Anal kæder  

Varer
11 varer.

Viser 1 - 11 af 11

Anal Kæder & Kugler til mænd, kvinder & par

Anal kæder og kugler er velegnet til begyndere, da du selv vælger, hvor meget du indsætter af kæden. Rigtig mange nyder brug af anal kæde under samleje og hvis den trækkes ud lige inden klimaks, kan den give helt fantastiske dimensioner til dine orgasmer.

Anal kæder og kugler findes i et utal af længder, med varierende fylde og i forskellige designs. Langt de fleste består af både små og større kugler eller buler, så du gradvist kan vænne dig til en mere fyldig stimulation analt. Anal kæder har oftest en base eller løkke i enden, som du kan hold fast i. På den måde kan legen foregå trygt og helt sikkert.

Hvordan anvendes anal kæder?

Du starter med at bruge en god vandbaseret glidecreme, da anus ikke naturligt producerer smøremiddel. Herefter indføres først den mindste kugle, og herefter kan du indføre de efterfølgende kugler i god ro og mag.

Som nævnt så er det er helt op til dig selv, hvor meget af anal kæden eller kuglerne du vil føre ind, og du bestemmer også helt selv, om den “bare” skal sidde og stimulere eller bevæges lidt.  Du kan bruge anal kæden under onani eller sammen med din partner under forspil og samleje.

Husk altid at rengør din anal kæde eller stav efter brug, da de små kugler samler bakterier omkring sig. Brug intimsæbe og lunkent vand.