BH og BH sæt Plus Pige  

Varer
11 varer.

Viser 1 - 11 af 11

Plus size BH og BH sæt til kvinder med kurver

Leder du efter storpigetøj, BH i plussize eller lækkert sexet BH sæt i store størrelser? Så er du kommet til det rette sted.

Her på vores webshop gør vi meget ud af, at sortimentet inden for plus size tøj hele tiden er sexet og nyt. For os handler det ikke kun om at tilbyde tøj til plus size kvinder som sidder godt. Man skal også se og føle sig lækker og fræk i det.

Alle kvinder fortjener at finde deres sexede side frem fra tid til anden. Så hvis du trænger til at føle dig sensuel på ny, når du kigger dig selv i spejlet, eller har lyst til at give sexlivet et friskt, frækt pust, så er blonder og chemiser absolut vejen frem. Smyk din feminine figur med lingeri styles med ekstra dybe udskæringer og og smukke detaljer.

VÆLG DEN RETTE BH ELLER BH SÆT

Som det altid gør sig gældende, når det handler om lingeri, danner BH- og trussesættet grundlaget for en solid og velfunderet samling. Derfor bør du altid lægge ud med at anskaffe en BH og et par matchende trusser.

I vores udvalg af BH’er og trusser finder du både over- og underdele, som kan købes hver for sig, og sæt hvor BH og trusse fungerer som en helhed. 

Hvad end du er på jagt efter et smukt og sensuelt BH-sæt, eller det bare er en fræk BH, du er på udkig efter, skulle du meget gerne kunne finde det her i kategorien. Lad dig forføre af det store udvalg af forskellige modeller, og find frem til den helt rigtige variant til lige netop dig.

FIND EROTISK LINGERI SOM PASSER TIL DIG

Frække BH og BH sæt i store størrelser er slet ikke uopnåeligt, som du måske går og tror – i hvert fald ikke, hvis du leder det rigtige sted. Vi har et rimelig stort og super flot udvalg. Her har vi samlet alle vores frække BH'er og BH-sæt i store størrelser, som går lige fra XL og helt op til str. XXXXL.