Intim og teaser flogger  

Skab Intim Atmosfære med Vores Udvalg af Teaser Piske fra Danmarks bedste SM shop

Træd ind i en verden af forførelse og pirrende stimulation med vores kategori af Intim og Teaser Piske. Disse specielt designede piske er skabt til at tilføje en ekstra dosis af sensuel spænding og intensitet til dine intime stunder.

Vores udvalg af Teaser Piske er perfekte til at skabe en intim atmosfære og udforske nye grænser af nydelse. Disse piske er designet med fokus på blide strejf, lette slag og pirrende klaps, der vækker sanserne og stimulerer både krop og sind.

Varer
11 varer.

 • 5 Review(s) 

  Red Devil er en pisk der efterlader smerten i huden. Pisken kan en del mere end man lige tror. Den efterlader en lille smerte i huden og er let at benytte i SM-legen. Den er derfor ideel til nye udforskere i SM-verdenen, men kan også sagtens benyttes af erfarene. Pisken kan med stor fordel, bruges sammen med vores masker eller gagballs, for bedre effekt!

  249,00 DKK
 • Tilbud!

  Vores Flogger ophæng er den perfekte løsning til at opbevare din flogger sikkert og inden for rækkevidde. Lavet af holdbart lædermateriale, er vores ophæng designet til at holde din flogger sikkert fastgjort til dit bælte eller enhver anden praktisk placering. Ophæng der passer til vores piske. og den passer til alle tre størrelser håndtag. kan hænges op...

  99,00 DKK 149,00 DKK
 • Piske sæt. Selv om dette sæt hedder intim sættet so kan det bruges over hele kroppen, de to piske er en opvarmer og en der er noget tunger.  et godt sæt hvis man ikke helt ved hvad man skal starte med at købe og gerne vil afprøve piskens univers. og med disse to kan man nemt få noget rigtig lækkert ud af det.  Sættet indeholder: Lang Intim pisk...

  499,00 DKK
 • Intimepisk der kan lidt mere  Pisken går rigtig godt sammen med den lange intime pisk som bruges som opvarmer og denne som den lidt tunger man bruger efter huden er varm, den kan naturligvis også bruges intimt men man skal være obs på at den er tung i slaget.

  299,00 DKK
 • Denne flogger er en god begynder og opvarmer pisk , som giver en lidt prikkende fornemmelse uden at det gør for ondt. Den kan noget som ingen af vores andre piske kan, den er meget pirrende. Denne flogger består af en masse lange, tynde snerter, der gør at den kan bruges flere steder på kroppen. På numsen er den meget mild, men hvis den bruges på de lidt...

  499,00 DKK
 • The Hug er en omklamrende pisk . Den længste flogger vi laver. Pisken kræver lidt plads pga dens længde men netop længden gør den spændende.

  399,00 DKK
 • Vis varianter
  Indgravering: Nej tak.-
  449,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  636,50 DKK

  Easy Heat flogger  med snerter på 40 cm. Der er ca. 45 snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtigt kan kæle for huden. Nem at håndtere og du får utroligt meget sex pisk for pengene. Benyttes med fordel, sammen med gagballs eller andet sexlegetøj! Længde: 60cmHåndtag: 20cm

  449,00 DKK
 • 4 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  399,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  586,50 DKK

  Easy Heat er en god og kort opvarmningspisk. Nem at bruge og bruger ikke meget plads. Easy Heat er en læder pisk med snerter af 30 cm. De ca. 45 snerter gør denne model til en god opvarmings sex pisk der rigtig kan kæle for huden. Flogger der er god for både øvede og begyndere, som med fordel kan benyttes med vores andet sexlegetøj! Længde:...

  399,00 DKK
 • Lang intim sex pisk er en lille handy pisk, som kan bruges på hele kroppen.  30 cm. snerter skåret af blødt møbel skind. Kan med fordel bruges til opvarmnings pisk. Både for de øvede og nybegynderen er denne flogger et godt og sikkert valg. Kan fåes i flere faver. Naturligvis håndlavet Dansk kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med andet sexlegetøj,...

  249,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  lille fin intimpisk der kan bruges over hele kroppen. Skindet kæler for huden, og kan give både bløde og hårde slag, men kan også bruges til forførende lege, hvor snerterne stryges over huden. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, eller med vores masker og gagballs!

