Lang intim pisk, Flogger

Producenter:

Lang intim sex pisk

er en lille handy pisk, som kan bruges på hele kroppen. 

30 cm. snerter skåret af blødt møbel skind. Kan med fordel bruges til opvarmnings pisk. Både for de øvede og nybegynderen er denne flogger et godt og sikkert valg. Kan fåes i flere faver. Naturligvis håndlavet Dansk kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med andet sexlegetøj, som fx. reb!

Længde: 50cm. 
Håndtag: 20cm. 

Made by Lei

249,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 24 VIP point. Din kurv total 24 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 24,00 DKK.


Produkt information

Længde 50cm
Farve sort, hvid eller rød

Yderligere information

Flogger til intim brug 

Denne pisk er fantastisk til at give en god endefuld til både mænd og kvinder. Både sex pisk som smæk med fokus på lyst og glæde men kan også bruges som straf. At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket  En af de piske man bør havde i tasken 

Gode råd til brugen af denne pisk:

Som opvarmnings pisk er den rigtig god både til øvede og nybegyndere, den er ikke så lang og der er ikke mange snerter at holde styr på og dermed kan man slå ret hårdt med den, uden at skade nogen.

Denne lille fine læder pisk kan meget mere end man lige forestiller sig, og har en noget støre virkning end man forestiller sig. på de store muskler er den kan den godt blive for let, men på lidt mindre muskler er det en super god pisk.
Pisken kan både bruges til at kæle og sanse leg, der er flere der bruger den til tantra leg. men den kan bestemt også lave de dybe slag i forbindelse med spanking.

Hvis du vil bruge den intimt, som den er designet til, er den fantastisk. Og med meget lidt øvelse rammer du lige dér, hvor du vil og med den styrke du vil. 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske, lavet på eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk til jer.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Se andre af vore opvarmer piske Her

Tilbehør

 • Easy Heat flogger  med snerter på 40 cm. Der er ca. 45 snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtigt kan kæle for huden. Nem at håndtere og du får utroligt meget sex pisk for pengene. Benyttes med fordel, sammen med gagballs eller andet sexlegetøj! Længde: 60cmHåndtag: 20cm

  449,00 DKK
 • Tilbud!

  Soveværelses sæt læder piske Sættet består af en Easy Heat som er en god opvarmer, der har en god størrelse og vil kunne håndteres af alle. Easy Heat kile er pisken med mere tyngde, der slår dybere og vil typisk være den pisk man bruger som nr. 2. I sættet er der også en intimpisk, som er god intimt, men også på resten af kroppen, især på mindre...

  999,00 DKK
 • Tilbud!

  Dicte fra TV serien  Sættet består af to forskellige piske, Easy Heat Kort og Easy Heat Kile, de er med i 3. afsnit af Dicte. Hvor vi var konsulenter på SM delen.De er så nemme at lære at bruge, at vi kunne lære skuespilleren at bruge dem på få minutter så det ser overbevisende  ud.og sådan vil det også være for dig der skal bruge dem rigtig.. så det...

  699,00 DKK 818,00 DKK

Related articles