Master's Whip Kernelæder pisk

Producenter:

Master's Whip

er en stor tung pisk der primært mærkes i huden og giver smerter. Snerterne er 40 cm. skåret af kernelæder med en en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk det mærkes mest i huden. Håndlavet Dansk kvalitets pisk der, hvis du behandler den ordentligt, kan holde i mange år. Benyt den sammen med andet SM sexlegetøj fra vores webshop!

Længde: 65cm.
Håndtag: 25cm.

Made by Lei

549,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 54 VIP point. Din kurv total 54 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 54,00 DKK.


Yderligere information

Master's Whip i kernelæder.

En super smuk pisk der i brug har et fantastisk sving de kantet læder snerter ligger tæt og har ikke stor spredning i brug. de er sat fast i et stål håndtag med en gummibelægning der giver et meget bedre greb når man skal svinge denne forholdsvis store pisk og det samme gælder for den krave der er for enden af håndtaget.

Gode råd til brugen af en kernelæder pisk:

Da snerterne er lavet af kernelæder, er de forholdsvist lette og med "skarpe" kanter og det betyder at smerten fortrinsvis vil ligge i huden.
Så jeg vil starte roligt ud med den og se hvor det fører hen.
Hudsmerten er svær for mange at håndtere og de skal arbejder rigtig meget med den, det vil sige at der skal være en god pause i mellem slagene..

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske, lavet på eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk til dig.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM Shop med alt i Sm udstyr, Piske og paddels

Her  Kan du se flere piske der laver overflade smerte 

Dan Lei Anbefaler Dan Lei

Masters whip af kernelæder er en lang og tung pisk at bruge for toppen. kerne læder er kontant det er kantet og ond ved huden, men det har også noget vægt så den påvirker også musklen.
den har en længde hvor man skal være bevist om hvor man har snert enderne så de ikke havner et sted hvor det ikke er meningen de skal være. 

Tilbehør

 • Easy Heat er en læder pisk , hvor snerterne er 40 cm. Det er snerter som er skåret af kærnelæder i 4 x 4 mm., hvilket vil sige, at den laver smerte i huden. super fræk sex pisk. Den er perfekt til hudsmerte og kan med fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, som fx. håndjern, gagball eller reb! Længde: 60cmHåndtag: 20cm

  449,00 DKK
 • Masters Whip er en god og tung opvarmningspisk til de fantasifulde lege. På Masters Whip er der lagt en gummi belægning på håndtaget for et bedre greb. Snerterne udgør 50 cm, en god opvarmer. Benyt den med vores andet sexlegetøj! Længden: 80cmHåndtag: 30cm  

  599,00 DKK
 • Tilbud!

  Masters Whip sæt er to store tunge piske, som virkelig kan flytte noget hud. Sættet indeholder både en opvarmer og en kile pisk. Dette sæt er primært til den øvede Sadist, der elsker kvalitet. Alle piske laves i kraftig holdbar kvalitet på eget værksted. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes i vores sexshop!

  1.100,00 DKK 1.248,00 DKK
 • Masters Whip kile til når huden er varm. En lang læderpisk i allerhøjeste kvalitet. Perfekt til den øvede Sadist / Dominant. Denne pisk kræver god plads og øvelse for at kunne være til fornøjelse for begge parter. På grund af en let gummibelægning har man et fantastisk godt greb om pisken, så længde og tyngde aldrig giver problemer ift grebet. Bruges...

  649,00 DKK