Blindfold & masker  

Blindfold & Masker: Oplev Sanselig Forførelse og Mystik

Vores Blindfold & Masker-kategori er dedikeret til at tilbyde dig et udvalg af produkter, der kan tilføje en ekstra dimension af sanselig forførelse og mystik til dine intime stunder. Uanset om du ønsker at udforske bondage, rollespil eller bare ønsker at forstærke dine sanser, vil vores blindfold og masker hjælpe dig med at skabe en unik og spændende oplevelse.

I vores sortiment finder du et udvalg af blindfold, masker og øjenmasker i forskellige materialer og designs. Fra bløde stofmasker til sensuelle lædermasker, har vi noget for enhver smag og præference. Alle vores produkter er designet med fokus på kvalitet, komfort og æstetik, så du kan nyde en behagelig og stimulerende oplevelse.

Varer
34 varer.

Viser 1 - 21 af 34

BDSM Blindfold & SM masker

Overrask din partner med en fræk erotisk oplevelse - brug blindfold eller en maske til at lukke for synet. Herefter kan du pirre ved berøringer, smerte, kulde/varme og meget andet - kun fantasien og jeres egne personlige grænser sætter en stopper for mulighederne. 

Masker og BDSM blindfolds kan bruges på mange måder. En maske kan dække for både mund og øjne eller være helt åben. Et BDSM blindfold vil til gengæld kun dække øjne. 

Ofte bruges masker og blindfolds i forbindelse med bondage lege eller andre sexlege der involvere underkastelse og dominans. 

Er du allerede en erfaren bruger af masker, blindfold og andet BDMS udstyr, vil du nok også give os ret i, at denne type udstyr kan tilføje noget ekstra til den pirrende leg.

Blindfold

BDSM blindfolds og sm masker til den frække leg

Et BDSM blindfold kan bruges på mange måder og med mange formål, det kunne være at man er genert og så gør det det lidt nemmer at man ikke kan se det hvis man skal prøve noget nyt eller man vil lege lidt med hjernen og sætte fantasien i gang.

Når man ikke har muligheden for at se så gør det at alle andre sanser er meget skaber. og det betyder at de handlinger man laver opfattes krætiger.

Blindfold er naturligvis også en måde at gemme sig på hvis det er svært at forholde sig til det der skal ske, det er typisk de første gange man skal prøve noget nyt. Første gang man er sammen med flere eller første gang man skal noget man ikke har prøvet før.

Et BDSM blindfold kan være lavet på mange måder og se ud på mange måder, det vigtigste er at den der skal ha den på kan lide den så man ikke bruge en masse krudt på at holde øje med hvad der sker omkring.

Der er rigtig mange der får en endnu bedre oplevelse ud af at ha et blindfold på sådan de kan lukke af for det de ellers ville se og mærke i stedet for at se.

Skærp de andre sanser med et BDSM blindfold eller SM maske

Når dine øjne er dækket til, vil dine andre sanser også blive skærpet, og derfor vil helt harmløse berøringer virke ekstra intenst på dig. Derudover kan det også være frækt for den dominerende part at have magt over sin partner, som ikke kan se, hvad man laver. 

Mange par bruger et BDSM blindfold som et ekstra krydderi til legen i soveværelset. Da det netop bruges af alt fra nybegyndere til hardcore fetichister, findes der et stort udvalg på markedet, der kan bruges som et ekstra krydderi til decideret dominans.

Hvis man som par ikke har eksperimenteret så meget før, kan netop et BDSM blindfold være en god start, da den kan bruges til det I ellers er vant til at gøre i de sene nattetimer. Når man er klar til at gå skridtet videre kan man begynde at pirre sin partner med fx en pirringsfjer, isterning eller en vibrator, der alle vil opleves mere intenst med BDSM blindfold.

Blindfold

Alt i BDSM blindfold og bondage masker

At bruge masker eller blindfolds er den perfekte måde at teste, om let bondage eller BDSM er noget for dig.

Ved at stikke tåen i vandet på en stille og rolig måde, kan du finde ud af, om det lige er det, der skal til, for at dit sexliv oplever en opblomstring. Det kan også være, at du har været udøver i flere år og blot har brug for noget nyt spændende legetøj.

Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af BDSM blindfold og masker og du finder derfor et bredt sortiment, der indeholder blindfolds i forskellige priser og materialer. Selvom de mange udgaver har det samme formål, så har du med stor sandsynlighed en præference for, hvilket materiale du gerne vil mærke mod din hud.

Vi har flere varianter i både satin og silke, ligesom du også finder flere forskellige udgaver i behageligt læder. Det betyder, at du nemt kan nyde duften og følelsen af læder mod din hud, mens du mærker, dine sanser bliver skærpet i takt med din partner pirrer dig.

På grund af den store forskel i materialet, så vil du også opleve en forskel på prisen. Du kan dog være helt sikker på, at uanset om du vælger en variant i den ene eller anden ende af prisskalaen, så finder du kun blindfolds i høj kvalitet her på siden.

Uanset hvad, så finder du hos sadistenstoolbox et bredt udvalg af blindfolds og masker, såvel som meget andet BDSM udstyr.