  199,00 DKK

Viser 1 - 11 af 11

Intim pisk, teaser pisk / Flogger 

Hos os kan du finde Flogger og piske til lige det formål du ønsker, de er alle håndlavede på vores værksted. I denne kategori har vi fokus på piske der kan bruges over hele kroppen og piske der ikke nødvendigvis gør ondt. Så man kan kalde dem alt muligt Intim pisk, fisse pisk, nosse/pik pisk bryst pisk osv.

Alle vores piske er lavede til et eller flere formål og det vil sige at du kan læse i teksten under piskene hvad de kan og er gode til.

Er man der hvor man vil prøve at bringe en pisk ind i legen for første gang så er vores læder intim pisk et rigtig godt bud den kan bruges til at Pierre men også til at skabe lidt smerte. Der er en del der bruger den til tantra.

Når man skal finde den rigtige pisk så skal man gå efter en man får lyst til at bruge, hvis man starter med at tænke at den pisk er for stor eller for lille så skal man finde en anden, hvis ikke man fra starten har lyst til at bruge den så er det også svært at få lyst når man står med den.

Intim pisk / Flogger

En intim pisk kan meget mere end man lige tror. ud over at man kan bruge den til sanse lege kan den bestemt også bruges til smerte leg, en lille smule teknik så vil man kunne få meget mere ud af en intim pisk end man forstiller sig. og så kan den bruges over hele kroppen. med støre eller mindre styrke. det er kun fantasien der sætter grænser.

Når man skal vælge en pisk er det vigtig at man vælger en der taler til en en man kunne ha lyst til at bruge, og at man tænker lidt over virkningen. Pisk og flogger er det samme flogger er bare det engelske ord for en pisk.

Piske kaldes også Flogger eller 9 halet. og de strimler der hænger ud af et håndtag hedder snerter. Pisken skal passe til det man gerne vil med den. en pisk skal føles rigtig.

teaser pisk / Flogger

En teaserpisk er en som bruges mere til sanseleg end smerte leg. Giv modtageren et blindfold på fast gør hænder og fødder til sengen. og tag så pisken og lad snert enderne kærtjene kroppen og lyt til modtageren så finder du hurtigt de gode steder. en teaserpisk kan naturligvis også bruges til at slå med, men der er ikke den store smerte i den. men der er typisk en god lyd. 
Så slag på bryst og de intime områder har for mange en god virkning. og så kan de fleste piske burgen som teaserpiks

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM-verdenen, er vores Intim og Teaser Piske det ideelle værktøj til at udforske legende dominans, kontrol og erotisk spænding. De er velegnede til både parlege og soloeventyr, hvor du kan eksperimentere med at give og modtage sanselige berøringer.

Vores piske er lavet af bløde og behagelige materialer, der er skånsomme mod huden og sikrer en behagelig oplevelse. Deres kompakte størrelse og elegante design gør dem nemme at håndtere og giver dig fuld kontrol over slagets kraft og retning.

Uanset om du ønsker at pirre og kilde din partners hud eller nyde pirrende selvstimulering, vil vores Intim og Teaser Piske give dig mulighed for at udforske og stimulere dine sanser på nye og spændende måder.

Skab en intenst erotisk stemning og lad din fantasi flyve frit med vores udvalg af Teaser Piske. Udforsk legende dominans, forførelse og pirrende stimulation, og opnå en dybere forbindelse med din partner eller dig selv.

Oplev sensuel forførelse og pirrende stimulation med vores Intim og Teaser Piske. Lad dem blive dine redskaber til at udforske og nyde nye aspekter af din seksualitet. Forkæl dig selv eller din partner og lad fantasien tage over i en verden af intimitet og sanselighed.

Hvorfor skal man have en intimflogger?
   

Det skal man fordi det kan give noget rigtig fedt at slå på intime steder på kroppen og her kan det være for voldsomt at bruge de store piske.

Hvad kan en intimpisk bruges til?
   

Den kan bruges til at slå over alt på kroppen, men den kan også bruges til sanseleg

Hvad er forskellen på jeres andre piske og en teaserpisk?
   

Forskellen er at en teaserpisk ofte ikke bliver brugt til smerte, men mere til sanseleg.