Klinik  

Klinik, BDSM og Undersøgelse: Udforsk Intensiteten af Medicinsk Rollespil

Vores kategori med klinik, BDSM og undersøgelse er dedikeret til at udforske den intense og spændende verden af medicinsk rollespil. Dette univers tilbyder unikke muligheder for at udforske magtudveksling, dominans og underkastelse i en medicinsk kontekst.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, der er designet til at fremme og forstærke din medicinske rollespilsoplevelse. Uanset om det er specielle redskaber til legen som sprøjter, stetoskoper, pincetter eller andet klinisk udstyr, tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter til at skabe den ønskede atmosfære og intensitet.

Varer
75 varer.

Viser 1 - 21 af 75

BDSM Klinik Udstyr

Som en del af legen med smerte kan læge-verdenen levere en del Klinik udstyr, der kan være spændende at anvende.

Nåle er typiske der man starter og de indføres enten ind i musklen eller på langs af huden, man kan også sprøjte saltvand ind under huden rundt omkring på kroppen. Det her kan man også læse på vore guide.

Gynækologiske lege er også spændende, vi forhandler blandt andet speculum, urin-rørsstave og meget andet.

Men Klinik udstyr kan man lave mange spændende lege, som er både frække og grænseoverskridende og det behøver på ingen måde at være farlig og med en lille smule viden kan man lave mange ting sikkert og godt læs vores guides for mere info, der er links nederst. Meget mere BDSM her

Klinikudstyr til BDSM legen

Kliniksex rummer alle de frække elementer og kinky aspekter, som det erotiske dominans univers har at byde på. Især hvis I lever læge/patient forholdet ud til fulde, og ifører jer de helt rigtige kostumer. Velkommen indenfor i det lystfulde lægehus!

Gynækologen bruger ofte speculums for at kunne komme til oppe i kvinden, men hvorfor skulle man ikke også kunne bruge disse instrumenter til at kunne sexlege med? Er du til speculums eller anuskoper kunne man fristes til at spørge. Svaret er at, det ved man jo ikke altid og derfor kan det være svært at sige enten det ene eller det andet. Hvis man skal prøve at dele dem op, så kan det meget hurtigt konstateres at det ene af instrumenterne, nemlig speculum er mere velegnet til at åbne en skede og vagina op end det andet, nemlig anuskopen er.

Stort udvalg i din SM shop

Sexlege med nåle, sutur og saltvand

Stikkende, grænsesøgende og angstprovokerende. Det er måske nogle af de ord, underkastede forbinder legen med, når der eksperimenteres med kanyler. Det er alfa og omega, at der er styr på renlighed og at kanylerne er kun til engangsbrug, når du skal eksperimentere med nåle leg i BDSM. Genbruger du nåle, kan du overføre smitsomme sygdomme og gøre din partner syg. Derudover er skæret på kanylen kun lavet til engangsbrug, så den bliver sløv og skæv.

Kanylerne er engangsnåle, pakket i steril emballage klar til brug. Vi anbefaler at du samtidig investerer i en nåleboks, så du sikkert kan aflevere dine kanyler på genbrugspladsen. 

”Ægte”, men midlertidige bryster
Denne metode giver et ægte udseende, men du skal kunne give dig selv indsprøjtninger, eller få en anden til at gøre det på dig.
Metoden går ud på at indsprøjte sterilt saltvand i din brystmuskulatur Derved kan du få bryster, der passer op til en B-skål. Ægte at se og føle på.
Saltvandet fordeler sig langsomt i kroppen og udskilles med urinen og er dermed helt ufarligt. Virkningen er derfor midlertidig. Brysterne svinder lidt efter lidt, og efter ca. 3 timer er virkningen borte igen.

Læs evt. vores guide omkring nålelege.

Eller den ikke helt så stikkende guide omkring kliniklege

Klinik Underkategorier