Bondage  

Oplev Sensationen af Magt og Hengivenhed med vores Bondage Udstyr

Velkommen til vores kategori med bondage udstyr, hvor du kan udforske den spændende og sensuelle verden af dominans og underkastelse. Uanset om du er nysgerrig nybegynder eller erfaren inden for bondage, vil vores udvalg af udstyr tilbyde dig muligheden for at skabe intense og intime oplevelser.

Bondage handler om at skabe et magtforhold mellem partnere, hvor én person tager kontrol og den anden underkaster sig. I vores kategori finder du et bredt udvalg af bondage udstyr, herunder håndjern, ankelmanchetter, reb, blindefold, gagballs og meget mere. Alt vores udstyr er designet med fokus på sikkerhed, komfort og kvalitet, så du kan udforske denne erotiske leg med tillid og tryghed.

Varer
110 varer.

 • Ny

  Perfekt til Enhver BDSM-Entusiast Tag din BDSM-leg til nye højder med denne justerbare luksus spreader bar. Skab intense bindselsoplevelser og udforsk den erotiske spænding, som kun en spreader bar kan give. Du vil ikke fortryde at tilføje dette kraftfulde redskab til din samling af sexlegetøj.

  429,00 DKK
 • Nem og hurtig bondage på den hurtige måde Med dette sæt kan du udforske en bred vifte af bondagelege uden besvær. Det er perfekt til både begyndere og erfarne brugere, der ønsker en hurtig og nem måde at tilføje spænding til deres intime stunder.

  649,00 DKK
 • Oplev den ultimative fiksering til sengen Tag din seng til det næste niveau med vores Interlace Bed Restraint Set. Dette sæt vil bringe dit erotiske forhold til nye højder og give dig en uforglemmelig oplevelse af fiksering og total overgivelse. Gør dine fantasier til virkelighed og oplev den ultimative bed bondage oplevelse.

  549,00 DKK
 • Omfattende Bondage Sæt til Fuldkropsfiksering  Opdag den spændende verden af fuldkropsfiksering med Subdued Full Body Trap Set. Skab intimitet, dominans og underkastelse i dine BDSM-sessioner og oplev den ultimative fikseringsoplevelse med dette omfattende bondage sæt.

  449,00 DKK
 • En Sensuel og Fræk Læder BH med Kæder Forkæl dig selv med luksus og elegance med dette lækre åbne bh-design med toplæderstropper og kæder, der hænger under hvert bryst, et must-have tilbehør til alle, der ønsker at tilføje et strejf af sofistikering til deres BDSM-game. Brystkæde halsstørrelse 56 cm, taljemål 110 cm. Justerbar. Farve: Sort.

  449,00 DKK
 • Maskulint og Frækt Look med Herre Læder Harness Enkel og flot læder harness med justerbare stropper, så den rigtig kommer til at fremhæve din brystkasse. Perfekt til en kinky aften med din partner eller til turen i BDSM klub. Tag kontrol over legen, og nyd synet af din partner, med dette lækre læderharnes til mænd i størrelsen L/XL. Det sorte læder...

  499,00 DKK
 • Fremhæv Dine Bedste Områder med Vores Lækre Leather and Chains Body Forkæl dig selv med den ultimative BDSM-oplevelse med dette Full Body Strapped Lingerie, et fantastisk stykke lavet af ægte læderbånd og kæder af høj kvalitet. Nyd en behagelig pasform takket være de mange justerbare stropper.

  599,00 DKK
 • Skab Intense Ophængningslege med Vores Bondage Shibari Ring Vær altid opmærksom på sikkerheden og kommunikationen med din partner under ophængningslege. Vores Shibari ring er det perfekte redskab til at udforske denne unikke og fascinerende form for bondage. Diameter: 230 mm 14 mm tyk Vægt: 845 g

  399,00 DKK
 • Bondage sæt med muligheder  vi har alle fantasier om alt muligt. og en af dem kan være at spænde konen/kærsten fast et sted eller på en måde sådan der er fri adgang. der er dette sæt lige det helt rette. ved hjælp af manchetter kan man fikser hende med spredte ben sådan der er fri adgang og uden hun kan gøre det store. 

