Den Nihalede Gummipisk

Producenter:

Den Nihalede Gummipisk

har 8 kraftige gummisnerter. En meget spændende gummipisk, som med sin megen tyngde, giver en endefuld ud over det sædvanlige. Kan benyttes af både nye og erfarene indenfor området. Kan både bruges til mænd og kvinder, til en smæk som nydelse eller som straf. Giver en intens oplevelse og bør benyttes med vores andet sexlegetøj som fx. gasmaske eller gagball!

Made by Lei

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 44 VIP point. Din kurv total 44 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 44,00 DKK.


Yderligere information

Gummi pisk til sm lege 

Den Nihalede Gummipisk med 8 kraftige gummisnerter.

Denne pisk er fantastisk til at give en endefuld til både mænd og kvinder.

Den kan bruges både til smæk som nydelse men også pisk som straf At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket

Gode råd til brug af Den Nihalede Gummipisk:

Denne pisk er en meget ond pisk der det fantastisk til at straffe en slave røv i et SM game. Den vil kunne få de fleste til at gå i knæ.
Gummi trækker i huden på røven men denne pisk er også tung så den giver en total smerte.

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Her  Kan du se flere piske der laver overflade smerte.

Dan Lei anbefaler Dan Lei

gummi piske er altid hårde ved huden, og det er denne også men den er også rigtig tung i slaget. jeg synes den har bedst virkning ved det dybe slag. den er ikke super nem at doser. så modtageren skal være godt til at tage i mode. 
som alle gummi piske så trække den i huden