Klinik  

Klinik, BDSM og Undersøgelse: Udforsk Intensiteten af Medicinsk Rollespil

Vores kategori med klinik, BDSM og undersøgelse er dedikeret til at udforske den intense og spændende verden af medicinsk rollespil. Dette univers tilbyder unikke muligheder for at udforske magtudveksling, dominans og underkastelse i en medicinsk kontekst.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, der er designet til at fremme og forstærke din medicinske rollespilsoplevelse. Uanset om det er specielle redskaber til legen som sprøjter, stetoskoper, pincetter eller andet klinisk udstyr, tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter til at skabe den ønskede atmosfære og intensitet.

Varer
77 varer.

 • Opdag E-Stim Sterile Lube Sachets, en glidecreme designet specielt til elektroleg og metal sexlegetøj, såsom sounds. Den er sikker, mild mod huden og forbedrer din elektroleg oplevelse. Dyk ned i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer i dag.

  25,00 DKK
 • Til udvidelse af urin røret denne udgave af delator er med perler det giver noget stører udfordringer for modtagerne i forhold til en standart delator. i lækker stål  Find mere stal her eller det kunne også være soundsdilator

  699,00 DKK
 • Extreme Anal Spreader Device: Udforsk og Udfordre Er du klar til at tage din BDSM leg til det næste niveau? Med Extreme Anal Spreader Device kan du opleve en helt ny verden af ​​muligheder. Dette unikke sexlegetøj er designet til at åbne enten anus eller vagina i en bred cirkel, hvilket giver fuldstændig adgang til enhver form for fornøjelse eller straf,...

  899,00 DKK
 • Butt plug i stål Unik Sensation for Daring Adventurers Ikke en butt plug som alle andre. der er nemmelig et rør der løber i gennem pluggen. som gør at man kan få væsker til at løbe i gennem den. så hvis du har en fantasi om at kombener urinsex og analsex. men har svært ved det så kan det her være den frække løsning. hvis ikke du har en anal udskyller med...

  379,00 DKK
 • Oplev Dominans med Lektor Zipper Mouth Muzzle Oplev en verden af dominans og underkastelse med Lektor Zipper Mouth Muzzle. Skab et univers af spændende BDSM-lege og udforsk nye sider af jeres erotiske relation. Med denne justerbare og effektive mundmuzzle kan I tage kontrollen til et helt nyt niveau og opleve uforglemmelige BDSM-oplevelser sammen.

  329,00 DKK
 • Penis plug Skal slaven tvinges til at tisse, kan denne minibruser være et frækt lille tilbehør - den medfører derudover også eksplosive orgasmer.

  199,00 DKK
 • Tilbud!

  Urethral Trainer Kit: Dit Næste Skridt i Klinik Leg Er du klar til at tage din klinik leg til det næste niveau? Med vores Urethral Trainer Kit Hollow Penis Plugs kan du opleve en helt ny verden af ​​muligheder. Dette unikke sexlegetøj fra mærket Kiotos er designet til at hjælpe dig med at gå fra amatør til professionel på ingen tid!

  299,00 DKK 329,00 DKK
 • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

  149,00 DKK
 • Her er der tale om et større kateter med en diameter på 8 mm og en længde på 21,5 cm. Denne model starter med en metal spids, som fortsætter ind i et gennemsigtigt silikone rør, som slutter i en metal ende. Der medfølger til denne på model to glans ring, en på 25 mm og en på 32 mm

  139,00 DKK
 • Dette medium kateter som er 8 mm og har en længde på 12,8 cm har en metal spids som bliver efterfulgt af et gennemsigtigt silikone rør.  Der medfølger på glans ringe på henholdsvis 25 og 32 mm i diameter.

  139,00 DKK
 • Vaginal krog  Lige som der findes anal kroge så findes der også vaginal kroge, denne kan man gå en masse frækt ud af. Et game hvor man har bestemt at hun skal stå på en bestemt måde kan denne krog være med til at hun holder fokus det rigtige sted.

  499,00 DKK
 • Pinwheel er et "Must Have" til sanseleg og BDSM. Trykket varieres så det giver kuldegysninger eller let smerte. Den bruges til at drille, pirre og forkæle din partner. Følelsen bliver forstærket hvis I bruger blindfold og evt. fastspænding.

  499,00 DKK
 • Hegar Urethal Sounds Der er rigtig mange følsomme nerver i urinrøret og de rammes bedst ved at indføre sounds. Han vil få en orgasme lignende fornemmelse samtidigt med at han bliver ydmyget. Her er til mange timers leg.

  449,00 DKK
 • Penis stav til frække urinrørslege. Den føres ned i urinrøret, et trin ad gangen og i det tempo du ønsker. Rillerne er rigtig gode til at pirre de mange nerver i urinrøret. Han bliver stimuleret indvendig til et fantastisk klimaks. Du kan også bruge staven som spermstopper og bestemme hvornår han skal sprøjte.