  1.279,00 DKK
 • Komplet BDSM Sæt til Magtudveksling i Bondage Opdag spændingen ved sensuel fiksering og dominans med Collar with Cuffs Restraint Set - Black. Dette elegante bondage sæt vil berige jeres erotiske lege og give jer en dybere forbindelse i jeres intime stunder. Tag styringen eller afgiv kontrollen - valget er jeres, når I udforsker den forførende verden af...

  449,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Størrelse: Large-
  1.449,00 DKK
  -
  Størrelse: XLarge-
  1.449,00 DKK

  Fjern brugen af hænderne med vores avancerede Straight Jacket Opdag en verden af total immobilisering og ekstrem BDSM-oplevelse. Bestil det online i dag og oplev den ultimative kontrol og intensitet i din dominans og underkastelse.

  1.449,00 DKK
 • Dobbelt Karabinhage  til eksempelvis håndled og ankel lænker bør befinde sig i enhver SM´ers soveværelse. 10 cm lang i sølvfarvet metal. Karabinhage med to kroge i hver sin ende - oplagt som tilbehør til lænker eller til at sætte manchetter sammen med. Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere. Benyt den med stor fordel, sammen med vores håndlavede...

  49,00 DKK
 • Vil du tage dine manchetter et skridt videre, så var det måske noget med disse, som også er en handske. Dette gør at de ydelser der kan blive krævet, som f.eks. at servicere bliver endnu sværere for bunden, dette kan være til stor glæde for både bunden og toppen. De har også en D-ring, så der er stadig muligheder for at spænde fast.

  299,00 DKK
 • benSpreader bar eller en ben spreder  denne udgave er lavet til at holde bunden i nogle bestemt positioner hvor man bliver udstillet på smukkeste vis. Manchetterne giver en sikker og behagelig fiksering. 

  629,00 DKK
 • Armbinder og Hog-tie Bondage er super spændende og ikke mindst armbinder og svinebindinger eller hog-tie. dette system gør at du nemmere kan kommer frem til det hele rigtige.Sådan du kan få den virkning ud af det du gerne vil ha. at ligge hog-tiet på en seng og ikke kunne gøre noget er da lidt ydmygende. og man mister kontrollen.

  599,00 DKK

Viser 1 - 21 af 110

Bondage sex, bindelege og fiksering

Her finder du reb til bondage (til bindelege) og andet udstyr til den ædle kunst, som bondage er.

Om man sammen med sin partner bruger hamp reb eller jute reb. og ringe til ophængning er en smagssag - vi har det hele.

Reb kan bruges på mange måder: Man kan binde sin partner fast til sengen, eller binde kroppen ind i en figur eller lave ophængning. Alt sammen er bondage og kan være super fedt, hvis man har det rigtige udstyr.

Vi forhandler udelukkende med naturprodukterne hamp og jute.

Såvel vores hamp som jute reb er behandlet (vasket, strukket m.m.) det er derfor klar til brug når du modtager det.

Og det hele kan du købe her hos din specialiserede SM shop

GUIDE TIL BONDAGE SEX OG BINDELEGE. GUIDE FOR BEGYNDERE OG ERFARN

Baggrund

Bondage er en seksuel handling, hvor man leger med at fiksere eller at blive fikseret af sin partner.

Det kan gøres med med forskellige former for sexlegetøj, som dog primært har sit udspring i SM. Dog er det er kun fantasien som sætter grænser.

Japansk Bondage har sin baggrund i krigerkunst, at torturere og holde fanger. Sidenhen blev den taget op i teatertrupperne i Japan, hvor den blev brugt til at illustrere og beskrive historiske fortællinger. Ofte med både humor og seksuelle undertoner. Tilskuerne tog derefter bondagen med hjem i soveværelserne til deres partner, og den har udviklet sig derfra.

I Danmark er der efterhånden en ret stor gruppe af mennesker som leger bindelege med Japansk Bondage og der findes flere klubber og foreninger, som holder workshops hvor man kan blive undervist (med tøj på)og finde et fællesskab omkring rebene.

Sikkerhed

Du skal være ekstra opmærksom på tre ting ved Bondage. Det er nerver, cirkulation, og vejrtrækning.

Bondage som enten er for stram eller lagt forkert kan forårsage nerveskader, som starter ud med følelsesløshed. Brug din sunde fornuft og observer hvordan rebene er strammet.

Du kan tjekke for nerveskade ved at lytte til din partner, og ved at bede din partner klemme dig i hånden. Det er ikke muligt at klemme, hvis der sidder en nerve i klemme.

Derudover kan blodcirkulationen blive afskåret ved bondage der er for stram. Hold derfor øje med farve forandringer i huden eller følelsesløshed hos din partner. Huden vil blive koldt og blå-lilla. Farven i sig selv er ikke farlig, men et tegn på nedsat blodcirkulation og på at du skal være ekstra opmærksom.

En stram brystbondage kan forårsage åndedrætsbesvær. Man skal derfor være varsom med at bruge gags som hæmmer vejrtrækningen, se vores guide til leg med gag. Man bør ikke lade ens partner i denne tilstand være alene.

Man bør ligeledes være opmærksom på at nogle kan få et panikanfald, da det at være bundet kan virke klaustrofobisk. Så forbered dig på dette og på at gribe ind, det kan som oftest afhjælpes med god og rosende kommunikation under hele forløbet. Virker dette ikke bør man hurtigst muligt løsne rebene så vedkommende kan komme fri.

Husk aftercare – lad din partner tale oplevelsen igennem. Spørg ind til den.

Sikkerhed og tips herom er super godt beskrevet her i denne wiki

Bondage udstyr og legetøj - stort udvalg

Teknik

Reb laves ofte i længder af godt 8m - dem vi sælger er 8,5m.
Vi sælger både jute og hamp reb.

Ønsker du at lave ophængningsbondage har du brug for 8-10 reb, ønsker du blot at lave gulvarbejde kan du nøjes med en 4-5 stks.

Derudover har du brug for noget at hænge op i - det kan være en bondage ring eller en globe.

Gode karabinhager kan også være nyttige at have.

Vil anbefale alle der ønsker at lære Japansk Bondage at deltage i nogle af de tidligere omtalte workshops.
Herunder dog et par enkelte videoer til at starte ud med.

Vigtige bindinger at kunne til ophængninger:

Her er et link til en binding som går igen flere steder. Den bruges bl.a til at binde håndled sammen, bruges også omkring lår m.m.

Her er et link til en simpel brystbondage - også kaldet en takate kote eller tk2 eller tk3 alt afhængig af om der bruges to eller tre længder reb. Bemærk hvordan modellen beskytter sine håndled ved at vende dem imod hinanden.

Ønsker du at læse mere er gode søgeord på google:

 • kinbaku, som betyder at binde stramt - i betydningen af den følelse det giver og forbindelsen Rigger og model imellem.
 • Shibari, som blot betyder at binde.

bondage

LÆS OM TILLIDSFULD BONDAGE

Guide til bondage og bindelege

Har du overvejet at udøve bondage med din partner? Men du vil måske gerne vide lidt mere om det, før I starter? Hvad end du allerede har prøvet det eller læser med som nybegynder - så er du kommet det rette sted. I dette indlæg vil vi forklare, hvorfor man skal prøve det - og give incitament til at fortsætte med det!

Bondage praktiserer konsensuel binding af en partner, hvor man tændes af at blive bundet eller underkastet af sin partner eller omvendt. Bondage er en gren indenfor “BDSM”, som også involverer S/M (sadomasochisme)

Hvorfor er bondage godt?

For nogle mennesker virker bondage perverst eller grænseoverskridende, men det skal det slet ikke være. Ifølge forskning fra Medical Daily viser det sig nemlig, at denne seksuelle orientering eller metode gør dig psykologisk sundere, end hvad man opnår ved et kedeligt eller jordnært sexliv. Amerikansk forskning viser nemlig, at hjernen udløser dopamin og serotonin. Disse stoffer medfører i høj grad naturlig glæde og i højere grad bedre humør og mindre stress. Ligeledes kan det hjælpe på selvsikkerhed og motivation. Meget tyder på, at det er ved at være tid til at droppe "vanilje-sex".

