Pretty Love - Vibra ButtPlug II

Producenter:

Intens Anal Stimulering med Vibrator

Denne silikone plug kommer med 10 forskellige vibrations funktioner der kan give et anderledes twist til legen. 

anvender 1 stk. AAA batteri 

189,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 18 VIP point. Din kurv total 18 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 18,00 DKK.


Yderligere information

Pretty Love - Vibra ButtPlug II Vibrator 

butt plug er designet til at give dig en intens og pirrende anal stimulering, samtidig med at den forkæler dig med en kraftfuld vibrator.

Lækkert Design og Behagelig Størrelse

Pretty Love - Vibra ButtPlug II er fremstillet af blødt og glat silikone, der føles behageligt mod huden og gør indføringen ekstra let. Den har en praktisk størrelse, der gør den velegnet til både nybegyndere og erfarne brugere af anal legetøj.

Kraftig Vibrator for Ekstra Stimulation

Den indbyggede vibrator i Pretty Love - Vibra ButtPlug II giver dig mulighed for at udforske en helt ny dimension af nydelse. Vibratoren er nem at betjene med en enkelt knap, så du kan skifte mellem forskellige vibrationsmønstre og finde den intensitet, der passer bedst til dig.

Genopladelig og Vandtæt

Pretty Love - Vibra ButtPlug II er genopladelig, så du slipper for at bekymre dig om batteriskift. Den er også vandtæt, hvilket gør den nem at rengøre og perfekt til våde og frække lege i badet eller under bruseren.

Skab Intens Orgasme

Med Pretty Love - Vibra ButtPlug II kan du opnå dybere og mere intense orgasmer. Den konstante stimulation af dit mest følsomme område vil sende dig i ekstase, og du vil opleve, hvordan dine sanser bliver pirret til det maksimale. 

Opdag Nye Anal Horisonter

Uanset om du er ny til anal leg eller allerede er erfaren på området, vil Pretty Love - Vibra ButtPlug II tage dig med på en spændende rejse gennem nye anal horisonter. Lad dig forføre af det elegante design og den intense stimulering, og nyd de uforglemmelige øjeblikke af ekstase. Bestil din Pretty Love - Vibra ButtPlug II i dag og oplev en ny dimension af anal stimulering og intens nydelse

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Pretty Love - Vibra ButtPlug II

    Pretty Love - Vibra ButtPlug II

    Intens Anal Stimulering med Vibrator

    Denne silikone plug kommer med 10 forskellige vibrations funktioner der kan give et anderledes twist til legen. 

    anvender 1 stk. AAA batteri 

    Skriv din produktanmeldelse