Manchetter og håndjern

Manchetter til et hvert formål 

Her finder du enhver tænkelig måde at fiksere din partner på. Her er alt fra bløde manchetter til forspil til de lidt mere trælse håndjern.

Vi har en masse forskellige slags lædermanchetter, så der er noget for enhver smag. For jer der helst ikke vil have blå mærker eller rifter med på arbejde dagen efter, har v...

Manchetter til et hvert formål 

Her finder du enhver tænkelig måde at fiksere din partner på. Her er alt fra bløde manchetter til forspil til de lidt mere trælse håndjern.

Vi har en masse forskellige slags lædermanchetter, så der er noget for enhver smag. For jer der helst ikke vil have blå mærker eller rifter med på arbejde dagen efter, har vi ekstra polstrede manchetter. For nybegyndere har vi manchetter af kunststof, der lukkes med velcro, så man er sikker på at sikkerheden er i top og at alting er nemt at gå til.

Vi har håndjern af både den velkendte politi-variant, og de klassiske plyshåndjern.

Mere

Manchetter  Der er 51 varer.

pr. side
Viser 1 - 9 af 51
 • 649 DKK
  Ny

  Manshetter og halsbånd i lækkert læder, med indfattede kanter. Manshetterne kan fastgøren til halsbåndet med karabinhager. Find flere Manchetter her

  649 DKK
 • 579 DKK

  Bondage sæt med flere muligheder, da det både kan spænde lår og håndled sammen, samt lår og underben kan spændes sammen, så din bund kan blive holdt i en knælende stilling uden mulighed for at strække benene ud. Lavet så de passer de fleste, da de er justerbare.  Der er meget mere Bondage her eller hvis det er manchetter så kig her

  579 DKK
 • 599 DKK

  Har du ikke en seng der giver mulighed for at spænde din partner fast, så skal du have dette sæt, som gør at du kan spænde din partner fast til en hvilket som helst seng. Der medfølger gode manchetter med polstring, så man ikke får alt for ømme håndled og ankel efter en hel aften med leg.

  599 DKK
 • 449 DKK

  Vil du binde din bunds arme på ryggen, så kan denne hjælpe dig med dette. Samt hvis det vil være med til at give en flot holdning med brystet fremme og ryggen rank. Hermed kan du også få kontrol over din bund, og sætte den rette stemning inden legen for alvor går i gang.

  449 DKK
 • 999 DKK

  Lækkert læder bælte med muligheder for at spænde hænderne fast på hofterne, hvilket kan være med til at begrænse din bunds bevægelighed. Der følger fine manchetter med til hænder og lår, så her er alt du skal bruge for at få noget godt ud af bæltet sammen med din bund. 

  999 DKK
 • 499 DKK

  Vil du holde lidt på din partner kunne dette harness til armene være et godt bud. Det gør det muligt at binde armene på ryggen, hvilket besværliggør bevægelserne. Og vil du være sikker på din partner ikke stikker af, så er der en D-ring i bunden, som gør det muligt at binde din partner fast på et ønsket sted, og så er det kun fantasien der sætter grænser.

  499 DKK
 • 279 DKK

  Dejlige ankel manchetter i læder med rem som går ned under foden, så du er sikker på at de ikke gider op af benet under leg. De er også udstyret med en kraftig O-ring til at spænde din partner fast, så de f.eks. ligger stille og ikke kan stikke af.

  279 DKK
 • 649 DKK

  Humbler i træ med håndjern og plads til til kunne spænde den fast omkring pungen samtidig. Den indvendige diameter i håndjernene er 7 cm, mens hullet til pungen er 2,5X5 cm. Alt dette kan være med til at skabe den rette stemning for både toppen og bunden.

  649 DKK
 • 299 DKK

  Vil du tage dine manchetter et skridt videre, så var det måske noget med disse, som også er en handske. Dette gør at de ydelser der kan blive krævet, som f.eks. at servicere bliver endnu sværere for bunden, dette kan være til stor glæde for både bunden og toppen. De har også en D-ring, så der er stadig muligheder for at spænde fast.

  299 DKK
Viser 1 - 9 af 51