Forbedret kommunikation

Partnere der udøver bondage i deres sex bliver bedre i kommunikationen, viser forskningen også. Man bliver mere opmærksom på hinanden, og man forstår vigtigheden af at have en diskussion og at forstå sin partner.

Forøget fortrolighed og troskab

Et eventyr i lagnerne kan forøge intimiteten med din partner. Det kræver høj tillid, hvilket også medfører, at du og din partner begynder at stille krav til hinanden. Bondage kan bringe noget nyskabende ind i forholdet, således at lysten til eksempelvis utroskab formindskes.

Bedre psykologisk sundhed

Angst og psykologisk stress bliver ofte sat i flæng med at blive reduceret ved udøvelse af bondage. Det her med at modtage eller give smerte udløser ro i sindet, som styrker ovenstående.

Der er altså god grund til at fortsætte med bondage, og der er samtidig god grund til at prøve det. Udover det sjove og frække aspekt, der er ved at udfolde sine fantasier sammen med sin partner, har det vist sig at styrke mange mennesker mentalt og i forhold til hinanden.

Hvordan fungerer bondage?

Det kan være enormt frækt og eventyrligt at binde hinanden. Begrebet dækker over flere forskellige genstande fra eksempelvis tape til fodlænke. Selv om BDSM tit forbindes med dominans og submission, behøver det absolut ikke at være sådan. Du kan nemlig også udleve romantiske fantasier i bondage. Man kan altid justere og finde produkter, der dækker romantiske fantasier, lige såvel som at du kan finde produkter til “hårdere” fantasier med smerte og underkastelse. Man kan også starte blidt og forventningsafstemme for så gradvist at skrue op og bruge pisk eller paddle

En populær sexleg er jo især, hvor den ene part agerer fange, hvor den anden part skal straffe ham eller hende. Her er håndjern oplagt for at få den frække oplevelse.

Hvis man er nybegyndere, vil det som nævnt være oplagt at starte mere blidt sammen med en partner man føler sig tryg ved.

En idé til det kunne være håndjern, men også taljelænke med velcro manchetter er en super god måde at starte på. Man vil stadig være bundet men på en mere blid måde end ved et reb for eksempel.

Respekter hinanden

Når I først er kommet i gang med at udøve fantasierne, så er det også vigtigt, at man har gensidig respekt. Det kan være en idé at aftale et “stop ord” inden, så det kan afbrydes hurtigt, hvis smerten skulle nå til et ubehageligt punkt. Din partner har måske ikke dine nøjagtige fantasier, og derfor må du også være åbensindet over for, at man skal finde en grænse, der passer begge parter.

Bondage skal ikke være svært eller farligt. Synes man, det er frækt, er der ingen grænser for, hvilke lege man kan udøve. Det kan give utrolig meget i jeres sexliv, som kan afspejle sig i jeres forhold. Vi håber på at kunne inspirere jer til at komme i gang - eller selvfølgelig fortsætte med det frække.

Sadistens toolbox hjælper jer på vej til de bedste og frækkeste sexoplevelser. Se vores produkter inden for bondage her. Der vil være udstyr til mange behov. Ligeledes kan vi anbefale at besøge vores forside for at finde anden inspiration til jeres sexliv. Følg kontaktsiden hvis du skulle have spørgsmål til alverden. Vi håber på at kunne hjælpe jer!

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Bondage som Terapi: Mere end Fysiske Bånd

Når vi tænker på bondage, forestiller vi os ofte bånd og reb, der binder kroppen. Men bondage som terapi går ud over det fysiske og udforsker det emotionelle og mentale aspekt af intimitet og selvopdagelse. Det er en praksis, der er designet til at hjælpe individer med at udforske deres grænser, styrke deres kommunikationsevner og opbygge dybere forbindelser.

Selvopdagelse gennem Grænse Udforskning

En central del af bondage som terapi er at udforske ens egne grænser og komfortzoner. Dette kan hjælpe en person med at opdage ukendte aspekter af sig selv og udfordre begrænsende overbevisninger. Gennem bondage-sessioner kan individer lære at udtrykke deres ønsker og behov på en sund og respektfuld måde, hvilket kan føre til øget selvopdagelse og selvaccept.

