Anal kæder  

Varer
10 varer.

Viser 1 - 10 af 10

Analkæder og analkugler – sådan bruges de

Flere og flere danskere får i disse år øjnene op for alternativ sex. Hvad der før var tabu, er nu ganske almindelig praksis i de danske soveværelser (og andre steder hvor man kan dyrke sex). Blandt andet er analsex ikke længere forbeholdt homoseksuelle mænd, hvad der ellers hidtil har været comme il faut.

Denne frække form for erotisk samvær har i den grad vundet indpas hos den del af den danske befolkning, som er nysgerrige, når det kommer til erotisk nydelse, og gerne eksperimenterer med egne grænser. Til alt held findes der en række forskellige typer sexlegetøj, som er særligt rettet mod denne aktivitet, og som kan gøre den lettere og mere overkommelig for alle parter.

Analsex behøver nemlig ikke altid at handle om traditionel penetrering, men kan sagtens involvere andre former for stimulation, som kan gøre nydelsen langt mere intens.

 

Hvad er analkugler og analkæder?

Analkæder er en slags aflange butt plugs, som består af en række af kugler sat sammen i en kæde. Disse kugler kan have varierende størrelser, ligesom kæderne kan have forskellige længder og udformninger.

Typisk vil man som nybegynder starte med en analkæde, som er sammensat af små kugler. På den måde kan man gradvist vænne sig til fornemmelsen uden ubehag. Og senere kan man altid avancere til en lidt mere voluminøs en af slagsen.

 

Hvad kan jeg få ud af at anvende analkugler og analkæder?

Med en analkæde kan du opnå en mere intens nydelse under almindeligt samleje, eller når du hygger dig med dig selv. For kvinder kan en velplaceret analkæde øge følsomheden i skeden og give indtryk af større stramhed. Og for mænd kan de hårde analkugler bruges til at stimulere prostata – det mandlige G-punkt – hvilket kan medføre hidtil usete dimensioner i orgasmen.

 

Hvordan bruges analkugler og analkæder?

Hvis du gerne vil prøve at bruge en analkæde i forbindelse med samleje, bør du samtidig investere i en god glidecreme. Denne bruger du, når kæden skal indsættes i anus, hvilket du gør forsigtigt, én kugle ad gangen.

Du kan vælge at trække kæden ud i et roligt tempo under klimaks, da dette vil forlænge og forstærke oplevelsen. De fleste mennesker, som har erfaring med at benytte analkæder, beretter om dybere og længerevarende orgasmer og ganske intens nydelse.

Det er vigtigt, at du rengør din analkæde grundigt efter brug, da der samler sig bakterier omkring de små kugler. Vask kæden med intimsæbe og lunkent vand, så du undgår unødig slitage.

Hvad er en analkæde?
   

En analkæde er et stykke sexlegetøj, som er beregnet til indførelse i anus, og som kan maksimere nydelsen under samleje.

Hvilke typer analkæder findes der?
   

Der findes analkæder i alle størrelser og udformninger – både små analkæder til nybegyndere og mere voluminøse typer til den erfarne bruger.

Hvordan bruges en analkæde?
   

En analkæde indføres i anus forud for samleje og trækkes langsomt ud under klimaks.