Trusser Plus Piger  

Varer
10 varer.

Viser 1 - 10 af 10

Forfør med sexede trusser også for curvy kvinder

Er du på udkig efter et par nye frække trusser til den helt store aften i erotikkens tegn, så skal du tage et kig på vores frække trusser og g-strings udvalg. En fræk g-streng eller et par bundløse trusser.

Hvis du planlægger den helt store forførelses aften med din partner, så skal du næsten have et par frække trusser på, når du gør det. Det giver bare en fræk følelse, når man er fræk klædt på under sit ydre outfit. Du bestemmer selv, hvor kinky du vil være, i forhold til hvilke frække trusser du vil iføre dig. Det kan nemlig også give en anderledes og lækker følelse at have trusserne på, når I dyrker sex, med et sæt bundløse trusser.

Skal du gøre det ekstra, ekstra frækt kan du vælge at supplere de frække trusser med andet sexet undertøj, som eksempelvis en gennemsigtig BH, en fræk hofteholder eller et sæt selvsiddende strømper med hofteholder, der kan være med til at ramme din smukke bagdel flot ind, når du smider det yderste lag tøj, en fræk nederdel. Han vil med garanti have svært ved at holde fingrene fra dig, når først han har fået færten af, at du har en fræk lille overraskelse klar til ham.

Mændene elsker plus size kvinder i sexede trusser, g-strenge og pants 

Lige meget om du vælger en trusse, streng eller pants - mænd elsker lingeri. Det forskellige lingeri har forskellige highlights. Hvis du vil give din partner et frit udsyn kan du vælge en g-streng eller en ouvert-model. Hvis du hellere vil vikle din partner om din finger langsomt er de hemmelighedsfulde blonde-pants et godt valg. mænd elsker, at afklæde curvy kvinder iført sexet lingeri.

Find erotiske trusser som passer dig

Frække trusser i store størrelser er slet ikke uopnåeligt, som du måske går og tror – i hvert fald ikke, hvis du leder det rigtige sted. Vi har et rimelig stort og super flot udvalg. Her har vi samlet alle vores frække trusser i store størrelser, som går lige fra XL og helt op til str. XXXXL.