Gummibelagt Spanskrør Tykt cane

Producenter:

Spanskrør der er gummibelagt for lettere rengøring. Længde 60 cm. og Ø15 mm.

Made by Lei

229,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 22 VIP point. Din kurv total 22 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 22,00 DKK.


Yderligere information

Mangler du et nyt slagredskab er et gummibelagte rattan spanskrør måske lige noget for dig. Rattan er som slagredskab et bedre materiale end bambus, da bambus ved slag kan splintre og derved skade din partner. Rattan kan ved eventuelle knaster også knække. Men de splintre ikke som bambus gør det. Derfor er rattan lidt dyrere, men man får ved at betale det mere et slagredskab der efter vores mening har en bedre slagevne og fleksibilitet samt et mere præcist slag. Det behandlede rattan spanskrør er pillet og derefter slebet med sandpapir. Dette rattanrør er derefter belagt med gummi. Hvilket gør rengøringen væsentlig lettere, da det kan tørres af med en fugtig klud, eller ligefrem afsprittes.

Spanskrøret bliver af mange betragtet som et torturinstrument kun for hardcore masochister. Det synes vi er synd og skam, for et spanskrør kan også give en sensuel oplevelse, når det bruges til hyggespanking. Desuden er det et fantastisk hjælpemiddel når man leger med dominans. Det fungerer disciplinerende ved sin blotte tilstedeværelse - som en trussel om hvad det KAN udrette.

Skole og spanskrør hænger sammen. Husk at hvis din kæreste har sagt ja til at lege skoleelev, så kan det skyldes et (evt. ubevidst) ønske om at prøve at blive afstraffet.

Gode råd til brugen af et Spanskrør:

Et tyndt rør efterlader smerten i huden og et tykt efterlader en dyb smerte i musklen.

Når man slår med et rør, kan man med fordel slå og lade røret ligge på huden-  det gør det nemmere for modtageren at arbejde med smerten. eller lave en let berøring af det område der er blevet ramt 

 

Man kan også "tappe" og det betyder mange slag hurtig efter hinanden. Det giver ikke modtageren mulighed for at arbejde med smerten, og der vil være stor sandsynlighed for, at modtageren giver op.

Dette Spanskrør har en tykkelse og vægt der gør at man vil kunne slå kvinder til orgasme med det. Det man gør er at ligge hende ned så skal hun stritte med numsen. 
Slaget skal ligge lige der hvor ballen går over i lår og i en vinkel på ca 45 grader frem i mod klitten.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  Gummibelagt Spanskrør Tykt cane

  Gummibelagt Spanskrør Tykt cane

  Spanskrør der er gummibelagt for lettere rengøring. Længde 60 cm. og Ø15 mm.

  Made by Lei

  Skriv din produktanmeldelse
  Tilbehør

  • 0 Review(s) 

   Råt spanskrør eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!

   99,00 DKK
  • 0 Review(s) 

   Et rør som giver en smerte der både kan mærkes i huden, men også i dybden.. Et godt rør til en ny m'er, der skal lære, at tage imod et spanskrør. Altid et godt legetøj at have i sin toolbox. Både novicer og øvede kan have stor glæde af spanskrøret. Benyttes med fordel, sammen med vores brede sortiment af sexlegetøj! Ø 16mm. Ca. 60 cm. langt.

   129,00 DKK
  • 0 Review(s) 

   Råt rør hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Et tykt rør som giver en smerte, der går meget dybt. Den smerte som mange m'er elsker at hade. En fantastisk stykke redskab, som bør findes i alle SM hjem! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj! Ø 20mm.Ca. 60cm langt

   149,00 DKK
  • 0 Review(s) 

   Spanskrør der er gummibelagt for lettere rengøring. Længde 60 cm. og Ø 20 mm. Tykkelsen gør, at den går rigtig dybt og ikke føleles så meget i huden men mere i dybden. Det betyder bestemt også, at den er rigtig god til at bruge på sweet spot.

   249,00 DKK