ELECTROSEX  

Varer
33 varer.

 • 0 Review(s) 

  Musik har aldrigværet så fræk. med denne enhed kan du lade musikken bestemme hvordan strømen skal påvirke modtagerne, du kan også vælge at tale sådan det er din stemme.Mulighederne er mange.

  1.199,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Med 5 tilstande har ElectroHelix (TM) masser at tilbyde ud over standard Flo- og Pulse-tilstande sammen med Fire-tilstanden, den har Milk- og Tease-tilstande, som begge er programmeret til at give mere interessante fornemmelser, og begge er fuldt kontrollerbare med både hastighed og følelseskontrol. find mere Her

  899,00 DKK
 • Fjernlager

  0 Review(s) 

  E-stim  Her er alt hvad du skal bruge for at komme igang med at lege med e-stim, men med denne lækre pakke medfølger også både gummiløkker, som f.eks. Kan bruge til penis, men der medfølger også et tilbehør som både kan bruge analt og vaginalt, hvorfor denne pakke giver rigtig gode muligheder for at komme igang, og så er det jo bare at tilføje andet...

  1.899,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dette tilbehør til e-stim kan både stimulere udvendigt og indvendigt på samme tid, da strømmen bevæger sig gennem denne, hvilket kan give en god følelses indeni samtid med den også vil stimulere åbningen. Den måler i total længde 100mm med 70mm som indførbar, mens den har en diameter på mellem 25-50mm Se meget mere Her

  629,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Var det noget med et nyt tilbehør til jeres e-stim, så kunne dette måske være noget. Et lille sødt æg til jeres e-stim, som måler 30 mm i diameter og har en længde på 41 mm, hvilket gør at det kunne være et godt sted at begynde, for derefter at rykke videre til vores Medium electro æg. 

  529,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dette electro æg måler 38 mm i diameter, mens den har en længde på 60 mm, hvilket gør at den kan give en følelses af at være lidt mere fyldt ud. Så skal der ske lidt nyt med jeres  e-stim, så kunne dette være et godt bud. 

  619,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Tag din e-stim til nye højder med disse to sorte gummi løkker på 2 mm. Disse løkker kan give dig nye muligheder med din e-stim, de kan f.eks. sættes på penis, for at sætte lidt ekstra fut i manden. 

  249,00 DKK
 • Fjernlager

  0 Review(s) 

  ELECTROPEBBLE XPE E-Stim er en fræk tilføjelse til din leg med electrosex. Dette er et sexlegetøj som kan lidt af hvert, så når du har læst den helt store beskrivelse af produktet ved at klikke her, kan du komme tilbage til os, og købe det på en tryg dansk BDSM webshop.

  1.899,00 DKK

Viser 1 - 12 af 33

Electrosex

Electro sex sexlegetøj stimulerer dig med strøm i stedet for vibrationer. De giver en dybere og mere intensiv stimulering end vibrerende sexlegetøj. Electro sexlegetøj kan anvendes alene eller sammen med partner. Strøm er super lækkert når man finder den udgave der passer en. Violet wand er statisk EL. og blev opfundet i starten af 1900 talte kort efter man opfandt EL.

Elektrosex legetøj - leg med strøm

I mange år troede man at man kunne kurere mange sygdomme med EL og der for lavet man Violet wand og lavet alle mulige glas til den. Der står også en udgave i fleste fysik lokaler hvor mange har prøvet at den får håret til at stritte. Der fås flere udgaver af den som kan mere eller mindre.

Så er der det der hedder tense som er lavet til muskeltræning

Og så er der e-stim som også er tens men lavet til smerte leg og giver en anden følelse end de alm. tens enheder. Til disse enheder kan man få alt muligt tilbehør til både indvendig og udvendig.

E-stim er Tens der er lavet i en BDSM udgave, det vil sige at man har lavet den mere bruger venelig og smerten er ikke helt så nappenede/skærende. Og så findes der en masse tilbehør til denne type enhed.

E-stim er egentlig et mærke. Men E-stim er SÅ dominerende på markedet at mange kalder denne type for electroleg for E-stim, men der findes også MyStim og Rimba Electro. Begge er ganske udemærket mærker, men i en anden prisklasse. De er super gode til dig som lige vil finde ud af om electro leg er noget for dig.

Hvis du er bekymret for at denne form for sex skal gøre ondt og er meget smertefuldt, så kan du tage det helt med ro. Electro sex kan være alt fra en blid og behagelig summen i underlivet, som stimulere til orgasme, til en skærende smerte. Denne form for stimulans påvirker kroppen på en helt ny og spændende måde, som du ikke oplever gennem almindelig samleje. Der er ingen tvivl om at elektro sex er et besøg værd, som du nok ikke vil fortryde.