Fisting Gel 200ml

Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt.

Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker.

At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

179,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 17 VIP point. Din kurv total 17 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 17,00 DKK.


Yderligere information

Produkt Beskrivelse

Extreme fisting fornøjelser er lige til at springe ud i, med denne bøtte med vandbaseret fisting glidecreme. Velegnet til både vaginal og anal fisting. Smør en god klat på dit håndled og hånd, og lad din fisting session begynde.

Udviklet til at levere optimal vaginal eller anal stretching, den vandbaserede gelformel giver masser af ekstra smørrelse for at sikre, at du opnå maksimal tilfredshed fra din fisting oplevelse.

Den tykke gel konsistens, er en afgørende faktor for at din fisting bliver både komfortabel og nydelsesfuld.

Ingredienser: Aqua, Dimethicon, natriumacrylat / Acryloyidimethyl, taurat, Hærdetpolydecen, isohexadecan, polysorbat 80, phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin.

Nøglefunktioner:
Vandbaseret fisting gel til at støtte maksimal stretchVelegnet til anal og vaginal fisting
Tyk, gel konsistens til optimal komfort og varig effekt
Ikke-fedtende for maksimal nydelse og minimal grisseri
Kondom sikkert

Den høje glideevne er kun et fantastisk plus, da du ikke er afhængig af at skulle tilføre mere smørelse hele tiden, hvilket også gør glidecremen mere økonomisk i brug.

Tilbehør

  • Flutschi Orgy Olie og glidecreme er en olie, der giver mulighed for spændende leg. Førsteklasses kvalitetsolie med langvarige glideegenskaber ideel til glatte massagelege! Er smags- og duftneutral. Meget let at vaske af igen. 500 ml.Vi anbefaler at man ligger et lak eller latex lagen under.

    159,00 DKK
  • Lak lagen til rigtigt sjov og frække sexlege, hvad enten man leger med bodyglide, massageolie eller golden shower. Bemærk: Bør ikke maskinvaskes

    239,00 DKK