  249,00 DKK
 • Giv manden eller kæresten en stimulerende og lækker orgasme lignende fornemmelse. Urinføret er omgivet af følsomme nerver. Stimulér disse nerver og giv ham eller hende en helt speciel følelse af både ydmyghed og især af lyst.

  649,00 DKK

Viser 1 - 21 af 77

Hvad er BDSM-klinikudstyr, og hvad bruges det til?
   

Velkommen til fremtiden for kinky leg! BDSM-klinikudstyr er en samling af redskaber designet til at efterligne ægte medicinsk udstyr, men med et twist af erotisk leg. Dette kan omfatte alt fra speculum til nåle, og det bruges til at skabe intense og unikke fornemmelser. Det handler om at skubbe grænser og udforske nye territorier af nydelse!

 Er det sikkert at bruge BDSM-klinikudstyr?
   

Absolut! Men som med alle vores eventyr inden for BDSM, er sikkerhed og samtykke nøglen. Det er vigtigt at lære korrekt brug og rengøring af udstyret, og altid kommunikere åbent med din partner. Husk, det skal være sjovt for alle involverede!

Hvordan vedligeholder jeg mit BDSM-klinikudstyr?
   

Godt spørgsmål! For at sikre, at dit udstyr forbliver i topform, er det vigtigt at rengøre det grundigt efter hver brug. Mange produkter vil kræve specifikke rengøringsprocedurer, så tjek producentens anvisninger. Og husk, opbevar dit udstyr på et sikkert, tørt sted for at beskytte det mod skader. Klar til at dykke ind i denne spændende verden? Vi er her for at hjælpe dig på rejsen!

BDSM Klinik Udstyr

Som en del af legen med smerte kan læge-verdenen levere en del Klinik udstyr, der kan være spændende at anvende.

Nåle er typiske der man starter og de indføres enten ind i musklen eller på langs af huden, man kan også sprøjte saltvand ind under huden rundt omkring på kroppen. Det her kan man også læse på vore guide.

Gynækologiske lege er også spændende, vi forhandler blandt andet speculum, urin-rørsstave og meget andet.

Men Klinik udstyr kan man lave mange spændende lege, som er både frække og grænseoverskridende og det behøver på ingen måde at være farlig og med en lille smule viden kan man lave mange ting sikkert og godt læs vores guides for mere info, der er links nederst. Meget mere BDSM her

Klinikudstyr til BDSM legen

Kliniksex rummer alle de frække elementer og kinky aspekter, som det erotiske dominans univers har at byde på. Især hvis I lever læge/patient forholdet ud til fulde, og ifører jer de helt rigtige kostumer. Velkommen indenfor i det lystfulde lægehus!

Gynækologen bruger ofte speculums for at kunne komme til oppe i kvinden, men hvorfor skulle man ikke også kunne bruge disse instrumenter til at kunne sexlege med? Er du til speculums eller anuskoper kunne man fristes til at spørge. Svaret er at, det ved man jo ikke altid og derfor kan det være svært at sige enten det ene eller det andet. Hvis man skal prøve at dele dem op, så kan det meget hurtigt konstateres at det ene af instrumenterne, nemlig speculum er mere velegnet til at åbne en skede og vagina op end det andet, nemlig anuskopen er.

Stort udvalg i din SM shop

Sexlege med nåle, sutur og saltvand

Stikkende, grænsesøgende og angstprovokerende. Det er måske nogle af de ord, underkastede forbinder legen med, når der eksperimenteres med kanyler. Det er alfa og omega, at der er styr på renlighed og at kanylerne er kun til engangsbrug, når du skal eksperimentere med nåle leg i BDSM. Genbruger du nåle, kan du overføre smitsomme sygdomme og gøre din partner syg. Derudover er skæret på kanylen kun lavet til engangsbrug, så den bliver sløv og skæv.

Kanylerne er engangsnåle, pakket i steril emballage klar til brug. Vi anbefaler at du samtidig investerer i en nåleboks, så du sikkert kan aflevere dine kanyler på genbrugspladsen. 

”Ægte”, men midlertidige bryster
Denne metode giver et ægte udseende, men du skal kunne give dig selv indsprøjtninger, eller få en anden til at gøre det på dig.
Metoden går ud på at indsprøjte sterilt saltvand i din brystmuskulatur Derved kan du få bryster, der passer op til en B-skål. Ægte at se og føle på.
Saltvandet fordeler sig langsomt i kroppen og udskilles med urinen og er dermed helt ufarligt. Virkningen er derfor midlertidig. Brysterne svinder lidt efter lidt, og efter ca. 3 timer er virkningen borte igen.

Læs evt. vores guide omkring nålelege.

Eller den ikke helt så stikkende guide omkring kliniklege

Klinik Underkategorier