Bondage Tape

Bondage Tape

Reference:

79,20 kr.

Bondage tape 

20 Meter bondage tape som klistrer på sig selv i 5 cm bredde. Hvis ikke reb lige er dig er dette tape måske. Bondage kan gøres med mange ting o

*vælg farve i højre side

Farve
Antal

Bondagetape: Dit Næste Eventyr i Bondageuniverset

Bondagetape er din billet til en verden af nye oplevelser inden for bondage. Med sin hudvenlige og sikre design, er dette produkt perfekt til både begyndere og mere erfarne brugere. Så hvorfor vente? Dyk ned i bondageuniverset med Bondagetape i dag!

Din Introduktion til Bondage

Er du klar til at dykke ned i det spændende, pirrende og kinky bondage univers? Så er Bondagetape et sikkert hit. Denne tape, der er venlig mod din hud, åbner op for en verden af nye oplevelser inden for SM shop og Bondage kategorierne.

Ubegrænsede Muligheder

Bondagetape er selvklæbende og klistrer ikke fast til hud, stof eller andet. Det betyder, at du kan bruge den igen og igen, hvilket giver dig mange timers fræk leg. Brug den om anklerne eller håndledene som manchetter, omkring øjnene som et blindfold, eller til at dekorere din partners krop med i et flot mønster.

Hudvenlig og Sikker

Med sin gode bredde undgår du, at tapen skærer ind i huden. Den er desuden fremstillet af et skinnende, slankt PVC-materiale, der kun klæber til sig selv - ikke til din hud eller dit hår. Det gør Bondagetape til en sikker og behagelig måde at udforske bondage på.

Byg Tillid og Kommunikation

Bondagetape er ikke bare et stykke sexlegetøj. Den er et middel til at bygge tillid og kommunikation med din partner. Uanset om du binder nogen til sengen, eller binder deres hænder eller fødder sammen, er Bondagetape en fantastisk måde at opbygge intimitet på.

Materiale: 100% polyvinylchlorid (PVC)

Tapen er utrolig holdbar.

Specifikke referencer

4 andre varer i den samme kategori: