Manchetter  

Varer
72 varer.

 • Leather Anklecuffs Red - 6,5 cm Lækkert polstret læder ankelcuffs med 3D-ring til fastgørelse af tov eller karabin. Super flot i farve mixet rød og sort. designet findes også i manchetter og halsbånd på siden. 

  629,00 DKK
 • Leather Anklecuffs Black - 5 cm Anklecuffs i sort læder. Disse ankelcuffs er virkelig lækre i design og kommer med D ring til at spænde dem fast i hinanden eller spænde dem fast enkelt vis andet steds. det er kun fantasien der sætter grænserne. 

  329,00 DKK
 • Leather Anklecuffs Red - 5 cm Polstret læder ankelcuffs med 3D-ring til fastgørelse af tov eller karabin. Lækkert farve mix i rød og sort. designet findes også i manchetter og halsbånd på siden. 

  329,00 DKK
 • Single Handcuff & Thumb Lock Denne unikke handcuff sættes over begge håndled på samme tid, den medfølgende strop monteres til fastlåsning og derefter fikseres tommelfingrene så dine hænder bliver ubrugelig og din partner har kontrollen. 

  219,00 DKK
 • Closed Handcuff Stainless Steel Globes Maximale størrelse på vristen er 6.5 cm bredde. Den indvendige plads i globen rummer en knyttet hånd med maximale mål på 13 cm længde og brede. så er det slut med at bruge hænderne.

  949,00 DKK
 • Manchetter til den feminine  Lækkert polstret læder manchetter med 3D-ring til fastgørelse af tov eller karabin. Super flot i farve mixet rød og sort. designet findes også i ankelcuffs og halsbånd på siden. 

  299,00 DKK
 • Stål tå manchetter Cuffs for de mere avancerede BDSM udøvere. Prøv dette helt unikke fikseringsværktøj. For endnu mindre bevægelses område. Disse tå-manchetter kan se små ud, men de gør deres arbejde yderst effektivt. Lad den underdanige mærke det kolde metal på tærene og mærke vægten fra kæden, velvidende at deres ejer nu har kontrollen.

  349,00 DKK
 • Manchetter i en lækker kvalitet Lækkert polstret læder cuffs med 3D-ring til fastgørelse af tov eller karabin. Super flot i farve mixet rød og sort.  designet findes også i halsbånd og manchetter

  569,00 DKK

Viser 1 - 12 af 72

Manchetter til BDSM og bondage

Her finder du enhver tænkelig måde at fiksere din partner på. Her er alt fra bløde manchetter til forspil til de lidt mere trælse håndjern.

Er I lige begyndt på frække bindelege er vores udvalg af velcro-lukkede BDSM manchetter et godt sted at kigge. Selv øvede bondage -freaks kan få glæde af disse produkter. Det samme gælder vores sæt af manchetter der har seler til at spænde på sengen, over døren eller et tredje sted.

Vi har en masse forskellige slags lædermanchetter, så der er noget for enhver smag. For jer der helst ikke vil have blå mærker eller rifter med på arbejde dagen efter, har vi ekstra polstrede manchetter. For nybegyndere har vi manchetter af kunststof, der lukkes med velcro, så man er sikker på at sikkerheden er i top og at alting er nemt at gå til.

Vi har håndjern af både den velkendte politi-variant, og de klassiske plyshåndjern.

Manchetter til BDSM - find dem her

Manchetter kan bruges på samme måde ligesom håndjern, men de kan også bruges på andre måder, hvilket giver endnu flere muligheder. Manchetterne er en form for justerbare remme, der er sat sammen med en kæde og karabinhager. Selve remmene kan sættes så stramt som I ønsker, og kan derfor give en mere fast fornemmelse.

Kæden imellem de to remme, der skal rundt om håndleddene kan tages af, og man behøver derfor ikke tage alt af, som man gør ved håndjern, hvis man skal løsnes fra f.eks. sengegavlen. Der findes også ankelmanchetter. De fungerer på samme måde som dem til håndleddene. De kan sidde stramt rundt om anklen og kan let justeres.

Vi har på sadistenstoolbox mange forskellige manchetter og har derfor også lige et sæt til dig/jer. Alle vores bondage produkter er nemme at benytte og nemme og fastspænde. Du kan selvfølgelig også selv vælge hvilket materiale dine manchetter skal være i. Vi har både læder, neopren, nylon og metal manchetter, så bare rolig kære kunde. Vi har det hele på lager og det er bare med at komme i gang med at få det bestilt hjem.

Hvordan kommer vi i gang med bondage, BDSM og manchetter

Hvis I kaster jer ud i fetish leg og bondage leg så er det vigtigt at I har talt om legen først og hvordan det skal fungere. Det er vigtigt at man er på samme side i forhold til hvem der bliver bundet og fastspændt og hvem der er den styrende og dominerende part. Bondage lege kan føles helt fantastisk, men det er vigtigt at man har grundreglerne på plads inden man går i gang. Især når man bruger manchetter til at binde og fastspænde hinanden. Man kan selvfølgelig også altid bruge stål håndjern til det, men så skal man i hvert fald huske at gemme nøglen et sikkert sted.

Med håndjern eller BDSM manchetter bliver det en smal sag for den ene part at tage styringen i soveværelset. Spænder du din partner fast til eksempelvis sengegærdet, har vedkommende ganske enkelt ikke andre muligheder end blot at adlyde dine ordrer. Det er frækt for begge parter, så hvis ikke I allerede har eksperimenteret med fiksering, er det blot om at komme i gang.