Pinwheel  

Pinwheel: Oplev Sensationel Stimulation og Pirrende Leg

Vores kategori med pinwheel og pinwheel sæt er dedikeret til at tilbyde dig en unik og pirrende oplevelse af sensationel stimulation. Pinwheels er små hjul med skarpe eller stumpere pigge, der ruller over huden og skaber intense og pirrende fornemmelser. Med vores pinwheel sæt kan du udforske forskellige former for stimulation og finde den, der passer bedst til dine ønsker og præferencer.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af pinwheels og pinwheel sæt, der varierer i antal og design. Disse redskaber giver mulighed for at udforske forskellige områder af kroppen og skabe en pirrende leg, der kan føre til øget stimulation og nydelse. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan pinwheels og pinwheel sæt tilføje en ekstra dimension af spænding og intensitet til dine intime stunder.

Varer
7 varer.

 • Pinwheel med 7 hjul som er rigtig god til pirring og leg. Dækker et stort område på én gang med 22 x 7 pigge. Følelsen bliver større hvis I evt. samtidig bruger et blindfold eller leger med fiksering. Også kaldet  (Wartenberg wheel)

  349,00 DKK
 • Pinwheel er et "Must Have" til sanseleg og BDSM. Trykket varieres så det giver kuldegysninger eller let smerte. Den bruges til at drille, pirre og forkæle din partner. Følelsen bliver forstærket hvis I bruger blindfold og evt. fastspænding.

  499,00 DKK
 • Dette spændende sexlegetøj er ikke forbundet med smerte, et Pinwheel er fantastisk hvis modtagerne er bilnd foldet og man så køre den let hen over kroppen og gerne på du følsomme områder.Denne udgave har 3 hjul og det betyder at den dækker et støre område og kan man veksle i mellem denne og en der er mindre eller stører gør virkningen stører. også kaldet...

  249,00 DKK
 • Et Pinwheel / Wartenberg Wheel  er et must have til BDSM og Sanse Leg. Den opretter en række fornemmelser med selv små forskelle i tryk. Driller, piner, og driver folk til vanvid og giver en fornemmelse af en kuldegysning og let smerte. Brug den til at drille og forkæle din partner. Dette pinwheel er af højeste kvalitet, også kaldet et Wartenberg wheel.

  199,00 DKK

Viser 1 - 7 af 7

Pinwheel og pinwheel sæt

Et pinwheel er oplagt til sanseleg indenfor SM, lad de små pigge på hjulet køre hen over huden. den kan bruges over hele kroppen. Man kan med stor fordel bruge et pinwheel på en område hvor man gennem lidt tid har brugt en flogger sådan at huden er godt rød og hævet, når man så bruger pinwheelet vil det få kroppen til at frigive nogle fantastiske stoffer der får kroppen til at ryste. Fin mere i vores SM shop

Denne type hjul er lavet til at undersøge følelsesforstyrelser efter skader i den retning. Du finder andet om BDSM her

Køb pinwheels her til sanselegen

Den største fordel ved et pinwheel er den måde hjulet ruller frit. Brug denne lette bevægelse til at rulle nålehjulet over hver del af kroppen, som du ønsker det. De mange trykpunkter giver en prikkende fornemmelse over hver del af huden, som nålehjulet ruller over. Uanset om det er ryg, nakke, lår, bryster eller numse, vil din partner føle hver eneste fornemmelse, afhængigt af det påførte pres.

For dem, der leder efter en blød og behagelig oplevelse, kræves der kun lidt eller intet tryk, når du ruller hjulet mod huden. Hvis du leder efter lidt smerte under sessionen, skal du øge det påførte tryk, og det vil få din partner til at reagere behørigt på hvert tryk, når piggene rammer huden.

Mangfoldigheden af ​​Wartenberg pinwheel spænder ind i elektrostimuleringsscenen. For at gøre elektrostimulerings sessionen endnu mere interessant, bruges de bittesmå pinwheel-pigge behørigt til at levere skarpe og koncentrerede fornemmelser, uanset hvor de er placeret. Nogle pinwheels er designet specielt til elektrostimulering. Med disse Wartenberg Pinwheels er håndtaget forsynet med en fatning, som du forbinder til din yndlings strømboks. Hvis du har en violet wand, så brug disse sammen med pinwheelet til at levere stimulationerne, som du ønsker.

Pinwheel fås i en del ud gaver og støre betyder ikke nødvendigvis bedre. Det betyder at man med fordel kan have flere udgaver. Et pinwheel er dermed et af de lidt mere vovede stykker sexlegetøj.

Hvad er et Wartenberg hjul?

Robert Wartenberg lavede oprindeligt dette som et neurologisk værktøj til systematisk at teste nervefølsomhed - dybest set for at sikre, at din hjerne ikke rodede rundt med dine nerver.

Designet har egentlig ikke ændret sig meget (fordi det egentlig ikke behøvede det). Det er en skive med jævnt fordelte stifter, der kan rulles hen over kroppen. Håndtaget vil altid have et greb såvel som en let kurve.