fornemmelsen f at blive udblokket men kun indvendig og man kan få nydelsen af vibrationerne.

Kiotos Monstar Sleeve nr 01

263,20 kr.

Dyk ned i en verden af uendelig nydelse med den innovative Kiotos Dildo Beast Sleeve - Sort. Denne enestående penisforlænger/sleeve er designet til at tage dine erotiske eventyr til et helt nyt niveau.

Satisfyer ButtPlug sæt

183,20 kr.

Butt Plug sæt

Det perfekte sæt til begyndere med en ring som afslutning. Et sæt med mange muligheder, flere former på de 3 plugs gør legen med analsex endnu frækker

Husk hvis modtageren er ny så er det en rigtig god ide at starte stille og rolig ud, og lade modtageren gøre sig ren inden legen begynder.

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

Fisting Gel 200ml


143,20 kr.

Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt.

Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker.

At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

Kiotos Monstar Dildo Beast...

1.263,20 kr.

Kiotos Monstar Dildo Beast Blue XL er dit nye must-have sexlegetøj. Med sit isblå farveskær og ekstra store design, er denne dildo klar til at tage dig til nye højder af nydelse.

Sound /Dilator Urinrørs stave til mæmd  i 7-10-12 mm -20,00 kr.

Sound /Dilator Urinrørs...


235,20 kr.
255,20 kr.

Til den sensible lystzone hos HAM...
...er denne let svungne urinrørs-dilator med sømløst fremstillet spids. Ca. 16,5. Sølvfarvet. Materiale: Metal af rustfri zinklegering.

Pinwheel (Wartenberg wheel)


159,20 kr.

Et Pinwheel / Wartenberg Wheel

 er et must have til BDSM og Sanse Leg. Den opretter en række fornemmelser med selv små forskelle i tryk. Driller, piner, og driver folk til vanvid og giver en fornemmelse af en kuldegysning og let smerte. Brug den til at drille og forkæle din partner.

Dette pinwheel er af højeste kvalitet, også kaldet et Wartenberg wheel.

Kiotos Monstar Dildo Beast...

415,20 kr.

Start din rejse ind i monsterdildoernes verden med Kiotos Monstar Dildo Beast nr 87 - Oppustelig. Dette unikke sexlegetøj balancerer elegance, komfort og alsidighed, perfekt til nybegyndere.

Dinoo Primal Bronto Dildo...


487,20 kr.

Dinoo Primal Bronto Black 31 cm er din billet til en verden af ekstra stor og intens nydelse. Med sin realistiske fornemmelse og kraftige sugekop, vil denne dildo tage dit sexliv til nye højder.

Dobbelt Karabinhage


39,20 kr.

Dobbelt Karabinhage

 til eksempelvis håndled og ankel lænker bør befinde sig i enhver SM´ers soveværelse. 10 cm lang i sølvfarvet metal. Karabinhage med to kroge i hver sin ende - oplagt som tilbehør til lænker eller til at sætte manchetter sammen med. Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere. Benyt den med stor fordel, sammen med vores håndlavede piske og andet sexlegetøj!

Ass max - Buttplug For...

239,20 kr.

Udforsk nye højder af intens og udfordrende fornøjelse med Ass Max Plug Large fra Master Series. Denne XL buttplug er designet til at strække dig til det maksimale, hvilket giver en dyb, tilfredsstillende følelse, der vil tage dit analeventyr til det næste niveau.

Sm shop med Danmarks største udvalg.

Vores SM sex shop tilbyder en hel del SM udstyr, her kan du finde det sm sexlegetøj, som ikke passer ind for rammerne, i de andre kategorier. er dette sm shoppens vigtigste kategori

SM udstyr er mange ting og det kan være rigtig svært at finde noget hvor kvaliteten også er god, her prøver vi at finde SM udstyr som vi selv vil bruge og vi prøver at forholde os til om man er ny eller har prøvet lidt mere. du finder ikke tilsvarende i andre butikke

For at ens SM udstyr eller legetøj bliver brugt skal det se lækker ud og det skal føles godt og så skal det kunne holde og det er nogle af de ting vi ligger vægt på, for os er det rigtig vigtig at du synes at den varer du får hjem er lige det du gerne ville have.

Alt i gags til lige der formål du har eller den frække ide du synes er fantastisk, om det er ball gag, ring gag eller en tundel gag. Vi har også et stort udvalg i CBT udstyr og kyskeheds produkter.

Se også vores store udvalg i manchetter og halsbånd.

Vi har et godt samarbejde med Kiotos som er producent af SM udstyr og har næsten alt hvad hjertet kan begære. det vil sige at hvis der er noget udstyr vi ikke lige har på shoppen så prøv at skriv til os. Hvis der er noget SM udstyr vi ikke har men som du syns vi burde ha så send os en mail og lad os se om ikke vi kan skaffe det.

Vi forsøger at koble det med brugen af SM udstyr i forbindelse med klubber, ved at holde en masse workshops osv. i vores verden at det en super god ting at komme ud i klubberne og foreningerne og om ikke andet så være social selv om du ikke har lyst til at være aktiv så vil du stadig blive inspireret at det du ser og dem du taler med. og det er måden man udvikler sin leg på. eller bliver bekraftet i at det er en god måde at gør tingene på.

Danmarks største udvalg i vores  online her

Når man selv fremstiller meget at det man sælger, har man muligheden for at ha et stort udvalg, og når man selv er udøver af BDSM så har man en god fornemmelse af hvad du gerne vil finde i vores Sm shop. typiske er det sådan at når jeg sidder og prøver at finde nye vare så når jeg ser noget der er spændende så har jeg næste en setup i hovedet inden jeg får det bestilt. så skal der naturligvis heller ikke være længe fra dig til os end det kan betale sig at skrive til os hvis der er et eller andet du mangler men du ikke lige kan finde, så hjælper vi gerne med at finder det på siden hvis det er noget vi har eller med at får det hjem hvis det er noget noget der findes. eller hvis det er noget vi selv kan lave. så laver vi det gerne. 
Vi forsøger også at forny os sådan det er kun er der samme varer du ser på shoppen men der kommer noget nyt hele tiden, sådan man kan bliver inspireret på den ene eller anden måde. 
Så en Sm butik skal inde holde et bredt udvalg af Sm udstyr og være i stand til at rådgive om det meste. rådgivning til hvor meget eller hvor lidt. det kan også være størrelser. eller jeg skal bruge sådan en kan den det jeg forestiller mig.

Hvad kan man forvente af en butik online og fysisk?

Ud over at havde et bredt udvalg af varer hvor der hele tiden kommer nyt til. så skal personalet også havde en bred viden om det udstyr man sælger, det er noget at det vi går rigtig meget op i her hos os. de ansatte har som en del af deres løn fri adgang til Kinkclub og de events der bliver holdt der både workshops men også KinkConvention.. sådan de hele tiden kan holde deres viden opdateret. hver gang vi får nye varer ind af døren bruger vi tid på at sætte os ind i hvad det er og hvordan det virker.

Vil du købe noget hos os og er usikker på hvad du skal købe er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Læs mere om SM hos Wikipedia her

Danmarks største SM shop med udstyr til det meste. en sm butik skal indeholde noget af det hele. en sm butik er ikke det samme som en sex shop her er der stor fokus på sm udstyr 
Alt det vi sælger på shoppen af SM udstyr har vi haft pakket op og afprøvet, nogle gang giver det sig selv om det virker og nogle gang finder vi nogle der vil afprøve det det kunne nemt være ved at vi tager det med i Kinkclub og lader kunderne afprøve det. det kunne også være nogle af vores gode kunder. 

Sm viden og rådgivning

Hos os sidder der altid en i den anden ende af vores service mail. det vil sige at du altid kan skrive til vores Sm forretning og få svar på de spørgsmål og der sidder altid en erfaren BDSM'er i den anden ende. der er ingen spørgsmål der er for store eller for små. og det er der mange der gør brug af. 

Velkommen til Danmarks Største SM Shop med Et Kæmpe Udvalg

Er du på udkig efter en SM butik med et omfattende udvalg af produkter? Så er du kommet til det rette sted. Vi er stolte af at være Danmarks største BDSM butik, der tilbyder alt hvad dit SM-hjerte begærer.

I vores butik finder du et imponerende udvalg af produkter, der spænder fra bondageudstyr og floggerpiske til læderharness og kinky kostumer. Vi har nøje udvalgt vores sortiment for at sikre, at vi kan imødekomme forskellige smag og præferencer.

En særlig stolthed ved vores sortiment er vores håndlavede produkter. Vores dygtige håndværkere har lagt deres hjerte og sjæl i at skabe unikke og kvalitetsprodukter, der er fremstillet med omhu og præcision. Disse håndlavede produkter tilføjer en ekstra dimension af eksklusivitet og kvalitet til dit SM-udstyr.

Vi forstår, at SM er en personlig og intim leg, og derfor er vores mål at tilbyde et varieret udvalg, der passer til forskellige erfaringer og præferencer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for SM-verdenen, kan du finde produkter, der opfylder dine behov og ønsker.

Sikkerhed og diskretion vores højeste prioritet. Vi sørger for at behandle alle ordrer fortroligt og levere produkterne diskret pakket, så du kan nyde dit SM-udstyr i fuld fortrolighed. En forretning  med alt hvad hjertet kan begære.

 SM butik

Vores forretning er dedikeret til at imødekomme behovene og ønskerne fra SM-entusiaster i Danmark. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der kan tilfredsstille selv de mest krævende SM-fantasier. Uanset om du er på udkig efter enkelte produkter eller ønsker at opgradere dit komplette SM-arsenal, er vores shop det rette sted for dig.

Vi er stolte af at kunne præsentere os som Danmarks største Butik, hvor du kan finde alt hvad du har brug for til at udforske din SM-verden. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er du velkommen til at udforske vores sortiment og finde de perfekte produkter til dine SM-sessioner.

Vi stræber efter at give vores kunder den bedste shoppingoplevelse ved at tilbyde et intuitivt og brugervenligt websted, hurtig og pålidelig levering samt en dedikeret kundeservice, der er klar til at besvare dine spørgsmål og give rådgivning.

Besøg os i dag og opdag det store udvalg af kvalitetsprodukter, der er designet til at tilfredsstille dine behov. 

Hvordan kommer jeg i gang med SM?
   

Det handler om at du skal finde ud af hvad det er du tænder på, og når du har fundet ud af det, vil jeg anbefale dig at gå ind og kigge på vores SM guides. Der skulle det være muligt af finde noget om lige præcis dit emne, så du lige så stille kan komme i gang.

Hvad skal jeg gøre hvis I ikke har det jeg mangler?
   

Hvis der er noget specielt du lige står og mangler og du ikke kan finde det på vores webshop, så synes jeg at du skal skynde dig at skrive til os. Så vil vi nemlig gøre alt for at hjælpe dig med at finde det du mangler eller et alternativ til det, hvis det ikke kan lade sig gøre.