Red Devil (kun i sort )

Producenter:

Red Devil

er en pisk der efterlader smerten i huden. Pisken kan en del mere end man lige tror. Den efterlader en lille smerte i huden og er let at benytte i SM-legen. Den er derfor ideel til nye udforskere i SM-verdenen, men kan også sagtens benyttes af erfarene. Pisken kan med stor fordel, bruges sammen med vores masker eller gagballs, for bedre effekt!

249,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 24 VIP point. Din kurv total 24 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 24,00 DKK.


Yderligere information

Red Devil pisken 

En fantastisk pisk med en spændende virkning, den er lavet af et tyndt kernelæder snerterne er lidt breder end de er tykke. de er gjort fast på en stål håndtag en del af håndtaget er belagt med gummi og for enden af håndtaget er den også lavet en lille krave og det er med til at gøre at grebet om pisken er super godt.

Denne pisk er fantastisk til at give en endefuld til både mænd og kvinder.

Den kan bruges både til smæk som nydelse men også pisk som straf At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket

Gode råd til brugen af denne pisk.

En fantastisk lille pisk med en meget stor virkning i den bare men også andre steder på kroppen. Pisken ser ikke ud af så meget men man skal bestemt ikke gå fejl af virkningen af den.

Red Devil en lille fin kernelæder pisk på 45 cm. hvoraf de 15 cm. er håndtag. En pisk der efterlader smerten i huden

Og som alle vores andre piske så er de håndlevet på vores eget værksted.. 

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Her  Kan du se flere piske der laver overflade smerte