Intim og teaser flogger  

Træd ind i en verden af forførelse og pirrende stimulation med vores kategori af Intim og Teaser Piske. Disse specielt designede piske er skabt til at tilføje en ekstra dosis af sensuel spænding og intensitet til dine intime stunder.

Varer
11 varer.

 • 5 Review(s) 
  Vis varianter
  Farve: Rød-
  249,00 DKK
  Farve: Sort-
  249,00 DKK

  Red Devil er en pisk der efterlader smerten i huden. Pisken kan en del mere end man lige tror. Den efterlader en lille smerte i huden og er let at benytte i SM-legen. Den er derfor ideel til nye udforskere i SM-verdenen, men kan også sagtens benyttes af erfarene. Pisken kan med stor fordel, bruges sammen med vores masker eller gagballs, for bedre effekt!

  249,00 DKK
 • Tilbud!

  Vores Flogger ophæng er den perfekte løsning til at opbevare din flogger sikkert og inden for rækkevidde. Lavet af holdbart lædermateriale, er vores ophæng designet til at holde din flogger sikkert fastgjort til dit bælte eller enhver anden praktisk placering. Ophæng der passer til vores piske. og den passer til alle tre størrelser håndtag. kan hænges op...

  99,00 DKK 149,00 DKK
 • Piske sæt. Selv om dette sæt hedder intim sættet so kan det bruges over hele kroppen, de to piske er en opvarmer og en der er noget tunger.  et godt sæt hvis man ikke helt ved hvad man skal starte med at købe og gerne vil afprøve piskens univers. og med disse to kan man nemt få noget rigtig lækkert ud af det.  Sættet indeholder: Lang Intim pisk...

  499,00 DKK
 • Intimepisk der kan lidt mere  Pisken går rigtig godt sammen med den lange intime pisk som bruges som opvarmer og denne som den lidt tunger man bruger efter huden er varm, den kan naturligvis også bruges intimt men man skal være obs på at den er tung i slaget.

  299,00 DKK
 • Denne flogger er en god begynder og opvarmer pisk , som giver en lidt prikkende fornemmelse uden at det gør for ondt. Den kan noget som ingen af vores andre piske kan, den er meget pirrende. Denne flogger består af en masse lange, tynde snerter, der gør at den kan bruges flere steder på kroppen. På numsen er den meget mild, men hvis den bruges på de lidt...

  499,00 DKK
 • Vis varianter
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  599,00 DKK
  Indgravering: Nej tak.-
  499,00 DKK

  Din Indgang til En Ny Verden af Sensuel Nydelse Velkommen til en spændende ny verden, hvor sensualitet og lidenskab mødes. Med The Slap, en opvarmende pisk fra orgasmesættet, bliver dine erotiske oplevelser løftet til nye højder. Dette er mere end bare et sexlegetøj; det er din billet til en ukendt verden, der venter på at blive udforsket. Du kan med...

  499,00 DKK
 • The Hug er en omklamrende pisk . Den længste flogger vi laver. Pisken kræver lidt plads pga dens længde men netop længden gør den spændende.

  399,00 DKK
 • Vis varianter
  Indgravering: Nej tak.-
  449,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  636,50 DKK

  Easy Heat flogger  med snerter på 40 cm. Der er ca. 45 snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtigt kan kæle for huden. Nem at håndtere og du får utroligt meget sex pisk for pengene. Benyttes med fordel, sammen med gagballs eller andet sexlegetøj! Længde: 60cmHåndtag: 20cm

  449,00 DKK
 • 4 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  399,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  586,50 DKK

  Easy Heat er en god og kort opvarmningspisk. Nem at bruge og bruger ikke meget plads. Easy Heat er en læder pisk med snerter af 30 cm. De ca. 45 snerter gør denne model til en god opvarmings sex pisk der rigtig kan kæle for huden. Flogger der er god for både øvede og begyndere, som med fordel kan benyttes med vores andet sexlegetøj! Længde:...

  399,00 DKK
 • Lang intim sex pisk er en lille handy pisk, som kan bruges på hele kroppen.  30 cm. snerter skåret af blødt møbel skind. Kan med fordel bruges til opvarmnings pisk. Både for de øvede og nybegynderen er denne flogger et godt og sikkert valg. Kan fåes i flere faver. Naturligvis håndlavet Dansk kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med andet sexlegetøj,...

  249,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  lille fin intimpisk der kan bruges over hele kroppen. Skindet kæler for huden, og kan give både bløde og hårde slag, men kan også bruges til forførende lege, hvor snerterne stryges over huden. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, eller med vores masker og gagballs!

  199,00 DKK

Viser 1 - 11 af 11

Hvorfor skal man have en intimflogger?
   

Det skal man fordi det kan give noget rigtig fedt at slå på intime steder på kroppen og her kan det være for voldsomt at bruge de store piske.

Hvad kan en intimpisk bruges til?
   

Den kan bruges til at slå over alt på kroppen, men den kan også bruges til sanseleg

Hvad er forskellen på jeres andre piske og en teaserpisk?
   

Forskellen er at en teaserpisk ofte ikke bliver brugt til smerte, men mere til sanseleg.

Udforsk Sensuelle Grænser med vores Intim og Teaser Piske

Dyk ned i verdenen af sanselig udforskning og opdagelse med vores udvalg af intim og teaser piske. Perfekt til både soloeventyr og parlege, disse piske er designet til at pirre, kilde og stimulere, hvilket giver dig en helt ny dimension af erotisk spænding.

Hos os kan du finde Flogger og piske til lige det formål du ønsker, de er alle håndlavede på vores værksted her i Danmark. I denne kategori har vi fokus på piske der kan bruges over hele kroppen og piske der ikke nødvendigvis gør ondt. Så man kan kalde dem alt muligt Intim pisk, fisse pisk, nosse/pik pisk bryst pisk osv.

Alle vores piske er lavede til et eller flere formål og det vil sige, at du kan læse i teksten under piskene hvad de kan og er gode til.

Er man der hvor man vil prøve at bringe en flogger ind i legen for første gang, så er vores skind intim pisk et rigtig godt bud den kan bruges til at Pierre men også til at skabe lidt smerte. Der er en del der bruger den til tantra.

Når man skal finde den rigtige pisk så skal man gå efter en man får lyst til at bruge, hvis man starter med at tænke, at den pisk er for stor eller for lille så skal man finde en anden, hvis ikke man fra starten har lyst til at bruge den så er det også svært at få lyst når man står med den.

Skab Din Egen Erotiske Stemning med vores Håndlavede Piske

Vores håndlavede piske er mere end bare sexlegetøj - de er redskaber til at skabe en intens erotisk atmosfære. Med deres bløde materialer og kompakte design, giver de dig fuld kontrol over slagets kraft og retning, hvilket åbner op for et væld af nye måder at stimulere dine sanser på.

En intim flogger kan meget mere end man lige tror. Udover at man kan bruge den til sanselege så kan den bestemt også bruges til smerteleg, en lille smule teknik så vil man kunne få meget mere ud af en intimpisk end man forestiller sig. Så kan den bruges over hele kroppen. Med større eller mindre styrke. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Når man skal vælge en pisk, er det vigtig at man vælger en der taler til en en man kunne ha lyst til at bruge, og at man tænker lidt over virkningen. Pisk og flogger er det samme flogger er bare det engelske ord for en pisk.

Piske kaldes også Flogger eller 9 halet. De strimler der hænger ud af håndtaget hedder snerter. Pisken skal passe til det man gerne vil med den. En pisk skal føles rigtig når man står med den i hånden.