Kommunikation: Styrkelse af Intime Forbindelser

Bondage som terapi sætter fokus på kommunikation som en hjørnesten i ethvert forhold. Når man deltager i bondage-sessioner, er det afgørende at kommunikere klart og tydeligt om ens ønsker, behov og grænser. Dette kan overføres til ens intime forhold og hjælpe med at skabe en åben og ærlig dialog mellem partnere. Den forbedrede kommunikation kan føre til øget forståelse og dybere forbindelse.

Øget Intimitet gennem Tillid og Sårbarhed

Bondage som terapi involverer tillid og sårbarhed mellem deltagerne. Når man giver sig selv tilladelse til at være sårbar over for ens partner, kan det skabe en dybere følelse af intimitet. Deltagere lærer at stole på deres partner og at åbne sig op for nye oplevelser og følelser. Dette kan føre til en øget forbindelse og intimitet i forholdet.

Selvbevidsthed og Mindfulness

Bondage som terapi kan også fremme selvbevidsthed og mindfulness. Når man er bundet eller binder sin partner, kræver det opmærksomhed på detaljerne og en tilstedeværelse i øjeblikket. Dette kan hjælpe med at mindske stress og angst og fremme en følelse af ro og tilstedeværelse. Selvbevidsthed og mindfulness kan også overføres til andre områder af ens liv.

Konklusion: En Rejse ind i Selvopdagelse og Intimitet

Bondage som terapi er mere end blot fysiske bånd og reb. Det er en praksis, der tilbyder en dybere forståelse af selvopdagelse, kommunikation og intimitet. Ved at udforske ens grænser, styrke kommunikationsevner og opbygge tillid og sårbarhed, kan bondage som terapi bidrage til at forbedre forholdet til både sig selv og ens partner. Det er en rejse ind i en dybere og mere berigende forståelse af intimitet og selvopdagelse.

Hvad er bondage?
   

Bondage kan være flere forskellige ting, det kan være med manchetter eller andet til at binde en person fast til sengen eventuelt. Men det kan også være meget mere avanceret, hvor det er med reb. Når der er tale om bondage med reb kan der også være tale om flere forskellige ting, det kan være floorwork, hvor det hele foregår på gulvet, dette er den nemmeste form for reb bondage at komme i gang med, da der ikke er så meget sikkerhed at tage hensyn til. Mens der er noget mere sikkerhed at tænke over hvis du vil have gang i enten semi suspension eller fuld suspension, hvor det handler om at løfte den der bliver bundet helt eller delvist fra gulvet.

Hvordan kommer man i gang med bondage?
   

Det kommer meget an på hvilke form for bondage det er du vil have gang i. Hvis det er at binde den anden person fast, så er det meget nemt. Så skal du nemlig bare have fat i nogle manchetter eller et af vores sæt til fastspændelse. Mens hvis det er med reb og suspension, så vil jeg anbefale at du tager noget undervisning i det og lige lærer lidt omkring sikkerheden i det. Et fantastisk sted at lære dette, hvis jeg selv skal sige det, er i Kink Club hvor der er bondage undervisning hver fredag.

Hvad kan jeg få ud af bondage?
   

Her vil jeg sige at det kommer meget an på hvilken form for bondage der er tale om og hvilken rolle du har i forhold til det. Hvis det du vil er at binde en fast eller blive bundet fast med det formål at dyrke sex eller give nogle smæk, så kan det give noget rigtig fedt i det at du enten ikke kan slippe væk eller at du har fikseret den anden. Hvis det er dig der er fikseret kan det give dig en følelse af at have afgivet kontrollen, mens hvis du er den der fiksere kan få følelsen af at tage kontrollen og dominere. Hvis der er tale om bondage med reb, så kan det igen give de forskellige følelser med kontrollen. Men reb giver også en mulighed for at påfører den bundne en hel del smerte og giver rigtig fede muligheder for at dominere. Der er også mange af dem der bliver bundet der siger det kan være med til at tømme deres hoved, give dem noget ro og virker næsten som en form for terapi.

Bondage Underkategorier