Fjernlager
Double Penetration Strap On Harness - Black

Double Penetration Strap On Harness - Black

Producenter:

Oplev den ultimative tilfredsstillelse med vores Double Penetration Strap On Harness - Black. Med tre forskellige dildoer og justerbare stropper, er dette sexlegetøj perfekt til pegging og et must-have i enhver SM-shop.

899,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 89 VIP point. Din kurv total 89 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 89,00 DKK.


Fjernlager (Leveringstid ca. 6 dage)

Yderligere information

Strap On Harness med dildo

Lad os introducere dig for vores Double Penetration Strap On Harness - Black, en spændende tilføjelse til vores sortiment, der lover at tage din BDSM-leg til nye højder. Med tre forskellige dildoer og justerbare stropper, er denne strap-on ideel til pegging og vil helt sikkert blive et fast indslag i din SM-shop.

Funktioner og Design

Vores Double Penetration Strap On Harness er ikke bare en strap-on; det er en revolution inden for sexlegetøj. Med tre forskellige dildoer at vælge imellem, kan du nyde en unik oplevelse hver gang. Den justerbare sele sikrer en perfekt pasform, mens det bløde foring er skånsom mod din hud.

For Begyndere og Erfarne BDSM-udøvere

Uanset om du er ny i verdenen af BDSM eller en erfaren deltager, er vores Double Penetration Strap On Harness - Black det perfekte stykke sexlegetøj til at tage dine erotiske eventyr til det næste niveau. Med sin fleksible design og forskellige dildoer, er den ideel til pegging og vil helt sikkert blive et fast indslag i din SM-shop.

Vores Double Penetration Strap On Harness er et fantastisk supplement til enhver SM-shop. Men hvorfor stoppe der? Hos Sadistenstoolbox.dk har vi et stort udvalg af BDSM-udstyr, der vil berige din BDSM-leg yderligere. Eller måske du er nysgerrig efter at udforske vores sortiment af dildoer? Uanset hvad dit hjerte begærer, er vi her for at hjælpe dig med at tage din erotiske rejse til det næste niveau.

Sadistenstoolbox.dk: Dit Valg for Kvalitets Sexlegetøj

Hos Sadistenstoolbox.dk er vi dedikerede til at give dig det bedste indenfor sexlegetøj og BDSM-udstyr. Med vores Double Penetration Strap On Harness - Black, kan du være sikker på at få en autentisk og intens oplevelse, der vil tage dit sexliv til nye højder.

Specifikationer:

  • Sele Dildo Indsættelig længde: 7 tommer, Bredeste indsættelige diameter: 1,6 tommer
  • Vaginal Dildo Indsættelig længde: 5 tommer, Bredeste indsættelige diameter: 1,4 tommer
  • Anal Dildo Indsættelig længde: 3.8 tommer, Bredeste indsættelige diameter: 1.4 tommer
  • Taljen justeres fra 25 tommer til 41 tommer omkreds
  • Skridtremmen kan justeres fra 20 tommer til 23 tommer i længden
  • Materialer: PU-læder, silikone, metal
  • Farve: Sort
  • Bemærk: Brug kun med vandbaseret smøremiddel. Rengør med sæbe og vand og en legetøjsrens. Lad det tørre helt, før det opbevares på et køligt, mørkt sted adskilt fra andet silikonelegetøj.

Strap on og meget mere

Double Penetration Strap On Harness - Black - Sex shop Corner69

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Double Penetration Strap On Harness - Black

    Double Penetration Strap On Harness - Black

    Oplev den ultimative tilfredsstillelse med vores Double Penetration Strap On Harness - Black. Med tre forskellige dildoer og justerbare stropper, er dette sexlegetøj perfekt til pegging og et must-have i enhver SM-shop.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

      149,00 DKK
    • Ungdommelig Friskhed Møder Visionær Innovation Oplev Just Glide Bio Vegan Anal Glidecreme, der perfekt kombinerer ungdommelig friskhed med raffineret innovation. Designet med en frisk, innovativ tilgang, denne glidecreme er fyldt med egenskaber, der vil blive værdsat af brugere i alle aldre. Den emmer af en ungdommelig ånd, men rummer en visionær...

      99,00 DKK
    • Just Glide Premium Anal Glidecreme: Dit Næste Skridt Mod Bedre Intimitet Just Glide Premium Anal glidecreme er ikke bare et produkt, det er en bro til at udforske nye højder af intimitet på en behagelig og sikker måde. Denne vandbaserede glidecreme er specielt formuleret med Panthenol og Hyaluronsyre, hvilket sikrer en varig glidende effekt og giver...

      119,00 DKK