Body Harness  

Varer
7 varer.

 • Et finere H harness fra bijoux indiscrets med mulighed for at ændre størrelsen i halsen og rundt om ryggen. Dette harness kan være med til at give frække detaljer til dit outfit, men kan også give noget særligt hvis den bruges på den bare hud. Og så kommer i en rigtig fin og diskret æske. 

  449,00 DKK
 • Fræk bryst harness til manden, som kan være med til at skabe den rette stemning for begge parter. Det er lavet i lækkert blødt læder med spænder, så den er justerbar og man derfor kan få den perfekte pasform. 

  649,00 DKK
 • Frækt harness fra Zado med lækre detaljer ved brysterne, samt pirrende metal kæder mellem benene. Derfor kan du rigtig fremhæve brysterne, samtid med at kæder pirrer så dejligt når hun bevæger sig. Lavet med fine metal detaljer. 

  599,00 DKK
 • Lækker sort læder harness med fine metal detaljer til manden. Dette harness har to penisringe, så du har muligheden for at komme det hele gennem den ene ring og penis alene igennem den anden ring. Det har spænder som gør det muligt at justere størrelsen, så den passer de fleste mandekroppen. 

  349,00 DKK

Viser 1 - 7 af 7

Body Harness

En beklædningsgenstand som er som en sele og enten kan være lavet til at sidde på overkroppen eller som sele, der kan holde en packer eller sexlegetøj på plads, alt efter dens udformning og formål.

Et body harness bruges ofte i forbindelse med SM sex og bondage sex, og det tjener flere forskellige formål. Ud over at et body harness kan gøre din partner vild i varmen, gælder det også, at denne type sex tøj er praktisk i forbindelse med bondage sex. På et body harness er de enkelte dele ofte sat sammen med metalringe, og de er yderst brugbare i legen. Der er desuden som regel huller alle de rigtige steder i et læder harness, så dit sex tøj kommer ikke til at være i vejen under akten.

En bondage harness er bondage-udstyr, der populært er forbundet med BDSM-fællesskabet. Det er en helkropssele båret af både mænd og kvinder. Den består af en række stropper, normalt en eller to centimeter brede, og dækker hele kroppen. I bondage bruges det til at sikre en underdanig i position.

Læder Harness

Det meget populære materiale til et harness er læder. For nogle mennesker er duften af læder i sig selv en turn-on. Derudover er den holdbar, ser slank ud og behagelig at have på. Køber du et læder harness af god kvalitet så holder den med sikkerhed i mange år fremover.

En anden grund til, at folk går efter læder harness, er, at med årene vil selens farve ændre sig, hvilket minder dig om alle de gode stunder, du havde med den. Derudover er læder et hudvenligt materiale og føles let på huden.

Gummi Harness

Gummi harness er ikke så almindeligt, fordi mange brugere klager over den stærke lugt, den udsender. Desuden vil det ikke være nær så fleksibelt som læder er det. Men hvis du ønsker at holde et show, hvor du ønsker, at din sub skal føles mest begrænset, vil en gummi harness være et godt valg.

Gummi harness er vandtætte, hvilket gør dem perfekte at bruge, mens du er i brusebadet eller swimmingpoolen. Når det kommer til levetiden for dette harness materiale, vil det ikke være så lang tid som en læder- eller neoprensele, men du kan helt sikkert sørge for at opbevare den et sikkert sted væk fra høje temperaturer for at øge holdbarheden.