Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

Reference:

139,00 kr.

Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs tilbyder en unik mulighed for at udforske urinrørsstimulation. Med tre plugs i rustfrit stål, der varierer i diameter fra 6 mm til 10 mm, giver dette sæt en gradvis og sikker måde at intensivere dine oplevelser. Brug sammen med en silikone maske eller en vibrerende prostata massager for maksimal nydelse. Køb nu og tag første skridt mod en ny verden af sensuel leg!

Antal

Dyk ned i en verden af intens stimulation med Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs. Dette sæt er skabt til dem, der ønsker at udforske nye grænser og opnå ultimativ nydelse.

Hvorfor skal jeg vælge Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs?

Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs er det perfekte valg for begyndere inden for urinrørsleg. Med tre plugs i rustfrit stål, fra 6 mm til 10 mm i diameter, får du mulighed for gradvist at øge intensiteten og opleve forskellige niveauer af nydelse. De solide plugs sikrer, at dine mandige safter forbliver inde, og hver plug har en enkelt kugle, som giver en unik og fantastisk følelse.

Hvornår kan man bruge Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs?

Disse penisplugs kan bruges under solo leg eller som en del af parlege for at tilføre ekstra stimulation. Vi anbefaler at bruge steril glidecreme og at rengøre pluggerne grundigt før og efter brug for at sikre den bedste og mest sikre oplevelse. Sættet er ideelt til de øjeblikke, hvor du ønsker at eksperimentere og bringe din nydelse til nye højder.

Hvorfor skal jeg have Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs?

At have Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs i din samling betyder, at du altid er klar til at udforske nye seksuelle horisonter. Det rustfrie stål sikrer holdbarhed og hygiejne, mens de forskellige størrelser og teksturer giver en sikker og gradvis måde at intensivere dine oplevelser på. Sættet er et must-have for enhver, der ønsker at udforske urinrørsstimulation på en sikker og kontrolleret måde.

For at maksimere din oplevelse anbefales det at kombinere Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs med en silikone maske for sansefornægtelse eller en vibrerende prostata massager for dybere stimulation. Disse kombinationer kan skabe en rigere og mere nuanceret oplevelse.

Produktspecifikationer:

Materiale: Rustfrit stål

Sæt: 3 plugs med forskellige diametre

Diameter: 6 mm / 8 mm / 10 mm

Samlet længde: 50 mm

Indførbar længde: 44 mm

Funktion: Solide plugs med en enkelt kugle for intens følelse

Anvendelse: Perfekt til urinrørsleg for begyndere og erfarne brugere 

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: